Jaký svatební účes mám zvolit pro kulatý obličej?

Profilova fotka
Ahoj děvčata, řeším otázku, jaký zvolit účes, když mám dost silný obličej, který nevypadá hezky, když se vlasy sepnou dozadu a vpředu není nic krom patky. Vlásky už mám hodně dlouhé, takže délku řešit nemusím, mohu zvolit jakýkoli účes. A také nevím, jestli se závojem či bez. Šaty nejspíše budou čistě bílé korzetové na tělo bez spodničky se skládaným korzetem... Předem díky za všechny tipy. ;) Popřípadně kdybyste měly kontakt na šikovnou kadeřnici v Praze, která za nevěstou dojede v den svatby domů, v ceně má i zkoušku účesu a je dostupná, tak mi prosím řekněte. Díky! :))
Odpovědět
Profilova fotka
taky mam kulaty oblicej tak uvazuju co mi bude sluset...
Odpovědět
Profilova fotka
tohle je krasne
Odpovědět
Profilova fotka
Ten poslední se mi strašně moc líbí, ovšem závoj už se mi k tomu tak nehodí. A nejsem si jistá, jestli si ho přeci jen nechci užít, když je svatba jen jednou za život... ;)
Odpovědět
@romiudirk Ale ani na jednom z těch obrázků není holka s kulatým obličejem. Takže si myslím, že ty účesy na to moc vhodné nebudou...
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok málo kde najdeš takhle vyfocenej účes u holky s kulatým obličejem :-D
Odpovědět
@chris_n Jak se tak dívám, tak ten z posledního obrázku by použít šel. Prostě je třeba ten účes nahoře nadzvednout. Natupírovat a vlásky z lící hodit dozadu. Volila bych naprosto klidně nějaký cop přes rameno, jak má slečna, ale nebála bych se ho víc uhladit...volila bych nějaký složitý, krásně proplétaný. Nahoře trošku vytupírovat. Nebo i drdol hodně nahoře, ale ne uhlazený, vše takové vzdušené, aby to ten obličej prodloužilo...
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok no, ja zas až tolik nesouhlasím. Já třeba moc nadzvedávat účes nemůžu kvůli výšce. A taky v účesech, co jsou sepnutý celý dozadu vypadám jak blbeček, právě kvůli kulatému obličeji, takže se to musí rozbít nějakými puštěnými prameny, patkou nebo ofinou. Drdol nahoře taky ne :-D
Odpovědět
@chris_n Jasný. Já nejsem kadeřnice. To je jen můj názor...
Odpovědět
Profilova fotka
Patka funguje, účes na poslední fotce jsem zkoušela a připadalo mi, že dělá obličej širší, tím že se velký objem vlasů fixuje na boku vedle tváře.
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika ona i na té fotce je z boku, tak je to hezké. Otázka je, jak by vypadala přímo z předu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám obličej kulatý a budu mít tento, který si podle nálady atd. budu např. házet na bok jako na druhé fotce :) hlavně ať je něco v obličeji a nejsou vlasy pryč...podle mě by ženské s větším obličejem neměly ani mít vyčesané vlasy, snad nikomu tlustšímu nebo kulatějšímu koho znám to nesluší, zvětší to ramena apod. Samozřejmě, jak se každý cítí dobře...
Odpovědět
Profilova fotka
a nebo něco takového, to budu volit já :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja mela drdol,protoze se mi vlasy hrozne cuchaji a nechtela jsem mit odpoledne dredy :-D Do obliceje jsem mela patku a praminky...Zavoj taky sel pripnout bud nahoru nebo niz .Jestli chces koukni ke me do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky mám kulatý obličej a vyřeším to tak, že budu mít lehce navlněné vlasy sepnuté nahoře, něco , jako je na té druhé fotce, co má ta blondýnka.Přítel chce, abych měla rozpuštěné vlasy, to ale celý den nevydržím, tak zvolím kompromis a bude to :o))) V salón jsem zkoušela u rozpuštěných vlasů závoj a vypadalo to krásně, lepší než jen čelenka.Jak jsme se shodly s paní ze salónu a s kamarádkou, závoj dělá nevěstu :o))).Tak ať dobře vybereš :-)
Odpovědět
Ahoj, taky mám kulatý obličej a nemohla jsem si vybrat účes, na zkoušku účesu asi měsíc před svatbou jsem šla s tím, že se nemůžu ani rozhodnout mezi vyčesanými a rozpuštěnými vlasy, kadeřnice mi naznačila na hlavě a kolem obličeje různé varianty i půjčila závoj pro představu a nápad vznikl na místě. Myslím že to bylo lepší než kdybych tam přišla s jasnou představou že chci něco konkrétního... S výsledkem jsem pak byla strašně spokojená, vypadalo to přirozeně, žádnej strašně zlakovanej tvrdej účes. Mohu stoprocentně doporučit - Romana Čížková - líčila mě i česala a obojí super, samozřejmě doma. Cena byla podle mého názoru adekvátní. Navíc je fakt v pohodě, sympatickej milej člověk.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?