Co do vlasu k nizkemu drdolu?

Profilova fotka
Ahoj Holky, planuji mit na svatbe takovy ten nizky drdol. nechci mit vlasy moc vycesane protoze mi to neslusi, takze spis neco jemne sepnuteho, trochu natoceneho nebo tak... neco nazpusob fotky dole... ale porad vaham co pripadne do vlasu dat...? jestli vubec neco. a taky chci mit zavoj... bude v takovem ucesu drzet? Dekuju holky! :)
Odpovědět
Ahojky, asi záleží jaký typ vlasů máš...zda máš jemné, neposlušné vlasy jako já, tak bych je moc nezatěžovala nějakou těžkou sponou či ozdobou... v těchto drdolech se mi líbí živé květiny, ať už drobný kvítky nebo jeden květ.. ;-) taky bych volila tento typ účesu, za mě obrázek č.1 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agenz prave jak pises tak mam vlasy dost jemne.. vubec si rikam aby mi neco drzelo :D kazdopadne dekuju. obrazek 1 se mi taky libi nejvice.. :)
Odpovědět
@agenz Já mám teda taky dost jemný vlasy, ale kupodivu mi udržely i celkem těžkou sponu. Stačilo dostatečně zasponkovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevyužila jsem
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je drdol dost zpevněný sponkami a lakem, udrží i větší ozdoby. Doporučuji vyzkoušet. Živé květy jsou krásné, ale těžké mohou být také. Záleží na typu drdolu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?