O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kabelka pro nevěstu
Ahoj nevěstinky, pochlubte se, jakou kabelku volíte pro svůj svatební den ? Přeci jen, i v takový …
taitey
Před 8 lety
1
2
35
Svatebni kviz - cena pro vitezny tym
Zdravim vsechny nevesty i zenichy (i kdyz tech jsem tady moc nepotkala:D) S mym nastavajicim jsme…
lizarde
Před 8 lety
2
Oddávající- Kutná Hora
Ahoj. Na termín našeho obřadu v Kutné Hoře nám jako oddávající vyšla Mgr. Ladislava Krčmářová. Za…
cannibalhamster
Před 8 lety
4
Snubní prsteny Rýdl-foto
Holky co máte snubáčky od Rýdla, sem s fotkami. Dekuji 🤗
marcullkashodm
Před 8 lety
22
Tereza, jedině Tereza ...
Ahoj holky. Potřebovala bych od Vás radu. Jsme dvě Terezy, které se spolu 1. 7. 2017 berou a moje…
luisianna
Před 8 lety
9
Kupovani pres net
Ahojte baby mate zkusenosti s kupovani pres aliexpres nebo nejakou jinou internetovou stranku ? Dek…
macekma
Před 8 lety
4
Svatební kytice Praha
Ahoj holky, kde jste si nechávaly / necháváte vázat květiny v Praze a na kolik vás prosím vyjdou?
melita80
Před 8 lety
7
Svatba na Sádku u Třebíče
Ahojte holky, mám takový dotaz, nevíte o někom, kdo se bral na Sádku? Jde o to, že si neumíme před…
monibu
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Fialový svatební dort
Ahoj všem, budeme mít svatbu laděnou do fialové barvy. Dort nám dělá přítelova sestřenka, ale pořád…
gabous91
Před 8 lety
8
Jakou kytici k těmto šatům?
Ahoj, poraďte, jakou kytici k těmto šatům? Ideálně s fotkou... Já si k tomu bohužel nedokážu ni…
catchenka
Před 8 lety
9
Kolik Vás stála svatba při mensim počtu hostů? Typy ,kde nejvíce ušetřit.
Ahoj holky, Achxeme svatbu max.o počtu hostu 25. Nechci šetřit na svém prstýnků, přítel již prstýn…
nikolacibulcova
Před 8 lety
11
Sháním svatební lodičky
Hezký den, sháním svatební bílé nebo světle růžové lodičky, vel. 38. Děkuji za nabídky či tipy,…
barryska
Před 8 lety
12
Měli jste někdo obřad v zámecké kapli v Lednici?
Nevim jestli se tam konaji svatby casto nebo jen obcas.Nemam poneti kdy je ten spravny cas si jit z…
mmonac
Před 8 lety
4
Vizážistka a kadeřnice Táborsko, Benešovsko 26.8.2017?
Dobrý den, hledám šikovnou vizážistku a kadeřnici na moji svatbu 26.8. Nejlépe z okolí Benešova n…
jana_hrbackova
Před 8 lety
2
Shanim Svatební líčení nevěsty 26.8.Pruhonice + líčení družiček
Hledám šikovnou vizazistku na svatební líčení - nevěsta + druzickx Praha Pruhonice Dekuju za na…
jana_hrbackova
Před 8 lety
5
Sháním líčení na 27.5.2017, Praha 10.
Na poslední chvíli sháním kosmetičku či vizážistku na svatební líčení. Svědkyně mě ubezpečovala, že…
jana_hrbackova
Před 8 lety
4
Push-up bardotka
Ahoj, sháním nějakou fakt dobrou push up bardotku na menší prsa pod šaty, nemáte nějaký tip? :-)
pavlie83
Před 8 lety
5
Svatební hostina. Co vše je potřeba domluvit?
Ahoj, tak nejak v tom tapu. Chytam se vydat do restaurace domluvit na podrobnostech a doslo mi, ze …
kami1984
Před 8 lety
12
Hledam kameramana Zlinsky kraj 7.10.17
Doporucite mne prosim kameramana, nejlepe ze zlinskeho kraje?Svatbu budeme mit v Kostelanech 7.10.1…
ppvideostudio
Před 8 lety
12
Rocková hudba
pro nástup nevěsty :-) ač se to nezdá...tak v tomhle květinka zrovna nejsem :-D, jen nevím, co může…
janska_a_ruze
Před 8 lety
4
Brno - ušití šatů
Ahoj holky :) Poradíte prosím švadlenu v Brně, která by ušila tyto šaty? Mám na to cca 2 měsíce.…
martina_1987
Před 8 lety
3
Svatební dort bez potahovací hmoty?
Chtěla jsem se zeptat zda některá z Vás neměla dort bez potahovací hmoty či marcipánu. Třeba nějaký…
sanndra
Před 8 lety
1
2
33
Raut pro 30 lidí...
Ahoj nevěsty, mám takové dilema se svatebním rautem. Mám oběd pro 20 lidí od dvou hodin bude polév…
teresh07
Před 8 lety
12
Sháníme fotografa/fotografku na svatbu v Jižních Čechách
Ahojky, 9.9.2017 máme svatbu v Přeštenicich a sháníme fotografa/fotografku. Můžete nám prosím něko…
kpetraskova
Před 8 lety
11
Sháním švadlenu
Krasny den všem, sháním švadlenu, která mi ušije šaty tohoto typu. Jsem od Mladé Boleslavi.
nanay
Před 8 lety
6
Od kterého návrháře jsou tyto šaty?
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Na internetu jsem našla obrázek těchto šatů a byla to láska na…
nanay
Před 8 lety
5
Najde se kameraman na církevní svatbu 26.08. ve Slaném?
Dobrý den, hledáme kameramana na naši svatbu, která bude 26.08. v kapli ve Slaném. Jednalo by se …
filipmatejka
Před 8 lety
4
Volny fotograf/ka na svatbu u Trebone 9.9.2017?
Dobry den, Vim,ze uz je docela pozde na hledani fotografa a jeste pri takovem terminu :-) ,ale nev…
kpetraskova
Před 8 lety
10
Nemáte někdo, prosím, noty k písničce Stay - Bonnie Bianco - film Cindy děkuji prosím poslat na ales
Nemáte někdo, prosím, noty k písničce Stay - Bonnie Bianco - film Cindy děkuji prosím poslat na ale…
lydieg
Před 8 lety
2
PROSBA-DOBRÝ SKUTEK-svatební oznámení
Zdravím všechny! Máte někdo doma nějaká svat. oznámení, která můžete postrádat? Udělejte radost jed…
clear301
Před 8 lety
1
1
2
…
694
695
696
697
698
…