Zrušení svatby pár dní před. Všechno mi zkazili

Profilova fotka
Nevím, jak jste na tom vy ostatní, ale já krom toho, že jsem nervózní, jsem chtěla zrušit svatbu měsíc před svatbou, definitivně, ale přítel mi to nedovolil. Nemám se už na co těšit a doma jsou velké problémy s rodiči, se kterými vycházím velmi špatně. Už to psychicky nezvládám, takže jsem to raději chtěla zrušit. Taky z toho důvodu, že díky tomu, že se mi ještě nepodařilo získat práci, tak nemáme šanci získat úvěr a minimálně 2 roky musíme tedy bydlet v pidi pokojíku u tchýně a to nebude dělat dobrotu. Peklo doma teď a pak peklo u tchýně a tchána a nedělám si iluze, že to bude v pohodě. Fakt bych to nejraději zrušila, hlavně kvůli našim. A kdybych se v příštím životě vdávala, tak z toho zcela vynechám své rodiče a všechny a vezmem se jen my dva a svědci. Psychicky mě tak zničili a zdeptali, že už se na svatbu vůbec netěším. Všechno mi zkazili, veškerou radost.
Odpovědět
1
2
8
anyzek, to je naozaj situácia nie na závidenie...ale čo vzťah so snúbencom? Až tak Vám rodičia do toho zasahujú, že sa zmenila aj tá pôvodná túžba vziať sa? máte sa ešte radi?
Odpovědět
preco nebudete byvat v podnajme?hlavne nic nerus,je to tvoj zivot a nema ti co niekto do toho rozpravat.neviem aky mas s rodicmi vztah,ale co vam brani v tom zobrat sa len so svedkami a pozvat na hostinu iba priatelov?nic nezrusite a budete svoji.neda sa najst nejaky kompromis?
Odpovědět
Anyzek, nie si jediná, veľa dievčat tu má, malo pred svadbou takéto pocity. Ani mne občas nebolo všetko jedno, nebývame sami, ale s dedkom a tak. Viem si predstaviť, že máš veľmi zmiešané pocity, ale musíš si dať jasnú odpoveď či si chceš vziať svojho nastávajúceho. Ak Ti je jasné, že Áno, tak zatni zuby a dotiahni to do konca. Alebo sa porozprávajte a skúste prispôsobiť svadbu svojim predstavám.
Odpovědět
to, že Ti skazili radosť chápem, ale nenechaj si skaziť vzťah...dôležité je to, čo je medzi Vami, to si uchráňte. S ím budeš žiť celý život, nie s rodičmi.
Odpovědět
ako píče nsoci, musíš si jednoznačne odpovedať. Ak zrušíš svadbu a vo vnútri to nechceš, možno to budeš veľmi ľutovať...
Odpovědět
hups, "píše" :-N
Odpovědět
:-D
Odpovědět
anyzek, ak sa viete navzajom s drahym podporit v akejkolvek situacii a stojite pri sebe nech sa deje cokolvek... tak nevahaj! nic nerus ak mate 100%istotu a doveru v seba. Vsetko negativne prekonate a posilni vas to... :-N hm? nikdy nevies co ti zivot prinesie do cesty. mozno o mesiac budes mat squely job a budete moct lahsie poriesit otazku byvania. pripadne skuste byvat s nejakymi fajn kamaratmi v spolocnom prenajatom byte... vzdy sa da najst nejake vychodisko, i ked nie prave uplne idealne.. pises, ze priatel ti to nedovoli, urcite ta velmi miluje a nechce "stratit".. najma teraz, ked je uz kopa priprav za vami. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Anýzku ahoj!!Já bych se taky snažila ještě svatbu předělat..vím, že je to drsné, ale co s tvým skoromanžou rodičům říct, že po tom, jak se chovají si je na svatbě nepřejete??Obřad bych nerušila a pokud by to šlo, tak bych jen přesunula hostinu jinam, s míň lidmi, nebo s úplně jinými lidmi. prostě pokud je to tak vyhrocené, tak bych i já udělala radikální řez a svatbu se snažila ještě zařídit tak, abych i já z toho něco měla ;-) .Za měsíc se toho dá ještě dost stihnout ;-) !
Odpovědět
Profilova fotka
Přítel je to jediné, co mě drží nad vodou. Consti díky, jsi hodná,ale neumím dělat radikální řez, jsem srab, buď zcela zrušit, nebo vydržet. A i tak nevím, jestli bych nebyla srab ohledně zrušení, ale měla jsem k tomu blízko.
Odpovědět
anyzek, už si zmenila názor..teda píšeš o zrušní svadby v minulom čase. V každom prípade držím palce, nikedy dopadnú lepšie tie veci, ktoré vyzerajú byť hrozné a to, na čo sa človek teší niekedy vôbec nevyjde... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Anyzku, podle mně zrušení svatby nic nevyřeší, pak by to na tebe padlo ještě víc, byla bys ještě víc nešťastná. Pokud bys měla problémy se snoubencem, tak jsem vždy raději pro zrušení, než se vdávat a nebýt si jistá, ale jestli je problém v rodičích a vy máte měsíc před svatbou, tak bych to určitě nerušila. Když jste svatbu začali plánovat, tak jste museli přece řešit věci jako bydlení apod. Stalo se něco neočekávaného, co vám plány narušilo?
Odpovědět
Článek se načítá
Anyzku já bych asi všem řekla, že se svatba ruší a vzala bych se jen potají se svědky...Možná je to divný, ale v téhle situaci by mě nic jiného asi nenapadlo...
Odpovědět
Profilova fotka
Petty, Anýzek píše že bydlí u tchýně, takže to asi moc utajit nejde :-|
Odpovědět
Já myslím, že by to šlo...třeba odjet na pár dnů někam do nějakého penzionku...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě by to šlo, ale spíš se bojím, aby pak nebyly ještě větší problémy, až se to provalí.. Ale asi bych to udělala taky tak, jak píše petty - svatbu bych zrušit nechtěla a jak jinak to udělat?
Odpovědět
Hlavně v první řadě bych se snažila najít třeba nějaký podnájem, když současné bydlení naprosto nevyhovuje a psychicky ničí...ale ono se to lehko radí a říká, když to člověk nezažívá na vlastní kůži...je to asi dost složitý :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli je jenom trochu možnost a nějaký příjem, tak určitě by to mohl podnájem vyřešit!!
Odpovědět
Profilova fotka
anyzek:my si budeme brát hypotéku bez udání příjmů-jsou tam vyšší úroky,ale bydlení ve svém je pro nás důležitější... ;-)
Odpovědět
qualka taky dobré řešení...
Odpovědět
Profilova fotka
Přikláním se k petty..co tak říct, že se svatba ruší, odjet pryč, někam do hotýlku(ne zase daleko ;-) ), tam si s přítelem užít krásně celý váš den?Ráno vstát, obléci se do šatů a nechat se oddat jen se svědky, zajít na dobrý oběd a za ušetřené peníze někam jet nebo je vrazit na prvních pár měsíců pronájmu?? ;-)
Odpovědět
jde o to, pokud se vezmete tajně, jestli to peklo u tchyně teprve nezačne, aby to nebrala jako podraz, že jste je nechtěli na Vaši svatbě. Já jsem pro ten podnájem, společné bydlení s tchyní není zrovna ideální a pronajmout si prozatím můžete taky jenom jednu místnost a tím by se i vyřešily případné problémy, pokud by jste se rozhodli na tu utajenou svatbu. Pak je zde další možnost a to, že se svatba oddálí do doby, než budete mít společné bydlení. Nebo vše nechat v původním plánu, a vydržet to nějak s Tvou tchyní ve společné domácnosti, což je i riziko, pro Tvůj vztah s partnerem, pokud nebudeš dobře vycházet s jeho rodiči.... Myslím, že je právě na čase, naučit se dělat ten radikální řez, ono to pak mnohdy bývá všechno mnohem jednodušší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
any-ja jsem na tom byla podobně,proto máme teď v říjnu tajnou svatbu-bez rodičů.Zmojí strany to bude v pohodě,ale tchán s tchýní tu budou rozdýchávat asi dlouho.Jsem o osm let starší a mám dvě děti-on je prostě mladý a já na něj moc s...... :-( Ty ať se rozhodneš jakkoliv,hlavně mysli na vám dva-rodiče žijí svůj život a ty budeš mít za čas svou rodinu.Je pěkné být ohleduplná,ale né v tomhle.Mluvím z vlastní zkušenosti,stálo mě to pět let života ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že anýzek má problémy hlavně s jejími rodičia pokud se k ní takto chovají, tak já bych je na svatbě nechtěla...to je to, co tu anyzek řeší, bydlení je až na druhém místě ;-) ...
Odpovědět
To je pravda, bydlení je na druhém místě...Ale vlastní bydlení by podle mě vyřešilo ten první-hlavní problém s rodiči - jak s vlastními, tak s "tchánovci"...
Odpovědět
Profilova fotka
petty určitě..však doufám, že anýzek o tom přemýšlí.Ale tu svatbu bych fakt udělalal tak, jak jsi navrhla(všem bych řeklam, žeji rušíme a pak se v klidu vdala jen ve 4!). ;-)
Odpovědět
Jo jo podle mě by to bylo nejlepší, ale pak si neumim představit, že by se po tajné svatbě měli vrátit bydlet k rodičům (jedno ke kterým)...pokud by rodiče tajnou svtabu nepochopili, tak by to bylo asi docela peklo...tajná svatba a pak hned vlastní bydlení by bylo skvělý, ale není to asi tak jendoduchý, jak se to píše...
Odpovědět
Ahoj anyzek, priznam sa, ze velmi dobre chapem v akej si situacii a ako sa citis. Tiez mam za mesiac svadbu a tiez uz u nas padli slova a o zruseni svadby. Ja som z rodiny, kde som si prezila poriadne peklo, nasi sa nastastie vlani rozisli, kazdy teraz byva vo vlastnom byte a tak je trochu fajn. Lenze rok sa nevideli a teraz sa maju stretnut na svadbe... Viem presne co su to stresy pred svadbu, ked nevies co mas robit. Okrem starosti okolo svadby, vybavovania roznych detailov a nalezitosti ja musim este zvladat aj ich a neustale dokola opakovat, ze si nezelam, aby mi pokazili moj jediny svadobny den.. Bude to makacka, ale urobime pre to vsetko. Moj buduci manzel je z absolutne opacneho prostredia, u nich vladne harmonia a laska na prvom mieste. Je to teda velmi tazke pre nich vsetkych uz len sa vzit do pocitov, ktore mam. Moj muz je velmi chapavy a laskavy, no akokolvek sa snazi, stale su situacie (ohladom nasich), ktore ho prekvapia a ktore sa musi snazit pochopit. Uz som si tolko krat buchala hlavu o mur, ze som to neurobila tak, ze jeden den som sa mala rozhodnut pre svadbu a najblizsiu sobotu sa vydat. Usetrila by som si velmi vela problemov. Lenze som to tak neurobila, rozhodli sme sa pre malu svadbu a navyse sme na jej pripravu nechali tri mesiace. Presla som si roznymi pochybnostami. Chcela som to uz zrusit, niekolkokrat. Uvedomila som si vsak, ze to vsetko prameni z mojej neistoty, ci to dokazem zvladnut, ci je vobec manzelstvo pre mna, ze mam strach kvoli tomu, ze nasim to vobec nevyslo. Moj buduci manzel je vsak velmi laskavy a hoci ma svoje muchy, ako kazdy, neustale mi opakuje, ze to zvladneme a jedno jedine co viem na milion percent je to, ze on je pre mna ten najlepsi partner, akeho mi nebesa mohli dat. S touto istotou prekonam vsetko ostatne... Snad som ti aspon trochu pomohla.
Odpovědět
Profilova fotka
ja na sve svatbe nechtela svoji matku, protoze mi podrazi nohy, a s nicim mi nepomohla a tak... vetsinu hostu pomlouva a nebyla jsem sama kdo ji tam nechtel takže jem ji asi 14 dni pred svatbou rekla- ze si doslova nepreju aby byla na moji svatbe..... ona to nemohla skousnout, ale nakonec se to urovnalo a ona se alespon na chvilku probrala--- dneska uz sni zase nemam dobre vztahy, ale to je jedno.. Na svatbe se chovala v celku dobre, zádný skandál, nebo tak.. takze to dopadlo jeste lepe nez má ocekavaní... jinak jsem pro radikalni reseni... jsem toho názoru, ze je to nase svatba - my ji platili celou a tak nebylo koho se doprosovat..Nase svatba, nase volba tak at se stim kazdy vyrovna po svem.. preji hodne uspechu..J.
Odpovědět
Anýzku, to mě strašně moc mrzí, že máš takové starosti, to jsem ani netušila : - // Anyzku, hlavně neruš svatbu mrzelo by tě to, Tom je Tvoje všechno a moc ti pomáhá, co Vás nezabije to Vás posílí : -) ani já to nemám jednoduché, vdávám se podruhé ty názory kolem mě pokaždé dostanou, často poslouchám, proč se vůbec vdávám, proč dělám svatbu, jako, že Tom se žení pooprvé to je všem jedno ... jsem z toho tak ysmutná, ale snažáím e na to nemyslet a udělat si svatbu dle svých představ a víš jaké problémi a jaké ještě máme my a řekli jsme si, že je to náš den nikdo nám ho nezkazí : - ) tak se vzchop a řekni si, že je to nejkrásnější den pro Vás dva a nic Vám ho nezkazí ... nesmí : -) myslím na Tebe beruško a 9.9. budeme Ty nejkrásnější nevěsty uvidíš : - )
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?