Ahoj všichni, jsem tu sice teprve krátce registrovaná, ale napadlo mě založit diskuzi, do které si budeme moc chodit čerpat dobrou náladu, smích a optimismus ze života.
Tak co Vás poslední dobou dostalo tak, že jste se ještě dlouho potom nemohly přestat smát? ;-) (Potažmo se řehtáte ještě teď? :-D
minule mi maco povedal nieco nechutne,a ja som mu jednu tak zo srandy flasla po ruke.On sa normalne otocil a prestal so mnou komunikovat,opytala som sa ho co mu je a on na to ,ze deti sa nemaju byt :-D
Pinkydez - krásněěě ze života :-D :-D (z toho bych se posadila i na pitevně! :-D :-D :-D
Martinka.t - :-D :-D ten jsem neznala, dobrýýýýýýý :-D :-D
Rebeka - tak to je tak do Neváhej a toč! o cenu :-D :-D
My sme si teraz cez viken pozerali savdobne video a strasne dobre sme sa bavili na jednom chlapcovi, co sa v mojej blizkosti hral s balonom. Ale, netusim ako, balon sa mu stratil pod mojimi satami. On ma nestastny objehal dookola pozeral mi pod suknu, az som z toho mala divny pocit a rozmyslala som, ci mu nedohovorit :-) Nakoniec sa maly osmelil a oznamil mi, ze ma balon, pod mojou suknou :-D
Holky dnes mám den blbe a v práci chodí samí jiní lidé a nabroušení a toto mě aspoň malinko zvedlo náladu, tak snad to někomu také zvedne koutky!!!!
Veronika a Michal jsou oba pacienti na psychině. Jednoho dne se procházejí okolo
bazénu a vtom Michal náhle skočí do vody. Potopí se jako kámen a nevyplave.
Veronika okamžitě skočí za ním, aby ho zachránila.
Ponoří se na dno a vytáhne Michala ven.
Když se o tomto hrdinském činu dozví ředitel ústavu, okamžitě dá příkaz
propustit Veroniku z psychiny, protože poznal, že je duševně naprosto stabilní a
příčetná. Tak jde tedy k ní, aby jí sdělil velkou novinu:
"Veroniko, mám jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Nejprve dobrá zpráva, a
sice můžeš opustit ústav, neboť jsi byla schopna zachránit jinému pacientovi
život. Myslím tedy, že jsi opět mentálně v pořádku. Špatná zpráva je ta, že se
Michal, kterého jsi zachránila, se krátce poté oběsil v koupelně na pásku z
kalhot jeho obleku. Je mi to líto, je mrtev."
Veronika se na něho krátce podívá a prohlásí: "On nespáchal sebevraždu, já jsem
ho tam pověsila, aby uschl.
Hezký den.. ;-)
Myho tatu na amaterskym zavodnim behu pobodal srsen do hlavy. Mel nakou alergickou reakci, tak ho ulozili na lavicku a cekali az prijede zachranka. Blbe se mu dejchalo, chvilema omdlival. Stali u neho dva zavodnici, oba doktori, aby zakrocili, kdyby se zhorsoval nez prijede sanitka. A tata mi rikal, jak v tom omamenym stavu slysel jak se ty dva uplne vazne bavi: Hele je to dobry, mam s sebou nuz, tak kdyby prestal dejchat, tak mu udelam dirku do krku, aby se neudusil a ten druhej mu na to odpovida, ty vole, ty na neho vubec sahat nebudes, ses prece patalog. Tak o sem se taky docela pobavila, kdyz mi tata vypravel, jak se mu radsi honem rychle udelalo lip.
Vím že tohle nikdo nepochopí, ale včera když jsme se dívala po xté na záhadu Blair witch jsem dostala z těch hlášek puberťácký záchvat smíchu. :-D Doporučuji se soustředit na počet sprostých slov a při větě JDI do hajzlu bože jsem málem umřela smíchy fakt mi to přišlo najednou hodně směšný i když jsem to viděla den předtím a asi dřív několikrát ale to nemělo obdoby. :-D
Zkuste to nedívat se jako tak ale počítat ty sprostý slova. :-N Je to primitivní, dneska by mě to možná už tak nerozesmálo. :-)
kukucka :-D ja jednou jela v saline a tam byl malej kluk s mamkou a na celou narvanou salinu zahlasil: teda ja nevim jak vy ale ja asi brzo pose...
vsichni se rechtali jak divy a ta matka se asi stydi jeste dneska :-D
tak nieco na pobavenie pridam aj ja.
poznam jedneho maleho 5-rocneho chlapca, ktory ked zacne rozpravat,tak sa mu usta nezastavia.....
tak raz isiel autobusom, a v nom sedela starsia pani. a on jej hovori: ty si uz stara, pravda? starsia pani odpovedala kladne. a on na to: tak to za chvilu umres... ;-) viete si predstavit jeho mamu,ktora cestovala spolu s nim....cervena ako rajciak...ale musim uznat,ze aj ked je taky maly, tak o zabavu mame jasne postaranu..
a uplne nejnovejsi co me rozesmalo...David kontroloval spotrebu elektriny za mesic.Platime zalohy 1000kc a zjistil,ze jsme meli spotrebu 2000kc.Docelo nas to zarazolo,tak jsme premejsleli cim to je.Napadla nas lednice.Byla stara furt v ni neco rachtalo a furt jela...Vsechno jsme vypojili a nechali jen ji.David spocital ze sezere polovinu-T.J.1000kc.Lekli jsme se,a hned ten den koupili novou lednici.To by tak vtipny jeste nebylo,ale druhy den jedeme v aute -ridila jsem.A David rika,tak jsme se ptal v praci kolik stoji kilowathodina.Ja na to a kolik.On 3,20..Ja dostala zachvat smichu.Celou dobu mi totiz tvrdil,ze je nejmene za 15kc...Takze lednice sezrala jen 200kc a spotreba byla 400 stovky..Ale mame novou lednici... ;-)
Taky mam neco ze starsiho soudku.Na stredni skole jsme byli cela skola na baletu + teplicke filharmonii..Vzdycky neco zahopsali-rekli komentar..byla to nuda.Usinala jsem se spoluzaky uprostred prvni rady.kdyz dirigent-klasica,frak-se tak rozmachnul rukama az schodil ten svuj stojanek i s notama na nas do prvni rady.Byla to prca,vsichni se desne rahtali ,bylo zajimavy pozorovat ty filharmoniky,jak po tom co jsme se dosmali zacali hrat a neslo jim udrzet dekorum v obliceji-furt jim cukali koutky.
lienka26: taky jsem si vzpomněla :-) jak přijde chlap k holiči a na hlavě má jen tři vlasy a že to chce na patku. tak holič češ a jeden vlas mu vypadne. tak pán říká, tak mi to hoďte do pěšinky, jeden vlas na tu stranu a druhý na druhou. holič češe a zase mu vypadne jeden vlas a chlap na to "no tak to nechte, já holt půjdu domu rozcuchanej"
Dneska dceři povídám napij se a ona mi říká půjdem na písek? v sobotu označila trolejbus za autobus a tanténou. A před svatbou mi můj teď již manžel dělala kávu a ktomu jsme vedli rozhovor proč si mě bere. On před dcerou říkal,že to vůbec neví a šel do koupelny. Já na něho volám kde mám to kafe? A on z koupelny, že nám to klape.
kacka.va: tak to mě připomnělo...:
Přijde zákazník k holiči, posadí se na křeslo a povídá: "Chtěl bych to takhle: Jednu kotletu nechat do půli tváře, druhou celou vyholit. Nahoře to ostříhejte, aby to trčelo přímo nahoru a nedalo se to česat a vzadu mi vyholte pár míst až na kůži." - "Pane, takhle vás ostříhat nemůžu!", povídá holič. "Jak to že ne? Minule jste mě takhle ostříhal!"
Viděla jsem teď fotky z nějaké party a nasmála jsem se dosyta :-D Kamarádka mé bývalé kolegyně chodí krásně namalovaná a neustaále o sebe pečuje a "domalovává" se. No a když popíjí alkohol, tak si pořád samozřejmě obtahuje rty. Jenže pod vlivem narůstajích promile si je neustále zvětšuje, takže kolem půlnoci už vypadá jako klaun... :-D :-D
Tenkrát volala příteli, že se zdrží na kávě s kolegyní a po náratu z kávy se už neodlíčila, takže když ji ráno přítel budil, ona se otočila a vypadala jako použitý klaun, tak hned věděl kolik uhodilo... :-D :-D
tak mna dneska potesila dobra sprava od mojich rodicov. Vytesujem sa z nej este aj teraz a najviac sa budem az sa podari. Volal totiz tatko ze bude moct prist na cely tyzden pomoct nam s prerabkou a pride aj mamina na oba vikendy...a to budu merat cestu z oravy do pezinka...ja neviem ale taka mozno malickost ale optimizmom ma to nalialo ajaj..a pri vsetkych tych zadrheloch co nam prichadzaju do cesty sa ani necudujem ze ma to tesi:-))))))))))))))
No to ona má chuť na všechno co jí přijde pod čumák a pod tlapky.Bere vše a ničím nepohrdne z tlamičky ji vytahuji šutry papíry, dřevo, sáčky hovínka na procházce uschlá co sní od cizích psů.Hlínu pořád něco. :-N