Co vás rozesmálo aneb denní dávka optimismu

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj všichni, jsem tu sice teprve krátce registrovaná, ale napadlo mě založit diskuzi, do které si budeme moc chodit čerpat dobrou náladu, smích a optimismus ze života. Tak co Vás poslední dobou dostalo tak, že jste se ještě dlouho potom nemohly přestat smát? ;-) (Potažmo se řehtáte ještě teď? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
čekááám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
žíla :-D :-D :-D :-D :-D Hele víš co, ještě něco ti napíšu..počkej
Odpovědět
Profilova fotka
kacko, to je dobrý :-D leni: ŽÍLA :-D :-D :-D ještě te´d mě bolí břicho :-)
Odpovědět
můj taťka byl kdysi u holičky a ta se ho zeptala: "pane, kdo Vás naposledy stříhal? Vždyť tam máte hrozné zuby" a on jí jen odpověděl: "no naposledy jste mě stříhala Vy" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No a dneska mě rozesmála petrakuba je to ďábel :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no a co dneska? já jsem se tady pobavila ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
včera když nám 12 týdenní štěně sežralo ze stolka v obýváku půl velkýho balení obalovaných mandlí v těstíčku a sáček krekrů.. :-D No a dneska když je všechny vykakala v neporušeném stavu teda ty mandle, koukala jsme jak blázen. :-N Stálo jí to za to? :-S :-D
Odpovědět
Ještě jsem si vzpomněla: miláček je Slovák (mluví v Čechách česky a na Slovenku přechází automaticky do slovenštiny) a ráno jsme vstávali. Miláček: sprav mi, prosím kávu" a já rozespalá: "Ona se pokazila?"
Odpovědět
lienka26 :-D :-D
Odpovědět
Domlouvala jsem dnes akci pro klienta a jeho jméno je podobné jako mám uloženého miláčka. Když volal klient nějak jsem se přehlédla a šveholím do telefonu: "Ahoj sluníčko, tak kdypak přijedeš?" Klient: "Prosím?" Tak jsem to zopakovala s nabídkou, že si uděláme hezký večer... Klient se zakoktal, poté jeho tón přešel do laškovného: ..."co si pod tím jako představuju.. 8-), já na to co blbne a pak jsem se pro jistotu podívala na displej.. :-N no málem mě odvezli. Naštěstí projevil smysl pro humor a vše se vysvětlilo, ale rudá jsem byla až na patách.. :-D :-D
Odpovědět
to nic, po 2 rocnom spolocnom byvani sme si vybavili hypo na nas bytik...no v den schvalenia mal manzel poobednu a ked prisiel o 23.45 domov a dal mi pusu som sa vraj zobudila, posadila na postel a drzo sa ho spytla, ci to s nim som kupila byt, on odpovedal, ze hej a ja pohotovo nato, tak dobre, mozes zostat...rano ked mi to hovoril sa kosil, vraj najblizsie budem od nasich deti pytat rodny list :-D
Odpovědět
:-D hviezda nasa, mna dnes rozosmievas prave ty a aspon som mala den s usmevom cislo 83 :-D
Odpovědět
no mna pobavila historka na policii ked sme si odstali s manzlom radu koli vymene vodicaku a ked sme vosli, vyzvali nas nech odovzdame stare VP a ukazeme OP a potom pani zavolala: pani .... podte sa podpisat (dvere boli otvorene) a ja som pomaly zacala zurit, ze kto nas zase prebehne a zrazu ma manzel drga, ze nech to uz idem konecne podpisat...potom mi zaplo, ze to vlastne na mna volala, ale novym priezviskom :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi..si tě musí prohlídnout ne :-D ? holky omlouvám se, jestli to, co jsem psala je fakt z Kameňáku, ale nám to kamarádka vyprávěla, že se to stalo jejímu kolegovi.Mno, ona kdysi měla takové období, kdy lhala..ale teď..no nevím co si o ní myslet :-| ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, dnes ráno jsem se probouzela z klidného spánku a najednou jsem se strašně lekla!!! Miláček na mě koukal asi z 20cm vzdálenosti s otevřenýma očima a já to vůbec nečekala a hrozně jsem se lekla až jsem nadskočila... Děsně jsem se řehtala a on mi to nemůže odpustit ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
consti to je z kameńáku ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Lienka :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příhoda, kterou mi vykládala kamarádka.Jedná se o příběh jejího kolegy. Bylo zrovna mistrovství ve fotbale a on kokal na zápas v tv. Bal do toho strašně zabraný a v tom přišla jeho manželka(která právě zjistila, že je asi těhotná) a tak mu povídá:" Já jsem to nedostala."A on na to, jak byl zabrán do sledování odpovídá: "Však já jsem ti nic neposílal.." :-D :-D :-N
Odpovědět
mozno podhlad na vyplatnu pasku...?
Odpovědět
teraz ma napadlo...isli sme s drahym v aute, dosli sme na krizovatku a on sa ma pyta "sprava" a ja na to "dosla mi?" ...az po jeho vybuchu smiechu som pochopila, co po mne chcel... :-D
Odpovědět
vlastne dlho som sa tak dobre nepobavila, ved uz neviem co pisem
Odpovědět
:-D :-D :-D uz dobre som sa tak nepobavila
Odpovědět
alcatko :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Misch :-D :-D :-D Mam podobnou historku, akorat ten vek zucastnenyvch je trosku vyssi :-N Cca pred 3 lety, mi bylo 20, sehre 16.Ona taky srala(pardon)na wc, mame zachod spojeny s koupelnou, ja jsem ji tam vlezla a v te dobe jsme si delaly same naschvaly a blbiny, jak tak sedela, tak ja jsem ji splachla, ona se lekla, nechtela, at ma mokry zadek, tak vyskocila..a to co ji trcelo, najednou letelo vzduchem :-D .........................Adelko, promin =-)
Odpovědět
asi tak pred 15 rokmi, ked nas najmladsi brat mal priblizne 14 mesiacov, chodil po byte len tak v tielocku, bez plienky, lebo bolo velmi horuce leto. Ja som sedela v detskej a zrazu pocula z obyvacky krik mojej mladsej sestry (mala 8 rokov).."mamiiii, on sere!" On sa chudatko nalakal, zdupotal i s tym co mu trcalo...sestra hybaj za nim a kedze nechcela, aby sa zaspinil fungl novy koberec v obyvacke, lebo sme boli cerstvo prestahovani do noveho bytu, tak iba rychlo podlozila ruky a tak to chytila :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
baju-to se fakt povedlo :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak jedna taková příhoda bylo mi asi 16 naši byli rozvedení ale bydleli jsme jakoby pořád všichni dohromady ve 4+1, já měla s máti ložnici a obyvák a taťka s bráchou další dva pokoje(táta doma moc nepobýval).No já někdy usínala na sedačce u TV, v obyváku. V té době jsem měla kluka, který byl výškově stejně vysoký jako já,dokonce měl stejnou délku vlasu a taky tmavě hnědé, a tak na nás občas pokřikovali lesby. to se vždycky otočil a přestali protože měl vousy(bradku). No a jednou jsme byli někde na party a on u nás přespal tak jsem ho šupla do obyváku a šla spát za máti do ložnice. Rano nás vzbudil křik z obyváku, když jsme tam nakoukly,seděl pevně si držel peřinu a opakoval já nejsu holka a nad ním se tyčil tatínek s pomlázkou v ruce a strašně se mu omlouval :-D :-D :-D No jo velikonoce, táta z toho měl málem infarkt(ale prej si říkal, že ho upoutalo že jeho dcerunka má strašně chlupaté nohy)
Odpovědět
Manžel dostal angínu a tak mu doktor předepsal nějaká antibiotika a jako nežádoucí účinek je u nich napsáno :"může dojít k vytvoření lingua villosa nigra (černý chlupatý jazyk)!!!!!!" Lákavá představa :-D
Odpovědět
Saska, tak to je dobre, fakt :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Stalo sa to davejsie ale vzdy, ked prsi a fuka vietor si na to spomeniem. S kamoskami, este sme chodili do skoly, sme bludili po obchodoch a ked sme vysli von, zostali sme stat v takej pasazi, pretoze hrozne prsalo a fukalo a dazdnk sme mali iba jeden a boli sme 4. Jeden pan nas oslovil: "tak co kocky, dneska asi zmoknete" a s umevom vykrocil do dazda, vystrelil svoj vystrelovaci cierny dazdnik a v tom mu cela latka z dazdnika odletela a ostal tam stat a nad hlavou drzal len tu kovovu konstrukciu. Tak sme sa smiali, az sme sa za brucha chytali. :-D :-D :-D Skvela situacna komika. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?