Kadeřnice a vizážistka ze Žďáru nad Sázavou

Ahoj nevesty, nemate prosim nekdo kontakty na sikovnou vizazistku a kadernici z okoli Zdaru nad Sazavou? Hrozne mi tim pomuzete. Dekuju.
Odpovědět
@olli222 Taky hledám a porad nemám..:(
Odpovědět
No ja jsem zkousela kontaktovat napr Petru Kosinovou z Pelhrimova ale neodpovida vubec ani na mail ani na telefon, ten nikdy nezveda. Pak jsem se domluvila s vizazistkou z Brna Katerinou Hrabalovou s tim ze ji zaplatim i benzin a ta mi to dnes odrekla s tim ze si to spatne poznacila do diare a ma tam vlastne uz napsanou jinou nevestu....uz jsem z tech lidi uplne zoufala, aby je clovek snad prosil ze jim chce nacpat penize...
Odpovědět
Profilova fotka
@olli222 @hanula90 Od jedné zdější nevěsty jsem dostala kontakt na Kadeřnictví na zámku - Dalečín. Najdete ji na facebooku. Je ochotná i někam přijet, v mém termínu bohužel nemůže. Třeba se Vám bude zamlouvat :-) . Taky hledám kadeřnici i vizážistku a stále marně. V neděli 3.3. se chystám na svatební show do Rožné, tak doufám, že tam snad někoho najdu 8-)
Odpovědět
@hanula1111 děkuji, taky jsem slyšela o Dalečíně, kadeřnici bych už asi jednu měla je to jedna známá tak snad budeme moct ale vizázistku najít je obtížnější, a já ještě žiji v zahraničí takže, jakýkoliv zařízování je obtížný.. jééééé taky bych jela do Rožné kdybych mohla, abych taky něco omrakla .. :))
Odpovědět
Profilova fotka
@hanula90 Tak to ti nezávidím, já mám problém to všechno zařídit z Brna, natož ze zahraničí :-D. Na té Vysočině je to fakt děs běs. Tady v Brně je všeho mraky, všichni mají webovky, není problém najít kontakt, ale nikdo nechce za mnou přijet na místo obřadu :-(, takže je mi to stejně k ničemu. U jedné nevěsty jsem našla kontakt na svatební líčení - Zdena Kawiková studio Cool ve Žďáře, pak kosmetika Leny v Nových Dvorech (Lenka Blažková) :-p .
Odpovědět
@hanula1111 Máš pravdu tady je to strašný, já vím taky jsem se dívala a bydlet v Brně nebo v Praze je to jednou tak snažší ale co už.. :) O tom Cool ve Žďáře uvažuji, ale protože já bydlím Bystřice N/P a obřad v Novým Městě na Moravě tak se mě nechce jet do Ždáru vracet do Bystřice a nakonec zase do Novyho Města... :)
Odpovědět
tak vidim holky ze je to stejne spatny na vsech frontach. ja jsem myslela ze problem je jen v tom ze to zarizuju z Prahy a nikoho v dane lokalite neznam ale asi ne teda...ale v Brne to taky neni zadna hitparada. Kamoska se tam vdavala v zari a ptala sem se ji co vizazistky nacoz jsem dostala odpoved- ale byla sem u jedny vyhlaseny, ta me zmalovala za 1500 jak pava tak sem se nakonec malovala radsi sama :-) moje svedkyne uz pro jistotu trenuje liceni :-) ale za kontakty mco diky, juknu na to
Odpovědět
Profilova fotka
@hanula90 Ze studia Cool mi napsali, že klidně i přijedou za mnou na místo obřadu:-) , takže se objednám na zkoušku.
Odpovědět
@hanula1111 Tak to je skvělý, tak pak dej vědět jak zkouška dopadla....:)
Odpovědět
@hanula90 už jsem tam taky napsala email, tak uvidíme co paní odpoví..;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?