Ahoj všichni, jsem tu sice teprve krátce registrovaná, ale napadlo mě založit diskuzi, do které si budeme moc chodit čerpat dobrou náladu, smích a optimismus ze života.
Tak co Vás poslední dobou dostalo tak, že jste se ještě dlouho potom nemohly přestat smát? ;-) (Potažmo se řehtáte ještě teď? :-D
můj taťka byl kdysi u holičky a ta se ho zeptala: "pane, kdo Vás naposledy stříhal? Vždyť tam máte hrozné zuby" a on jí jen odpověděl: "no naposledy jste mě stříhala Vy" :-)
včera když nám 12 týdenní štěně sežralo ze stolka v obýváku půl velkýho balení obalovaných mandlí v těstíčku a sáček krekrů.. :-D
No a dneska když je všechny vykakala v neporušeném stavu teda ty mandle, koukala jsme jak blázen. :-N Stálo jí to za to? :-S :-D
Ještě jsem si vzpomněla: miláček je Slovák (mluví v Čechách česky a na Slovenku přechází automaticky do slovenštiny) a ráno jsme vstávali. Miláček: sprav mi, prosím kávu" a já rozespalá: "Ona se pokazila?"
Domlouvala jsem dnes akci pro klienta a jeho jméno je podobné jako mám uloženého miláčka. Když volal klient nějak jsem se přehlédla a šveholím do telefonu: "Ahoj sluníčko, tak kdypak přijedeš?" Klient: "Prosím?" Tak jsem to zopakovala s nabídkou, že si uděláme hezký večer... Klient se zakoktal, poté jeho tón přešel do laškovného: ..."co si pod tím jako představuju.. 8-), já na to co blbne a pak jsem se pro jistotu podívala na displej.. :-N no málem mě odvezli. Naštěstí projevil smysl pro humor a vše se vysvětlilo, ale rudá jsem byla až na patách.. :-D :-D
to nic, po 2 rocnom spolocnom byvani sme si vybavili hypo na nas bytik...no v den schvalenia mal manzel poobednu a ked prisiel o 23.45 domov a dal mi pusu som sa vraj zobudila, posadila na postel a drzo sa ho spytla, ci to s nim som kupila byt, on odpovedal, ze hej a ja pohotovo nato, tak dobre, mozes zostat...rano ked mi to hovoril sa kosil, vraj najblizsie budem od nasich deti pytat rodny list :-D
no mna pobavila historka na policii ked sme si odstali s manzlom radu koli vymene vodicaku a ked sme vosli, vyzvali nas nech odovzdame stare VP a ukazeme OP a potom pani zavolala: pani .... podte sa podpisat (dvere boli otvorene) a ja som pomaly zacala zurit, ze kto nas zase prebehne a zrazu ma manzel drga, ze nech to uz idem konecne podpisat...potom mi zaplo, ze to vlastne na mna volala, ale novym priezviskom :-D
Zuzi..si tě musí prohlídnout ne :-D ?
holky omlouvám se, jestli to, co jsem psala je fakt z Kameňáku, ale nám to kamarádka vyprávěla, že se to stalo jejímu kolegovi.Mno, ona kdysi měla takové období, kdy lhala..ale teď..no nevím co si o ní myslet :-| ]-(
Holky, dnes ráno jsem se probouzela z klidného spánku a najednou jsem se strašně lekla!!! Miláček na mě koukal asi z 20cm vzdálenosti s otevřenýma očima a já to vůbec nečekala a hrozně jsem se lekla až jsem nadskočila... Děsně jsem se řehtala a on mi to nemůže odpustit ;-) :-D
Příhoda, kterou mi vykládala kamarádka.Jedná se o příběh jejího kolegy. Bylo zrovna mistrovství ve fotbale a on kokal na zápas v tv. Bal do toho strašně zabraný a v tom přišla jeho manželka(která právě zjistila, že je asi těhotná) a tak mu povídá:" Já jsem to nedostala."A on na to, jak byl zabrán do sledování odpovídá: "Však já jsem ti nic neposílal.." :-D :-D :-N
teraz ma napadlo...isli sme s drahym v aute, dosli sme na krizovatku a on sa ma pyta "sprava" a ja na to "dosla mi?" ...az po jeho vybuchu smiechu som pochopila, co po mne chcel... :-D
Misch :-D :-D :-D Mam podobnou historku, akorat ten vek zucastnenyvch je trosku vyssi :-N Cca pred 3 lety, mi bylo 20, sehre 16.Ona taky srala(pardon)na wc, mame zachod spojeny s koupelnou, ja jsem ji tam vlezla a v te dobe jsme si delaly same naschvaly a blbiny, jak tak sedela, tak ja jsem ji splachla, ona se lekla, nechtela, at ma mokry zadek, tak vyskocila..a to co ji trcelo, najednou letelo vzduchem :-D .........................Adelko, promin =-)
asi tak pred 15 rokmi, ked nas najmladsi brat mal priblizne 14 mesiacov, chodil po byte len tak v tielocku, bez plienky, lebo bolo velmi horuce leto. Ja som sedela v detskej a zrazu pocula z obyvacky krik mojej mladsej sestry (mala 8 rokov).."mamiiii, on sere!" On sa chudatko nalakal, zdupotal i s tym co mu trcalo...sestra hybaj za nim a kedze nechcela, aby sa zaspinil fungl novy koberec v obyvacke, lebo sme boli cerstvo prestahovani do noveho bytu, tak iba rychlo podlozila ruky a tak to chytila :-D :-D :-D
tak jedna taková příhoda bylo mi asi 16 naši byli rozvedení ale bydleli jsme jakoby pořád všichni dohromady ve 4+1, já měla s máti ložnici a obyvák a taťka s bráchou další dva pokoje(táta doma moc nepobýval).No já někdy usínala na sedačce u TV, v obyváku. V té době jsem měla kluka, který byl výškově stejně vysoký jako já,dokonce měl stejnou délku vlasu a taky tmavě hnědé, a tak na nás občas pokřikovali lesby. to se vždycky otočil a přestali protože měl vousy(bradku). No a jednou jsme byli někde na party a on u nás přespal tak jsem ho šupla do obyváku a šla spát za máti do ložnice. Rano nás vzbudil křik z obyváku, když jsme tam nakoukly,seděl pevně si držel peřinu a opakoval já nejsu holka a nad ním se tyčil tatínek s pomlázkou v ruce a strašně se mu omlouval :-D :-D :-D
No jo velikonoce, táta z toho měl málem infarkt(ale prej si říkal, že ho upoutalo že jeho dcerunka má strašně chlupaté nohy)
Manžel dostal angínu a tak mu doktor předepsal nějaká antibiotika a jako nežádoucí účinek je u nich napsáno :"může dojít k vytvoření lingua villosa nigra (černý chlupatý jazyk)!!!!!!" Lákavá představa :-D
Stalo sa to davejsie ale vzdy, ked prsi a fuka vietor si na to spomeniem.
S kamoskami, este sme chodili do skoly, sme bludili po obchodoch a ked sme vysli von, zostali sme stat v takej pasazi, pretoze hrozne prsalo a fukalo a dazdnk sme mali iba jeden a boli sme 4. Jeden pan nas oslovil: "tak co kocky, dneska asi zmoknete" a s umevom vykrocil do dazda, vystrelil svoj vystrelovaci cierny dazdnik a v tom mu cela latka z dazdnika odletela a ostal tam stat a nad hlavou drzal len tu kovovu konstrukciu. Tak sme sa smiali, az sme sa za brucha chytali. :-D :-D :-D Skvela situacna komika. :-D