Jak se smířit s rozchodem před svatbou a nezešílet?

Už to tu asi bylo vícekrát, každopádně já si byla jistá, že se mě to netýká. Jo,Jo, můj drahý zjistil, že to není to pravé ořechové a 3 měsíce před skoro zařízenou svatbou se rozcházíme... Nevíte někdo, jak nezblbnout...???
Odpovědět
1
2
44
Jo? No tak sepni ruce k nebi a děkuj tomu nahoře, že ho to napadlo teď a ne 3 měsíce po svatbě. Já vím, že je to blbé ale s tím nic nenaděláš ... Nezbývá, než se tím netrápit a rychle si najít náhradu. Na všem zlém si najdi něco dobrého a půjde ti to lépe ...
Odpovědět
Profilova fotka
izzi.. nechat ho, at mu to docvakne, ze ty ta prava orechova jses. plakat plakat a plakat, at to v sobe nedusis. pak pit hodne vody a nenut se mit dobrou naladu, jedine tak ti z toho nehrabne..
Odpovědět
Izzi, nezbyva mi nez souhlasit se steakmanem... a pak dodat stare otrepane - chce to cas... Klidne brec, trhej fotky, rozbijej nadobi, cokoli, co ti udela dobre... Casem to prejde...
Odpovědět
já vím, že radši ted nežli po svatbě, ale on ještě před pár měsíci mluvil o miminku...dokonce mě nechal si vybrat svatební šaty...a ted tvrdí, že už to nějakou dobu neklape...no já zírala jak tele na nová vrata...
Odpovědět
Profilova fotka
Vim, ze to boli, ale vazne lepe to vedet ted nez potom. Z toho co pises mi pripada, ze ma jinou ]-( Jestli to tak je, tak si te nezaslouzi a preji ti at to trapeni a bolest co nejdrive prejdou.
Odpovědět
izzi Kašli na něj a nedoprošuj se ... časem by to bylo ještě horší. Hele je to těžké a myslím, že pro většinu lidí nepochopitelné ale nesmíš tomu duševně podlehnout. Víš kolik je kolem tebe lidí kteří by tě nosili na rukou? Musíš je jen najit ... Zajdi za nějakou svou dobrou kamarádkou, něco si vypijte, hoďte slzu do kapesníku a časem se to srovná. Jo a klídek, za chvilku tu bude Seznamka ... :-D
Odpovědět
vždycky za tím stojí jiná ženská :-( Izzi to přebolí a bude líp, teď se to nezdá, ale za pár let budeš šťastně vdaná za muže, který si Tě zaslouží a tohle bude uzavřená kapitola. Já bych svolala nejlepší kamarádky a udělala víkendovou pařbu. Nejlépe, kdyby kamarádky byly singl.
Odpovědět
Profilova fotka
Ber to tak, ze on je hloupy, kdyz nevi co ztraci a ty mas ve sve podstate obrovske stesti, ted muzes najit opravdou lasku a nekoho kdo si te zaslouzi a bude si te vazit.
Odpovědět
Profilova fotka
holky,to se mi radí.........ztratila jsem ex,zaplať bůh a nového našla......
Odpovědět
Profilova fotka
tenhle si tě nezasloužil a za rohem čeká lepší. Bude to těžké, ale snaž se myslet na něco jiného. Koukni na nějaký film, kup si knížku. Vyraz s kamoškou na nákupy nebo do cukrárny ;-). Přeji ti hodně štěstíčka x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych ho asi pretahla popelnikem pres usmev...aby se nezasmal nejmin tak dlouho jako ja :-N
Odpovědět
já upřímně milovala všechny kluky, se kterýma jsem chodila, všichni se rozešli se mnou a já to těžce nesla... a teď děkuju všemu možnýmu, že to udělali - nevydržela bych s nima ani 24 hodin :-D Teďka to bolí, ale uvidíš, že s odstupem času budeš vlastně ráda ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
izzi, moje kamoska jiz na vejsce pouzivala jednu zajimavou a pravdivou vetu... PRIDE NA PSA MRAZ......
Odpovědět
izzy,ja kdyz se rozchazela s klukem-byl to debil a uz jsem spolu zili,tak jsem udelala rozzlucku.Pozvala jsem si kamosky domu,poradne jsem se zborili,ja roztrhala jeho puget ruzi-chodil skemrat zpatky,jak videl ,ze jde do tuheho-,taky jsem ty ruze i trochu rozkousala zubama,vyhodili jsme je z okna a byla z toho radna parba. ;-) A hned bylo lip. Uvdiis,casem to prejde a pak si ani nevzpomenes a budes dekovat bohu,ze sis ho nevzala.
Odpovědět
a nebo: na každou svini se v kotli vaří voda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Izzi - nešil, to je fakt blbost. Třeba se budeš divit, ale někde za rohem už může čekat někdo, kdo si bude vážit toho, že bude mít po boku zrovna tebe. To je strašně důležitý pro vztah. Když už něco takovýho partner vyřkne, že má pocit, že to neklape a nejsou opravdu žádné zjevné vzájemné důvody, pak to bude problém z jeho strany, tudíž problém ženského rodu nejspíš... A když by za chvíli změnil, ty "odpustíš", tak věř, že slepovaný hrnek už nikdy nebude tak pevný jako nový...
Odpovědět
pro mě v tuhle chvíli nepředstavitelné a opravdu bych zešílela, všechny rady jsou teď drahý... to, že příjde zpátky je 100%, říkat Ti neber ho zpátky je zbytečný, já bych ho taky vzala.... možná zkusit ještě zjistit, co konkrétně neklape, pokud nebude mlžit, můžete to ještě rozebrat, jestli to k něčemu bude.... steakman má pravdu, kdyby Ti to řekl měsíc po svatbě, ještě horší situace, podle mého.. drž se ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
izzi, ty s ním máš miminko? koukala jsem na fotku do pasu...já myslím, že to má tři důvody...buď má ženskou nebo se lekl nebo má pitomý kamarády, který mu do toho kafraly... radím jedno, u mě to při rozchodu zabralo...věnovat se sobě a všem okolo! koníčky, přátele, práce...cokoliv, abys neměla čas myslet na něj...
Odpovědět
Ahojky, taky mě to potkala, ikdyž rok před svatbou. Teprve jsme začli vše plánovat, ale my ženské jsme asi jiné. Mě to teda dost vzalo a ještě teď mám z toho trochu zmatek v hlavě, nemluvě o tom, že jsem si už vypěstovala pěknou závislost na beremese. Takže když teď vidím, že někdo plánuje nebo má po svatbě, tak mi často ukápne slza. Ale věřím, že ten pravý se najde a já si to prožiju naplno! Tak se drž a hlavu vzhůru!
Odpovědět
izzi: z acni chodit a kickbox a predstavuj si, ze jsou pred tebou, pri kazdem vykopu, jeho koule :-D :-D :-D
Odpovědět
terak: super rada :-D :-D :-D
Odpovědět
no tak co :) ma ted spoustu casu na sebe a tohle je nejepsi odstranovani nahromadeneho stresu :) co ji pomuze, kdyz bude delat ze je v pohode, nic? V cem ji pomuzou kamaradky u kafe? V nicem, porad budou dokola kafrat ze si ij nezaslouzil a ze najde lepsiho. To ji taky nepomuze. Az se dostane z plactiveho obdobi, tak nejlepsi na vyradeni je, zacit cvicit. A co vim, tak do posilovny a pod. chodi docela i pekni chlapi 8-) Dve mouchy, znate to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
izzi: vyraž ven s kamarádkama, zapařte, choď na výstavy, do divadla, do kina, prostě se snaž zabavit a neboj, časem to přebolí! Mojí kamarádku na podzim opustil přítel po skoro 8 letech, měli se brát teď v únoru. Ze začátku byla hodně špatná, ale překonala to a teď už říká, že je to fajn. Bolet to nikdy nepřestane, ale dá se to překonat!
Odpovědět
pattie: ale to vis ze to prestane bolet, jen musi byt silna a nesmi se v tom topit. No tak se rozesli... a co? To se stava porad. Myslim ze muze byt rada, ze nemeli deti, nebyli svoji, nemuseli resit majetkove vyrovnani. Jasne, je to blby, ale musi se proste sebrat a jit dal...
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s terak, ze cas vse spravi a preboli to, asi nezapomene, ale mozna nakonec bude stastna ze to tak dopadlo. A to cviceni je take super napad. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vždycky,když nějaký vztah končil,myslela jsem si,že umřu...no nakonec jsem neumřela,ale chápu,jak se pattie cítí,moc to bolí a i když má člověk zkušenosti z předchozích vztahů a ví,že to přebolí,v tu chvíli je to nemyslitelné....moc vám všem přeju hodně síly a myslím si,že hodně slečen a paní tady načerpalo inspiraci a rady,i třeba jak to přežít....když jsem se vdávala poprvé, nic takového nebylo, a asi bych si ušetřila roky trápení...na druhou stranu jsem za ty patoky vděčná,jinak bych nepoznala svého manžu.Hodně síly všem 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám pocit, že si tu už kecáme samy se sebou...izzi, kde jsi? :-)
Odpovědět
ahojte všichni, díky moc za rady, o víkendu jsem nebyla u PC, hádejte, co jsem dělala.....v pátek se opila, v sobotu brečela asi 23 hodin v kuse, pak jsem měla oči jak ropucha.... na jednu stranu to vše chápu, pokud mi tohleto udělá chlap před svatbou, asi mi za to nestojí... ale já si vedle sebe nedokážu představit někoho jiného....je hezký, přitažlivý, inteligentní, milý, zábavný - nikdo mě nedokáže rozesmát a pobavit jak on, máme zstejné názory na všechno, filmy, hudba...v posteli je číslo jedna v mém životě... prostě pan Božský....jak se ho mám vzdát....mě se všichni příčí.... ;-( navíc všechno co mám je u nás doma....místo plánování svatby a dětí si budu muset hledat bydlení.....rodiče mám jinde, přistěhovala jsem se k němu...... máte ale úžasné nápady...dokonce jste mě i rozesmáli.... :-)
Odpovědět
No, Izzi, siahni si na nos a daj si dole tie ružové okuliare, ktorými sa na neho dívaš. To urob ako prvé. =-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
izzi,ahoj v roce 2002 jsem se vdavala a svatba byla moc krasna ,mela jsem to na hrdku a i kone sem mela ,no a mesic po svatbe mi rekla znama jestli pak vim o tom ze muj manzel ma pritelkyni asi rok?,no a ja koukal jak blazen a malem jsem scvokla. :-o
Odpovědět
1
2
44
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?