O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatba na zámku Liblice, máte zkušenost? :)
Ahoj budoucí nevěsty. Plánujeme termín svatby začátkem září. Naprosto nás uchvátil zámek v Liblicíc…
fotoliblice
Před 11 lety
3
Kreativní fotograf, obřad Panenský Týnec
Dobrý den, Hledám kreativního fotografa s notnou dávkou humoru :-) rádi bychom měli obřad v Pane…
jaaanahr
Před 11 lety
11
Svatba v kostele
Se snoubence pĺanujeme svatbu v kostel. Máme vyřízený úřad...platíte se nějaké poplatky v kostele??…
huwik
Před 11 lety
4
BARVY
Prosím o názory, je to zatím amatérsky nakreslené v malování na PC, ale jen pro představu. Svatbu b…
svatebni-doplnky
Před 11 lety
4
Fixy na hrnek
Holky, mate zkusenost s fixy na hrnky? Koupila jsem si pry kvalitni v papirnictvi, jedna stala 100k…
snecek87
Před 11 lety
2
Máme skoro blíž k rozchodu než ke svatbě
..taky jste se pořád dohadovaly o svatbě se svým miláčkem?..on chce to,vy to...:-(
mrs_to_be
Před 11 lety
29
Kdo nás oddá?
Prosím poradíte mi na koho se mohu obrátit, když chceme s přítele oddat v místě, kde nemáme ani jed…
aaddeellaa
Před 11 lety
11
BOTKY43
Ahoj nevíte kde koupit svatební botky velikost 43 dámské...noooo bohužel:-( Nebo jestli někdo prod…
botyobuvpopelka
Před 11 lety
2
sponzor fóra
Fotograf patek 10.7. Strakonice
Dobry den, hledame fotografa na termin patek 10.7. ve Strakonicich. Staci nam 2 - 3 hodiny (cca o…
weddingsphoto_cz
Před 11 lety
9
Hotel Maruška v Jizerských horách
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nemá-li někdo z vás zkušenost s hotelem Maruška v Janově nad N…
kjlb
Před 11 lety
2
Svatba Mladostov- Český ráj (usedlost U Dědka)
Zvažujeme svatbu v Mladostově, usedlost U Dědka (Český ráj) - máte s tímto místem, prosím, zkušenos…
anatankaaa
Před 11 lety
1
Svatba - Babiččina zahrada v Průhonicích
Ahoj, přemýšlíme o svatbě v Babiččině zahradě v Průhonicích u Prahy - máte s tímto místem někdo zku…
horater
Před 11 lety
5
Místo na Vysočině/Moravě
Ahoj, jsem poměrně zoufalá přítel mě požádal o ruku a ted hledáme vhodné místo pro naši svatbu. Cht…
sareair
Před 11 lety
1
Fotograf 13.6.2014 - Brno a okolí
Zdravím, hledáme fotografa na naši svatbu, která bude 13.6 v okolí Brna. Prosím ty, co mají volné …
salik_slama
Před 11 lety
14
Svatební šaty od KM svatby, jaké máte zkušenosti?
Nevěsty které jste si nechaly šít šaty od KM svatby, jaké s tím máte zkušenosti? Doporučily byste t…
bilarukavicka
Před 11 lety
1
2
42
Pronájem mikrobusů pro svatebčany okres Kyjov, Hodonín? Zajišťujete rozvozy? Jak?
Ahojte, potřebuji poradit jak zajistit rozvoz svatebních hostů. Kamarádka, která se vdává na podzi…
evzeniegrandetova
Před 11 lety
1
Kdo by dokázal upéct ... Praha
děvčata, neznáte nějakou cukrářku či šikovnou paní, která by uměla upéct takovýto dort...z Prahy či…
ludul
Před 11 lety
7
Kdo vás povede k oltáři, když nemáte tátu a s přítelem matky si moc nerozumíte?
Kdo vás povede k oltáři, když nemáte tátu a s přítelem matky si moc nerozumíte?
pealovci
Před 11 lety
6
Jak platit přes PayPal?
Ahojky holky, potrebovala bych prosim poradit od tech, kteri mate PayPal. Chci udelat nakup n…
evzeniegrandetova
Před 11 lety
14
Svatební hostina Larischova vila, Krnov
ahoj ženy, se snoubencem uvažujeme o uspořádání svatební hostiny v Larischově vile v Krnově pro cca…
barame
Před 11 lety
1
Počet hostů z každé strany
Holky máte zkušenosti s tím, když jeden z vás pozve třeba 20 lidí a další 30? Jak je usadíte? Tak, …
masotri
Před 11 lety
8
Hudba na Chvalském zámku
Ahoj, má tady někdo zkušenost s vlastní hudbou na Chvalském zámku? Absolutně nemám představu ja…
ludul
Před 11 lety
6
Archa Olomouc
Jake mate zkusenosti se svatebni hostinou v restauraci Archa Olomouc Svaty Kopecek? Jak jste byli s…
pm_novak
Před 11 lety
1
Pejskařky, spojme se :-)
Ahoj dámy, včera jsme si přivezli pejska. Tak jsem ho nafotila a udělala album pro kamarádky tad…
pavlinka469
Před 11 lety
1
2
...
...
1335
1336
40072
Jak neurazit sestru kvůli oblékání nevěsty
ahoj, za 6 týdnů se vdávám.. Chci aby mě oblékala moje svědkyně, která se mnou vybírala šaty, ale m…
lorena89
Před 11 lety
8
Svatební účes pro krátké vlasy. Máte tipy či rady?
Ahoj holky, taky máte někdo problém tak jako já s účesem na svatbu, když mám krátké vlasy? Poku an…
spajdinka
Před 11 lety
1
2
59
Jeznik u Krnova...Penzion Hermes
Ahojky budouci nevesty a vdane pani :-) Prosim chtela bych se zeptat,zda mate nejakou zkusenost s …
petachuda
Před 11 lety
1
Obřad v Panenském Týnci
Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatbou v panenském týnci? Jak je to například s ozvučením, výzdobou?
jaaanahr
Před 11 lety
1
Co to je za květiny?
Ahoj, našla jsem na internetu nádhernou kytici, ale moc se v tom nevyznám a netuším, jaké květiny j…
sudra
Před 11 lety
10
Skupina Stájová show
Hezký den, chci se zeptat, zda jste někdo měl na svatbě skupinu Stájová show z Třebechovic pod …
sarkoc
Před 11 lety
1
1
2
…
1274
1275
1276
1277
1278
…