Svatební noviny - vazba

Profilova fotka
Ahoj nevesty, nemate prosim nejaky tip na to, jak pekne svazat svatebni noviny? Mam natisknuto klasicky na A4 oboustanne, ale krouzkova vazba mi prijde moc "kancelarska" a dve dirky a stuzka jsou zase celkem neprakticke kvuli otaceni stranek.. mela jste nektera jeste nejak jinak? Dekuji za tipy.. :-) 😉
Odpovědět
@nevestazostravy Mně v tiskárně rovnou s tiskem udělali i vazbu klasicky sešívačkou (ten tiskací stroj to dělal přímo). Vzhled novin to vůbec neruší (máme šedý novinový papír), drží to dobře a nestálo mě to čas ani skoro nic finančně navíc. Jinak mi pán v tiskárně říkal, že je škoda, že jsem jim to nedala k tisku přímo v novinovém formátu, tím pádem by se to kompletovalo jako noviny bez vazeb, ale na to ses neptala, tak to jen možná poznámka pro někoho jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem prave mela motnost vytisknout si to sama a nemusela jsem utracet v tiskarne.. :-) @happiest_girl takze jsi to mela jenom sesite v rozku sesivackou?
Odpovědět
@nevestazostravy já jsem chtěla ten novinový papír, ne klasickou kancelářskou bílou A4, tak proto ta tiskárna. Spoustu dalších věcí na svatbu jsem už pak tiskla na bílý papír, ale myslím, že ty noviny si určitě minimálně hosti ze zahraničí vezmou, aby je ukázali dalším příbuzným, takže taky na památku. Ano je to jen sešívačkou, kousíček od kraje, třikrát (2x kraj, 1x uprostřed) - dobře se to otáčí, drží a možná by sis té sešívačky ani nevšimla. Jinak s tou stuhou souhlasím - to se otáčí vážně nic moc..
Odpovědět
já jsem udělala na bocích dírky děrovačkou a svázala provázkem a některé mašličkou v barvě svatby
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?