Nateklý obličej před svatbou. Poraďte co s tím

Holky prosim o radu. V patek mi natekla prava pulka obliceje, na rukach i krku mam krupicku. Vypadam horzne a mam 20 dni do svatby. Muj pritel mi rika natekly dalamtin :-) Vcera jsem zasla na pohotovost a dostala jsem injekci, claritin, potirat cernym cajem a vubec to nezabira. Ted jsem 14 dni v nove praci a mam strach at tam mi neco nevadi. Uz me i budouci manzel chce reklamovat. Pred 4 mesici jsem prodelala praseci chripku se zapalem plic a bojim se jestli se to nebojevilo kvuli z stresu at zase neprijdu o praci. Dekuji za kazdou radu. Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
@lenulka25 Jejda. Zajdi si na nějakou dobrou alergologii. Předepíšou ti něco silnějšího, claritin je na tebe asi moc slabý.
Odpovědět
@assol Jo jenze ja jsem 14 dni v nove praci a mam zrovna rani. Vsichni maji jen do 2hod a nebo na objednavku. Zkusim to zitra obvolat, ale po tech injekci mi je ted lepe ale spim 2 hodiny jak mrtvola. Uz se ted bojim zase rana. Diky za odpoved
Odpovědět
Profilova fotka
@lenulka25 Ach jo, to je blbý. Tak držím palce, aby tě to brzo přešlo. Ale myslím, že do svatby budeš určitě v pohodě, já mám taky někdy takovýhle prudký reakce a vždycky trvají krátce.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Možná by to chtělo spíš nějaké kortikoidy - na silnou alergii - než se zjistí co to je, je to nejlepší.. A když se berou krátkou dobu, tak to ani moc nevadí - mám to vyzkoušené..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?