Dobrý večer, my s přítelem ještě svoje děti neplánujeme, ale nedávno kamarádka začala nevštěvovat speciální kliniku, protože má problém s otěhotněním. No a mě napadlo, že bych pomohla a nějaké ženě nezjištně darovala vajíčka. Máte někdo zkušenost?
Já jsem vajíčka darovala loni před koncem roku a ze své zkušenosti doporučím kliniku IVF Zlín. Hezky se o mě postarali, je tam skvělá atmosféra a navíc mi uhradily veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly. Doporučím se k nim objednat na konzultaci. Taky jsem chtěla pomoct nějaké ženě, která děti chce, ale sama je mít nemůže.
Zdravím všechny, hoky - napsaly byste mě, co to obnáší a jak třeba budu dlouho mimo práci? Taky o darování uvažuju, ale chci zůstat v anonymitě a nechci chybět v práci, abych nepřišla o peníze.
Před samotným darováním Vás vyšetří, aby bylo zajištěno, že jsem pro tento proces vhodná. Pokud jste zdravá, začne se s hormonální stimulací. Samotný odběr vajíček probíhá v anestezii, takže je to bezbolestné a rychlé. Darování celkově mi dal nejen pocit naplnění, ale taky radost z možnosti pomoct páru uskutečnit jejich sen o rodině. Tady najdete všechny informace www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek