Svatební účes - kulatý, tlustý obličej

Ahoj holčiny...vážím teď 90 kg a bohužel to jde vidět hlavně na obličeji, který mám jak měsíc v úplňku. :-( Nevíte, jaký zvolit účes, prosím Vás? Mám rovné vlasy, blond (tmavší blond) a mám je teď zhruba po lopatky:) Nechtěla jsem úplně rozpuštěný účes, protože rozpuštěné vlasy si často prohrabávám a často se mi nějak zakudlaj, takže z praktických účelů si myslím, že na ten svatební den bude lepší něco, co ty vlasy udrží na místě.:D Ale zároveň mám strach z toho kulatýho obličeje, podbradku apod. Vím, neměla jsem tu váhu nechat zajít tak daleko, ale fakt se necpu a jím střídmě. Nechci se vymlouvat na štítku, ale myslím, že i ta hraje roli, přestože tu nemoc mám kompenzovanou léky. Nebo pokud byste některá měly radu, jak zhubnout do dubna tak 20 kg, sem s tím.:D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co nějaký z účesů co nosí Adele? Má taky plný obličej a připadá mi, že jí to nalíčení a účes většinou sedne a je kočka :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s niky555, drdol vyčesaný nahoru by mohl celou vrchní část těla "vytáhnout" a vlasy ti nebudou padat do dortu :-)
Odpovědět
Ahoj díky za radu, ale moc společenských účesů jsem od ní nenašla a když, tak se mi nelíbili. Třeba jeden kdy má časy vyčesaný a tam ty dva pramínky z ofiny...Ee, to není nic pro mě. Navíc ofinu nemám. Nicméně u Adele mi přijde, že má obličej oválný, akorát jak je plná, tak ho má sice oválný, ale buclatý.
Odpovědět
Profilova fotka
@dubnovanevesta20 takhle nějak
Odpovědět
Ježiš tak ten ale je! Jdu si to hned uložit. Děkuju :-*
Odpovědět
Já jsem na tom stejně a drdol byla jasná volba. Podbradek ti sice neodsaje, ale jak tu někdo psal, nebudou ti padat vlasy do dortu :D:D. Nechala bych nějaký pěkný nadýchaný nahoru i dozadu, aby z profilu lehce protahl celý vjem :))
Odpovědět
Profilova fotka
@katarina_30_3 Jo, to je přesně ten, co jsem myslela :-). Bez fotky je těžké si Vás představit, ale ještě má kulatý obličej třeba Selena Gomez nebo Maisie Williams (ta teda hubený, až srdcový). U všech třech vypadají dobře rozvolněné vyčesané vlasy...
Odpovědět
Díky holky! @ardent1 mrkla jsem na Tvoje fotoalbum, když jsi napsala, že máš stejný problém. A holka....vypadalas úžasně! Fakt.
Odpovědět
@dubnovanevesta20 Moc děkuji :). Já měla docela jasnou představu a počasí ji jen podpořilo :)). Aspon je vidět, že tlustá může vypadat dobře :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?