Ahoj všichni, jsem tu sice teprve krátce registrovaná, ale napadlo mě založit diskuzi, do které si budeme moc chodit čerpat dobrou náladu, smích a optimismus ze života.
Tak co Vás poslední dobou dostalo tak, že jste se ještě dlouho potom nemohly přestat smát? ;-) (Potažmo se řehtáte ještě teď? :-D
Taky něco málo přidám, když byl bráška malý, jel s babičkou v přeplněné tranvaji. Chudál měl nos akorát ve výšce pozadí ostatních. V tom nějaký smrad a brácha zakřičel na celou tramvaj, " Babi, tady se někdo uprd, nebylas to náhodou Ty?"
A pak ještě sestra když byla malá šla s tatkou do obchodu. Byla zima, tatí nastydlí a potřeboval se vysmrkat. Sáhl tedy do kapsy, vytáhl kapesník, vysmrkal se a vrátil zpět do kapsy. To zahlédla sestřička a řekla tátovy, "tatí co to máš v té kapse, co jsi šlohnul"
A moje zlatíčko dceruška když jsme byly v drogerii, bylo tam spoustu lidí se rozhlížela a najednou na mě volá, "Mami, hele tamty Olvejsky máš doma, že jo?"
Pepa si vede sešitek svých milenek spolu s údaji, co a jak spolu dělali, bohužel jej doma vytrousí a manželka jej najde a po Pepovo příchodu s ním mává před jeho očima. Pepa ví, jaká bije a zkroušeně se ptá: "Co s tím budeme dělat?" - "Co by, stránku 17, 21, 23 a celou kapitolu 5!"
"Moje manželka se věnuje humanitární pomoci - vaří bezdomovcům polévky!" - "A má nějaké výsledky?" - "A jaké - polovina bezdomovců už si raději našla práci!"
"Haló?" - "Promiňte, je to číslo devět, tři, čtyři, tři, sedm, sedm, dva, pět, dva?"
- "Ne, ano, ano, ne, ano, ne, ne, ano, ne!"
Africký šaman je na stáži v New Yorku a v supermarketu pozoruje výtah, jak do něj nastoupila starší obtloustlá paní. Za chvíli se dveře opět otevřou a vyjde nádherná dívka.
Šaman padne před výtahem na kolena a vola:
"Kouzelná skříňko prosím počkej chvíli, jen co si dojdu pro svoji starou....."
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Babička jde s dědečkem na procházku a vedle babičky uhodí blesk.
Dědek na to:"No toto!?"
Jdou dál a zase se to opakuje.
Pak na konec uhodil blesk do babičky a dědek na to:
"No proto!"
------------------------------------------------------------------------------------------
Prijmou do firmy noveho zamestnance a vezme si ho do parady mistr:"Tak tady mas mladej koste a pujdes zamest halu.
"Ale ja jsem inzenyr?!" rika novej.
"Aha..." skrabe se mistr na hlave, "tak ja ti to ukazu."
------------------------------------------------------------------------------------------
Přijde ředitel do kanceláře a ode dveří volá na sekretářku:
PUK.
Udivená sekretářka se ptá svého šéfa, co že to znamená.
Ředitel: Pičo Uvař Kafe.
Sekretářka uvaří kafe, nese ho šéfovi do ředitelny, postaví šálek na stůl a ptá se:
KSČ?
Ředitel udiveně hledí a sekretářka s milým úsměvem odpoví:
Kolik Sladíš Čuráku?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Turecký host v Tatrách práší z okna koberec.
Jde okolo bača, zastaví se a říká: "Tak co, Aladine, nestartuje?"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Tri bosorky, pozeraju na tri Swatch hodinky. Ktorá bosorka pozerá ktoré Swatch hodinky?
A teraz po English:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Pride chlapik na verejny zachod. Skusa dvere - ci su nejake otvorene.
Vsetky boli pozamikane, tak sa pyta: "Je tu niekto?"
Vtom z jedneho zachoda sa ozve:
"Co bi som tu jedol? Ja tu serem!"
----------------------------------------------------------------------------------------------
Jaký je rozdíl mezi kominíkem a čápem?
Čáp je bílý a má černý ocas. Kominík je celý černý a nežere žáby.
V soudním procesu provádí vrahův obhájce křížový výslech patologa: "Než jste podepsal úmrtní list, zkontroloval jste puls?"
"Ne."
"Poslechl jste si, zda mu tluče srdce?"
"Ne."
"Provedl jste zkoušku dechu?"
"Ne."
"Takže, když jste podepsal úmrtní list, nebyl jste si jistý, zda je ten člověk mrtvý, že?"
"No, řeknu to takhle: Mozek toho chlapa jsem měl v piksle na stole. Ale je možné, že běhá někde venku a věnuje se právu."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ptají se Pepy Kalianků, kolik váží.
"S brýlemi 86 kilogramů. "
"A bez brýlí?"
"To nevím, nepřečtu bez nich číslice!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
V Brně na Zelnáku pije chlápek vodu z kašny. Prijde k němu Brňák a povídá:
"Téé, káámo, nechlemtéé tu vasrovku z tej atajnkaserne. Blejó do teho zkalené machri a chcijó do teho morgoši!"
Chlápek se otocí:
" Hele pane, já vám vubec nerozumím, já jsem z Prahy."
" Jo, povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu, at se nenachladíte."
Mám pro vás hlod dnešního dne. :-D Teď jsem mluvila s manželem a ten mi vyprávěl, jak oznámil tchán své matce(manželově babičce) naše těhu dvojčat. :-)
Tak teda Tchán: Mami Ladik s Lenkou čekají malý.
Babička: radost x-)
Tchán: Ale budou to dvojčata :-)
Babička: Ježiš a to si nemohli dávat pozor =-)
Babička to myslela fakt vážně :-D :-D :-D :-D Nevím jak to mají starší lidi, ale ona opravdu věřila že to lze při sexu nějak ovlivnit. :-) Kdybychom si dávali pozor nemáme ani jedno. ;-) A ještě vyzvedla její sousedku která měla dvojčata jakej to byl hroznej zápřah.No my to neovlivníme.
byyz: Nám se stalo něco podobného. Když jsme se byli podívat v rodném domě Františka Křižíka, tak nám jedna stará babička prodávala lístky se slovy: Tak to bude jeden dospělý pro vás a jeden poloviční pro vaši dcerušku. :-D Řehtali jsme se ještě týden potom.
mě pobavilo, když jsme byli s teď už manželem na obecním úřadě, protože ztratil rodnej list
došli jsme tam a nevěděli do kterejch dveří vlízt, tak manžel zastavil jednu paní a povídá jí: my si jdem pro rodnej list a nevíme do kterejch dveří....
paní mrkla na mě a zareagovala: jo, pro dceru... :-D
no když jí manžel vysvětlil, že pro dceru teda ne, tak se děsně omlouvala :-)
Ja som sa dnes veľmi pobavila, keď sestra rozprávala najnovšie zážitky zo školy. Dala si cviká s prvákmi (ona je piatačka), ktorých vyučujúci poúčal, ako to na takej vysokej škole chodí. No a medzi odporúčania patrilo to, aby nechodili do školy v teplákoch (! :-D ) a vraj raz chudák prežil estetický šok, keď videl "študenta v teplákoch, v ktorých ešte jeho stará mama utekala pred smrtkou." No a táto hláška ma dostala :-) :-)
Môj drahý ráno, keď vstane (trvá mu to min. 1/2 hodinu) sa pravidelne začne škriabat na hlave a tvrdí mi, že si "budí aj vlásky aby vstali" :-D Je taký srandovný pri tom a vždy mi to navodí dobrú náladu. :-)
Holky, pokud jste společenské bytosti, doporučuju hru Activity. Já se u toho vždycky tak nařechtám, že mě druhý den bolí břicho :-D Hrajeme to ve čtyřech s kamarádama a je to bomba! 8-)