Kadeřnice a vizážistka z Brna, poradíte?

Ahojky holky, hledám šikovnou kadeřnici a vizážistku z Brna. Poradíte mi? Dívala jsem se, že se cena včetně zkoušky pohybuje kolem 3 000. Děkuji:)
Odpovědět
Ahoj, ja jsem se setkala s nazorem, ze v Brne jsou jen dve opravdu profesionalni a dobre svatebni vizazistky a to Hanka Cihankova a Nelly Vaneckova. Obe maji stranky na netu, ale taky asi budou mit terminy pomerne plne. Zkus a uvidis :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám Soňu Havlenovou (Sonka Nutribji Visage). Líčení, účes i ze zkouškou 2800kč. Ale je to elita v oboru, mohu jen doporučit :) mám v albu kdyžtak fotky ze zkoušky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zkus Sváčkovou Petru, www.svackova.cz . Je šikovná a ceny má reálný. Pěkný den
Odpovědět
Já mám http://www.gottvaldova.cz/cz/page/1-h... - neuvěřitelně šarmantní, milá a profesionálka. A nevěsty, které líčila a česala, vypadaly prostě božsky! http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Profilova fotka
@horseska19 Sonku jsem taky moc chtěla, bohužel už byla zabraná :-(
Odpovědět
Za sebe radím Paní Alenu Maděránkovou, má profil i prezentaci tady na Beremku, přijede kamkoliv a kolikrát dělá i více zkoušek líčení a účesů : http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
OBNOVUJI DISKUZI..... kromě výše zmíněných, máte někdo další tip na kvalitní vizážistku i s kadeřnicí? Lépe dohromady - cena pak bývá lepší. Chtěla jsem hrozně moc Sonku - její práce je úžasná a cena za celý balíček je dobrá, avšak má už plno :-( Od výše doporučených (Nelly Vaněčková nebo Hanka Čihánková) se mi nelíbí cena - vyšplhá se to i se zkouškama až na 5000! A to mi teda přijde už hrozně moc. Svatbu máme ve Velkých Bílovicích, tak může být i klidně z okolí..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jestli s výše uvedenými má nějakou zkušenost i někdo náročnější:-) I když to nevypadá, mám strašně problematické (rovné a klouzavé) vlasy a na účes je třeba hodně zručná kadeřnice, jinak je za 2 hodiny po účesu. Z mých zkušeností se to povede tak dvěma z pěti kadeřnic, aby účes držel celý večer. Bohužel, ty, kterým se to povedlo, skončily někde...jedna už pracuje jinde (nevím kde, přestěhovala se) a druhá je na mateřské:-( Plííís poraďte.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Doporučuji Petru Sváčkovou z kadeřnictví Gardin 😊
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?