Kytičky do vlasů

Profilova fotka
Hledám nějaké kytičky do mého svatebního účesu (viz foto), které by alespoň trochu ladily k mé kytce (viz foto). Máte některá zkušenosti s nějakou stránkou kde kytičky objednat?
Odpovědět
Profilova fotka
Nechte si od floristky, která bude dělat kytku, udělat i ozdobu do vlasů.
Odpovědět
urcite zive kyticky do vlasu, vypadaji lip nez umele...dala bych do ucesu male ruzicky treba s nevestinym zavojem
Odpovědět
Řešila jsem totéž, domluvila jsem se se svojí floristkou a ta mi připraví pár živých kytiček, aby to ladilo ke svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Živé květy ve vlasech vypadají nádherně, souhlasím s předchozími komentáři. Jen je nutné, domluvit se dopředu s floristkou, aby květiny do vlasů dobře připtavila. Zkušenosti s tím mají hlavně floristky, které dělají šperky z živých květů. Toto vždy říkám mým nevěstám, které se rozhodly právě pro živé květy. Zkušená floristka stonky květinám zavatičkuji, navážou drátek, vše omotájí kouskem zelené lepenky a hlavně ošetří speciálním lakem na květiny, který minimalizuje odpařování vody z okvětních lístků, takže kytičky vypadají dlouho svěží. Bohužel se mi v praxi stále stává, že mi donesou stonek s květy se slovy, něco si z toho odstřihněte. To má pak bohužel nevěsta za dvě hodiny ve vlasech kompost :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?