O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Fotky do Instax Wide
Ahoj holky, měla jste některá Instax wide půjčený od PolaroidLove? Chtěla bych se zeptat, jestli má…
malinaphoto
Před 8 lety
2
DJ Jarek - jaké máte zkušenosti?
Máte některá osobní zkušenosti s DJ Jarkem? Děkuji za jekákoliv recenze a názory.
carol582017
Před 8 lety
1
Svatba na zámku v Chrasti u Chrudimi
Ahojky! Holky, vdává se některá z vás na zámku v Chrasti u Chrudimi ???
janicka16
Před 8 lety
1
2
46
Hledam DJ Praha Pruhonice 26.8. od 15 hodin
hledám nějakého DJ na naší svatbu. termín konání je 26.8.2017 (Praha Pruhonice) - cca od 15 hodin …
patasatko
Před 8 lety
4
DJ na svatbu 1. 7. 2017 z okolí Louny?
Ahoj, hledáme Dj na svatbu 1.7.2017 nejlépe z okolí Loun, který by se nám postaral o hudební doprov…
djliborek123
Před 8 lety
5
Kameraman na svatbu v Postřelmově 19.8.2017 :-)
Dobrý den, sháním kameramana na svoji svatbu, která se bude konat 19.8.2017 v Postřelmově (u Šumper…
videoafoto
Před 8 lety
6
1.7 Kameraman Vsetín
Zdravím, poradíte prosím šikovného kameramana z okolí Vsetína? Máme zájem o natočení obřadu, pr…
videoafoto
Před 8 lety
5
Volný DJ na svatbu 2.9.2017 Praha Průhonice
Dobrý den, najde se volný Dj na naši svatbu v Průhonicích na 2.9.2017? Rádi bychom, aby pobavil vše…
svatebnidj
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Svatba ve Frýdku-Místku. Máte zkušenost?
Chystáte někdo svatbu ve Frýdku-Místku? Máte zkušenousti se svatbou v tomto městě? Zatím mám ještě …
janna_
Před 8 lety
1
2
...
...
7
8
239
Svatba v Chorvatsku s českou koordinátorkou
Ahoj holky! Dlouho jsem zvažovala, kde se to budeme s Martínkem brát, až nakonec vyhrálo Chorvatsko…
alicinka08
Před 8 lety
20
Svatební koláče - kdo peče v okolí Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště?
:-) Ahoj, holky prosím můžete mi někdo dát tip, kdo peče dobré svatební koláčky (zvací) v okolí Mla…
lucaa91
Před 8 lety
8
Šaty z alliexpres
Ahojki holky prosím Vás má někdo zkušenosti s objednáním šatů z aliexpresu? Tyto chceme objednávat …
market119
Před 8 lety
3
Zlaté snubní prstýnky, je tu někdo takový???
Ahoj zajímá mě jestli tu je někdo, kdo už má nebo teprve bude mít zlaté ( žluté) snubní prstýnky. S…
luckapol
Před 8 lety
16
Hleda se sikovna svadlena!
Ahoj, shanim svadlenu ktera by usila dvoje jednoduche saty pro druzicky. Nejlepe z okoli Prahy :-)
missreorder
Před 8 lety
1
Zásnubní prsten Rýdl
Ahoj ženy, nemáte náhodou některá tento zásnubní prstýnek do Rýdla? :) http://www.snubniprsteny…
luuula
Před 8 lety
12
DJ na svatbu 9.9.2017
Zdravím, sháníme DJ na svatbu 9.9., nejlépe okolí Rokycan, Plzeň. Budeme rádi za jakékoliv návrhy a…
djliborek123
Před 8 lety
7
Šaty na boho svatbu
Zdravím, kamarádka má v září svatbu a má ji v boho stylu. Barvy: champagne a starorůžová. Mohly…
karolcvrk
Před 8 lety
2
Svatba 24.6.2017 živá hudba
Ahoj, hledáme živou hudbu na svatbu v horním maxově. Předem děkujeme za nabídky! Lucie
rangerin
Před 8 lety
1
Neřekli si za tyto kytice a dort moc?
Ahoj nevěsty, chtěla bych se vás zeptat na názor, protože nemám moc přehled o cenách. Dnes jsem by…
karol_lina
Před 8 lety
23
DJ na svatbu 2.9. 2017 v Plzni?
Dobrý den, hledám Dj na svatbu, prosím je možné zaslat i nějaké ukázky Vaší práce? Děkuji moc :-)
djpohotovost
Před 8 lety
6
Dj na svatbu 24.6.2017 Beroun?
Sháníme dj na svatbu 24.6.2017, doporučíte, poradíte, nabídnete?
djpohotovost
Před 8 lety
6
Doporučte mi prosím DJ
Nevěsty, doporučte mi prosím spolehlivého DJ na naši svatbu v severních Čechách. Děkuji moc
djpohotovost
Před 8 lety
7
DJ 18.8.2017 Plzeň
Zdravím :) poptáváme DJ na naší svatbu, která se bude konat 18.8.2017 v Plzni na Roudné v Hotelu…
djpohotovost
Před 8 lety
6
Obřad Jablonné nad Orlicí
Dobrý den, neměla by prosím některá nevěsta fotku obřadní síně v Jablonném nad Orlicí? Případně byc…
lucka394
Před 8 lety
1
Cukrárna Olomouc? Doporučíte mi (NETRADIČNÍ SVATEBNÍ DORT, svatební cukroví, koláčky)
Ahoj, prosím doporučíte mi cukrárnu v Olomouci, nebo v blízkém okolí, která umí netradiční dorty a …
pettii
Před 8 lety
1
Svatba v květnu. Mám do toho jít?
Ahojky, plánujeme svatbu v květnu. Na pověry moc nevěřím ale zrovna tahle mi nahání hrůzu ,,svatba …
regi09
Před 8 lety
23
Iva Mažgútová
Rozhodně nedoporučuji! Na stránkách má sice fotky krásné,ale bohužel až po svatbě se dozvídám,že s …
polykarpa
Před 8 lety
1
2
32
Hezky waltz, idealne z filmu...?
Ahoj, shanim hezky waltz...nejprve budeme tancit cca 50 vterin na vlacik z harryho pottera goblet o…
myfairlady
Před 8 lety
3
Které satecky pro 3-letou dceru na svatbu? Poraďte
Nemůžu se rozhodnout. Nádherné jsou všechny. Ve skutečnosti jsou ještě hezčí než na fotce a navic j…
elchacz
Před 8 lety
6
Kdo všechno může jít za družičky?
Chtěla bych se zeptat kdo všechno může jít za družičky. Jestli je možné aby šla dcera kamarádky na …
nikca92
Před 8 lety
3
1
2
…
700
701
702
703
704
…