O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatba v areálu Prosper Golf Čeladná - svatba v přírodě na Čeladné
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost se svatbou v areálu Prosper Golf Resort na Čeladné? Mohu Vás p…
vkol
Před 8 lety
1
Svatba - Ostrava, Frýdek-Místek - místo podobné Fojství Oldřichovice (stodola).
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu na místo svatby cca pro 70 lidí v okolí měst Ostrava …
svatebniotec
Před 8 lety
8
Jakou máte zkušenost s ioznameni.cz?
Ahoj, moc prosím, máte někdo zkušenost s touto firmou? Nechávali jste si od nich tisknout oznámení…
tomasjosef
Před 8 lety
10
Kameramani 11.8.2018 Hradec nad Moravicí?
Dobrý den, hledáme s přítelem kameramany na naši svatbu, která se uskuteční dne 11.8.2018 v Hradci…
beautyfoto
Před 8 lety
4
Kosmetička Tábor a okolí
Ahojte, neznáte někdo nějakou šikovnou kosmetičku/vizážistku v okolí Tábora? Plánujeme svatbu sic…
lucousm
Před 8 lety
7
Má někdo zkušenost s restaurací U krále Jana Lucemburského na kozině - Vyškov?
Kolik lidí se vejde? Cena? Díky :)
culitko
Před 8 lety
1
Svatba na zámku Veltrusy - zkušenosti s obřadem
ahoj, hledám někoho kdo má zkušenost s obřadem na zámku Veltrusy. Plánujeme s přítelem svatbu na lé…
hani94
Před 8 lety
1
2
46
Obřad v Havířově a okolí
Prosím, kde udělat svatební obřad pro cca 80 lidí v okolí Havířova, Karviné a okolí? Nějake krásné …
walowav
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Mate nekdo zkusenosti se svatebni agenturou Zazitkova Svatba?
Budu se vdavat pristi leto. Jelikoz to bude celkem velka svatba budeme potrebovat pomoct s organiza…
studnickova
Před 8 lety
3
Místo svatby na Plzeňsku
Mohl by mi prosím někdo poradit nějaké malebné místo v okolí Plzně na svatbu? Jednalo by se o malou…
annaner
Před 8 lety
1
Nevěstin závoj květina
Ahojky potřebuju poradit😀 Neměl jste někdo květiny na stoly a na další místa jen z nevěstina závoje…
annaner
Před 8 lety
16
Obřad na zámku Veltrusy- zkušenosti?
Ahoj holky, budu vám velice vděčná za vaše zkušenosti s obřadem na zámku ve Veltrusech. Příští léto…
ladekor
Před 8 lety
2
Červené žilky v obličeji. Poraďte!
Prosím poraďte, co na žilky na tvářích, které mám již od dětství. Mám jich celkem dost. Jak a čím …
silvous06
Před 8 lety
17
Šikivná vizážistka Most a okolí?doporučíte?
Scháním šikovnou vizážistku co mě učeše i nalíčí na svatbu 1.4.2017 v Mostě-děkuji za nabídky …
k4mil4_04
Před 8 lety
5
Kameraman - svatba 8/2018, Čeladná
Dobrý den, hledáme kameramana, který by nám natočil náš svatební den a úplně nás finančně nezrui…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
14
Fotobudka
Dobrý den, rádi bychom na své svatbě fotobudku (Ropice u Třince). Prosím o nabídky nebo tipy. Děkuj…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
8
Kadeřnice a vizážistka 16.6.2018 - Turnov
Dobrý den, sháním šikovnou kadeřnici a vizážistku na svatbu v Turnově, která by nalíčila a učesa…
majasfancy
Před 8 lety
2
Obřad na zámku Veltrusy- zkušenost?
Ahoj holky, budu vám velice vděčná za vaše zkušenosti s obřadem na zámku ve Veltrusech. Příští léto…
hani94
Před 8 lety
1
Bílé závěsy
Potřebovala bych radu, nevíte kde by se dali za dobrou cenu sehnat bílé závěsy? :-) Nebo z čeho by …
jancabr
Před 8 lety
6
V náš svatební termín neoddávají!
Ahoj Holky, už jsem z toho opravdu zoufalá :-( :-( !! Domluvili jsem se s přítelem na svatebním te…
terybela
Před 8 lety
1
2
36
Nevěsty z Plzeňska
Ahoj, dotaz hlavně pro plzeňské nebo ty, co v Plzni měli svatbu. Kde jste se brali, měli hostinu a…
martinka3991
Před 8 lety
6
Svatební fotobudka
Ahoj holky, měla jsem tento měsíc svatbu a objednala jsem si od fotografa i profi fotobudku. Né…
terez222
Před 8 lety
7
Svatební dort Jablonec nad Nisou
Ahoj, nevíte o nějaké výborné cukrářce schopné a ochotné upéct svatební dort z Jablonce nad Nisou a…
romikkeiko
Před 8 lety
1
Fotograf Kristin hrádek červenec 2018
Zdravím. Sháním fotografa na naši svatbu. Ideálně na opravdu celý den, protože bych chtěla pořídit …
lorrothina
Před 8 lety
17
Varování před službami Svatební dekorace U Simony
Rád bych všechny varoval před využitím služeb Simony Šváchové a jejího obchodu Svatební dekorace U …
ladekor
Před 8 lety
2
Kadeřnice a vizážistka pro nevěstu a družičky - Liberec 9.6.2018
Dobrý den, hledám šikovnou kadeřnici a vizážistku z okolí Liberce, která by měla čas se postarat …
ladekor
Před 8 lety
4
Místo na svatební obřad a hostinu? V okolí Vsetína a Zlína?
Nevíte prosím někdo o nějakém pěkném míste a levném? v měsících září a říjen? V okolí vsetína a zlí…
19angel
Před 8 lety
4
Jak se nosí motýlek?
Ahoj, vybírám motýlka pro ženicha, jsou nějaké konvence ohledně motýlků či záleží jen na barvě a la…
morrighan
Před 8 lety
6
Jak zabavit svatebčany v čase focení?????
Holky máte nějaké nápady jak se postarat o zábavu hostům, mezi tím co my se budeme fotit?...
czmickey
Před 8 lety
4
Svatební koordinátorka ano či ne?
Ahoj holky, jaký máte názor na svatebního koordinátora? Vyplatí se to nebo ne? Já momentálně mám ve…
czmickey
Před 8 lety
1
2
53
1
2
…
597
598
599
600