Máte doma vojáka?

Ahojky vespolek, chtěla jsem se zeptat, zda jsou mezi Vámi takové, které mají za přítele, snoubence či manžela vojáka z povolání (popř. jak zvládáte mise či cvičení, kde slouží, atd.)? 8-)
Odpovědět
1
2
97
Profilova fotka
ahojky mám doma manžela vojáka a zvládat se to dá, chce si na to zvyknout a naučit se neplánovat dovolenou dopředu :-D máš doma taky takového? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mam doma vojaka.... a taky to zvladam, co se da taky delat jinyho, ze
Odpovědět
Ahojky i ja :-) vsechno se da kdyz se chce!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky se pridavam. Jak casto vam odjizdi na mise a cviceni?
Odpovědět
Moje zlaticko dela na vycvikove zakladne...nekdy dojde ve 2 v noci, nekdy ma den volna navic, zalezi jak se dohodnou... Zatim byl jednou na ctvrt roku v Americe u marinaku a pak jsme si tam udelali nadhernou dovolenou a dokonce me tam i pozadal o ruku :-) S byvalym to bylo horsi - taky byl vojak, na misi kazdy rok a to byl peknej zaber... to sem nedavala...Mise to je spatny :-( jednou snad dvakrat se to prezit da, ale kdyz chce jezdit kazdy rok tak je to prekerka... ovsem ted bych nemenila :-) mam to nejuzasnejsi vojensky zlaticko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
muz jeste na misi nebyl... a cviceni mivaji pres tyden, kdy se stejne nevidime.... vidame se jen o vikendech.... neni to zadna slava, ale kdyz delal u policajtu na smeny, tak jsme se taky moc casto nevideli, takze ason ma volno o vikendech.... mise nas mozna ceka pristi rok... ale v tehle firme neni nikdy nic jiste, tak uvidime, az to prijde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
satyyy: a není ta mise v červenci? :-) můj taky ještě nebyl na misi, ale tkay nás právě možná čeká. první rok sem z toho byla trochu nervní, ale po čase se na to dá zvyknout. ;-) 8-) naučila sem se nic neslibovat ostatním, hlavně o prázdninách, protože to někteří nechápou.
Odpovědět
Profilova fotka
v cervnu?? nevim nic... a on asi taky jeste ne..... takze zatim zadnou dovolenou neplanuju a uvidime....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, můj manžel je taky voják z povolání - na zabezpečovací základně ve Vyškově. Ale má normální pracovní dobu od 7 do 16 hodin, sem tam tedy služebka. Na misi se nechystá. Sice by chtěl, ale já jsem zatím úspěšně proti.
Odpovědět
Profilova fotka
muz taky pracuje od 7 do 16h, ale neni mozne, aby denne dojizdel, tak bydli na v miste prace... a na vikend domu... ale dost casto ma volno v patek x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ten muj v patek konci driv. Dojizdi denne, s chlapama se stridaji. Ma to od nas 50km, nic moc, ale nekteri tam denne jezdi z vetsi dalky. satyyy, to vas docela obdivuji, ze to tak davate. Muj rikal, ze kdyby mel byt na ubytovne, tak radeji odejde do civilu, je VS, takze misto v Brne urcite nasel.
Odpovědět
Profilova fotka
no, ja uvazuju o tom, ze se prestuju za nim... a porad mi prijde lepsi, ze se vidame kazdy vikend... nez kdyz driv delal na smeny a mel volno v tydnu, kdyz jsem byla v praci a o vikendu chodil do prace.... takhle si toho spolu uzijeme vic
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky reseni. Ono je to o tom, jak pises, ze predtim delal na smeny. Drzim palce. U nas je to jine, manzel vystudoval Univerzitu obrany a pak sel na utvar. Jenze pokud jim zdani prispevek na bydleni, tak dalsi podnet odejit. Docela hodne ho stoji cestovani a pak se to fakt nevyplati. Jako strojni inzenyr najde misto hned a za podobne penize a odpadnou naklady na cestovani! Jen mu stale opakuji, ze v soukromem sektoru se sakra vic nadre!:-)
Odpovědět
Jj, taky mám doma vojáka 8-) , vím, že se to dá zvládnout, hold nic jiného mi ani mu ;-) nezbývá. Dojíždí denně do práce 70km, takže pro něj v zimě není žádný med, vstává za tmy a za tmy se vrací. Není někdo z vašich poloviček zařazen do battel groupu, který má jet na misi do Čadu?Zatím se misi úspěšně bráním, za ty prachy mi ty nervy nestojí. :-|
Odpovědět
petruszkaa: o tom příspěvku na bydlení mi ten můj říkal taky, říkal, že když jim ho zdaní, tak se na to může vys***!
Odpovědět
Profilova fotka
Slysela jsem, ze se ted bude jezdit do Cadu. Tam uz to nebudu zadna p.... I ten Afgan je des. Jeden znamy se ted vracel a byl rad, ze je pryc. Ja doufam, ze ten muj nikam nepojede. Do Kosova se malokdo dostane, Irak konci a zbytek je o hubu.
Odpovědět
No ten můj má jen právě do toho Čadu, měli kvůli toho letos několikatero cvičení i měsíc byl v čudu. Nebude to sranda, celá ta jejich skupina musí do nemocnice na testy a na psycho testy (jako při každé misi)+budou naočkováni 17 injekcemi, ale např. proti malárii není žádná vakcína, takže super, slibujou jim za to několikrát více peněz než dostávájí kluci např. v Logáru a to už je co říct, ale ještě není nic jisté.
Odpovědět
Plus ještě kdyby se mu něco stalo, tak mi beztak nikdo nic neřekne, protože nejsme svoji :-p :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak proc se nevezmete? Nebo to uz nestihnete? Reknu ti, ze je to fakt o hubu i ten Afgan a co teprve ta Afrika... Ja porad doufam, ze meho muze na misi nepusti ze zdravotnich duvodu.
Odpovědět
Profilova fotka
petruszkaa: já taky doufám, že ho nikam nepustí :-( můj manžel taky dojíždí každý den. vstává v 4 :30 a vrací se v 17:00 :-S obdivuju ho, takhle bych vstala 2krát a byla bych úplně grogy :-S střídají se s klukama, takže neřídí každý den, ale i tak
Odpovědět
Čaute.. já mám 2 kamoše u profi a oba byli na misi v Lógaru, vrátili se naštěstí v pořádku v srpnu.. ale říkali, že už nikdy víc.. Přítel si pohrával s myšlenkou, že by se dal k profi, že byl hloupý, když jim to na vojně nepodepsal, že teď by se měl a tak.. Ale na misi bych ho asi nepustila.. on je takový blázen..
Odpovědět
Profilova fotka
To mate holky dobry, ze v CR mise povinne nejsou. Ja ziju v cizine a tady to funguje uplne jinak. Pritel musi jezdit, i kdyz nechce. Minuly rok se z toho sice vymluvil, ale pristi rok se jede zase, tak nevim, jestli se mu podari zustat doma. Ted je to nastesti "jen" Kosovo, ale i tak. A to mu mezitim skoro kazdy mesic volaji jeste odjinud, aby jel do Afganu. On ma totiz hodne pestrou vojenskou minulost tak je o nej zajem. Ja jsem z toho ale na mrtvici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ha24, přesně tak to má i můj manžel, ale vstává až v 5,30h. Návrat taky kolem 17h, protože D1 v poslední době stojí skoro pořád. zelvatko, ten náš známý se taky vrátil v srpnu z Logaru, takže to tam byl asi s tvými kamarády. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já mám snoubence vojáka.......je v Pardubicích u dělostřelců....a na misi kvůli mě jet nechce...
Odpovědět
Profilova fotka
petruszka: sme na tom podobně :-) vstáva v 5hod a dělá taky od 7hod do 16hod.....a občas služby....zrovna příští tejden má 24.....
Odpovědět
Profilova fotka
ja vstavam taky v 4.50 a domu jezdim nedriv v 17hod. a nejsem vojak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tera, můj na služby nechodí - prý mu to zakázali (nevím, nerozumím tomu), tak je naštvaný, protože za to bylo náhradní volno. Teď ho má jen za služebky. satyyy, tak to já se úplně stydím, já vstávám až v 7,30h - dělám až na devátou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ta služba je jediná úplně v pohodě, akorát jí tak dospává, ale to cvičení už stojí za.. protože přijede vždycky nachcípanej a tak. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
a co prehlidka?? byly jste na prehlidce 28.10. v Praze??
Odpovědět
Profilova fotka
my ne, manžel měl operaci nosu, tak nemohl nacvičovat, tak sme koukali v tv :-)
Odpovědět
1
2
97
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?