O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stříbrné snubní prsteny
Moc prosím nevím si rady s prstýnkama.Co říkáte na stříbrné snubní prstýnky,máte někdo a vydrží jak…
janko4592
Před 9 lety
1
2
39
Holky prosím Vás, neměl jste někdo svatbu v dendrologické zahradě v Průhonicích?
Jde mi o nějaké fotky.. Na stránkách nic nemají, tak abych měla představu jak to tam vypadá v létě …
fotografkavhm
Před 9 lety
2
Vysazení antikoncepce 3. měsíce před svatbou
Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s vysazení antikoncepce. Svatbu máme v červnu. Antikoncepci má…
azrrael
Před 9 lety
31
Odlišné názory
Dievčatká, mám dilemu. S priateľom by sme sa chceli příští rok vzít, ale každý má úplne odlišnú pre…
flowerka18
Před 9 lety
6
Hodně malá svatba. Jaký na ni máte názor?
Hlavně z finančních důvodů bychom si představovali malou svatbu - jenom ty nejbližší, rodiče, souro…
flowerka18
Před 9 lety
1
2
...
...
22
23
661
Seznam činností (a funkcí) ve svatební den
Holky mé zlaté - prosím o pomoc - spousta přátel se nám nabídla, že chce na svatbě vypomoct, tak se…
flowerka18
Před 9 lety
4
Dj s karaoke na 25.6.2016 Karvina,Havířov, Ostrava
Hledam DJ s karaoke na nas svatebni den...
svatebnidj
Před 9 lety
7
Jak dát jasně, ale slušně najevo, že je zvaný na obřad a oběd, ale ne odpolední oslavu?
Jde o mého dědu, kterého nikdo moc nemá rád (co já ho znám, tak se vždycky choval hnusně k mojí bab…
simone5
Před 9 lety
28
sponzor fóra
Šampáň + hnědá
Ahoj, ladíme svatbu do šampán/krémová -bílá .... je blbé do toho zakombinovat hnědou či dekorace z…
ivetasem
Před 9 lety
4
Špatné rodinné vztahy - nechtějí přijít na svatbu
Ahoj,mám problém.Vztahy u nás v rodině jsou na prd.U přítele to je tak nějak v pohodě ale u nás ne.…
myuuki
Před 9 lety
14
Nějaké pěkné místo pro svatbu v okolí Prachatic i s místem pro svatební hostinu
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda nevíte o nějakém hezkém ne úplně všedním místem pro obřad a svatebn…
lidys
Před 9 lety
1
Šikovná kosmetička/ vizážistka Plzeňský kraj ?
Ahoj holky máte někdo tip na šikovnou kosmetičku která je ochotna přijet domů? Prosím poraďte? Bydl…
wedink
Před 9 lety
3
Vizážistka - kateřnice + make up Opava
Dobrý den, máte někdo prosím tip na vizážistku, která češe i líčí ideálně v okolí Opavy, popř. Ost…
petulele123
Před 9 lety
8
Nesprávná svědkyně.
Ahoj, potřebuju poradit. Zvolila jsem si jako svědkyni evidentně nesprávného člověka. Posledního čt…
sportka
Před 9 lety
13
Svatebni webove stranky
Poradte mi prosim kde se da sehnat uplne vsechno na svatbu. Mela jsem najitych spoustu stranek a te…
martinakreml
Před 9 lety
1
Hľadá sa DJ - slovenská svadba 13.8.Praha
Zdravím, hľadáme milého a veselého DJ na našu slovenskú svadbu - veľmi rada počúvam a tancujem na r…
djliborek123
Před 9 lety
4
Zrušení svatby pár dní před. Všechno mi zkazili
Nevím, jak jste na tom vy ostatní, ale já krom toho, že jsem nervózní, jsem chtěla zrušit svatbu mě…
bobina88
Před 9 lety
1
2
...
...
7
8
222
Přenechání zálohy na svatební šaty - Ostrava!!!
Ahojky všichni. Mám prosbu a dotaz. Vzhledem k tomu, že jsem zaplatila zálohu na svatební šaty v sa…
bobina88
Před 9 lety
1
Svatební veletrh Pardubice
Ahoj holky, jedete někdo tenhle víkend k nám na veletrh? Kdo už někdy byl někde, dá se tam rovnou …
kacenka5000
Před 9 lety
29
Kolik čeho?
Dobrý den nevěsty, mám dotaz,máme před svatbou,takže přípravy začínají,tak jsem se hctěla zeptat,j…
lavellaa
Před 9 lety
14
Svatba v létě a punčochy
Vy co se budete vdávat v létě, planujete mít punčochy. Pokud ano tak bíle a nebo tělové? Děkuji :-…
kuratko90
Před 9 lety
1
2
38
Prodám slevový kupon 5000 Kč na zapůjčení svatebních šatů za salonu Naive
Nabízím slevový kupon 5000 Kč na zapůjčení svatebních šatů Naive. Platnost kuponu je do 31.3.2016 (…
veverz
Před 9 lety
1
Chcete si některá půjčit svatební šaty ze salonu Naive?
Ahoj holky, plánujete si půjčit šaty ze salonu Naive? Mám doma poukázku na 5000 Kč slevu na šaty, …
veverz
Před 9 lety
3
Prodám poukaz v hodnotě 5.000 Kč na pronájem svatebních šatů ze salonu NAIVE (Brno)
ahoj budoucí nevěsty, získala jsem poukaz v hodnotě 5.000 Kč na pronájem svatebních šatů od salón…
veverz
Před 9 lety
2
Mám slevu do svatebního salonu Naive v Brně, máte zájem?
Ahojte pokud by nektera mela zajem, mam slevu do naive na svatebni saty. Mam jednu na 2 000 Kc a je…
veverz
Před 9 lety
2
Místo "vše v jednom" pro malou svatbu se psy poblíž Plzně
Moc zdravím všechny, jsem tu nová a hned vás prosím o radu a vaše tipy. Hledám místo (penzion, h…
luuula
Před 9 lety
11
Jak napsat do svatebniho oznameni pekne, ze potrebuji potvrdit od hostu ucast do urciteho data?
Aho, prave si ruco delam svatebni oznameni a nejsem si jista, jak pekne napsat ze zadam zvane hostz…
monny3
Před 9 lety
11
Svatební šaty - nevěsty, neviděly jste je někde?
Milé nevěsty, při brouzdání po netu jsem našla tyhle nádherné šaty. Bohužel jsem nikde nenašla odka…
mirizu
Před 9 lety
2
JESENÍKY: Poraďte místo: industriální svatba, stodola nebo hájenka
Ahoj, sháníme nějaké zajímavé místo pro svatbu v Jeseníkách. Obřad bude ve Vrbně pod Pradědem a chc…
katerinan
Před 9 lety
1
JESENÍKY: Poraďte místo: industriální svatba v Jeseníkách nebo stodola nebo hájenka
A
katerinan
Před 9 lety
1
1
2
…
1013
1014
1015
1016
1017