Hází se živou kyticí? Nebo nějakou speciálně vytvořenou?

Profilova fotka
Videla jsem tady, ze si holky vyrabi treba z organzy.. Diky za info!
Odpovědět
Já osobně bych neházela žádnou a ani házet nebudu. Na žádný svatbě co jsem byla (a bylo jich poměrně dost) jsem to nezažila a nevidím důvod proč se ve všem opičit po američanech.
Odpovědět
Profilova fotka
mě se to taky nezamlouvá,,házení kytice..chci si jí nechat jen pro sebe ;-) ale jinak jsem přemýšlela o náhradní,ale pak jsem došla k závěru že je to zbytečné..jinak se hází živá kytka,ale také jsem viděla že si dělají i látkové..
Odpovědět
Ja si asi necham na hazeni druhou udelat. Ale asi mensi. Bude tam dost mladych tak aspon bude nejake oziveni :) ale kazdy to nema. To je jak tady rikaji,je to prebrane stejne jako druzicky a ze otec vede nevestu.schazeni se az na miste a ne ze si pro nevestu dojde rodina zenicha domu. Kazdy si vybere to sve podle sebe aby se jim to libilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se hází, většinou mají klienti udělanou jednu menší kytici na házení, občas nevěsta hází opravdu tu svojí. Umělou jsem za léta focení ještě nezažil, nebo jsem si nevšiml.. BTW, jakkoliv mnozí nemusí přebrané zvyky nebo zvyky vůbec, na focení je házení kytice určitě atraktivní ;-) Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Ja hazet chci, bude tam spousta svodobnych slecen, co by se uz mohly vdat, takze jim chci udelat radost :-) A beru to spis jako srandu :-) A hazet budu svoji kytici, protoze si ji nechci nechavat, susit a podobne veci... O specialni mensijsem uvazovala, ale usoudila jsem, ze neni proc kdyz budu mit svoji, se kkterou nemam plany a i tak pocitam, ze kytek zbute hodne (co nam lidi daji).
Odpovědět
Profilova fotka
Já házet kyticí budu spíše jen tak ze srandy a protože se mi to líbí, žádná amerika to není, v ČR se to dělá už řadu let.... ale kytičku si nechám uvázat menší, nebo pokud zbude čas si ji sama vyrobím. Já budu mít totiž kytičku (spíš kytku) z pivoněk a nemíním někoho na naší svatbě zabít, abych po něm mrskla takovou kytku :-D takže to vidím spíš na papírovou, z pěnových růží nebo z organzy, také proto aby slečně co ji chytí zbyla na památku :-)
Odpovědět
Já jsem házela, ale měla jsem všechny květiny umělé s brožemi. Nechala jsem tedy udělat menší kopii svatební. A mělo to velký úspěch :-)
Odpovědět
Ja měla 2 svatby (manžel cizinec). Na prvni svatbe to byl takový fofr, ze jsem házet úplne zapomněla a na druhé jsem házela(jak jiz bylo zmíněno) druhou - menší kytickou. Myslim si, ze to ke svatbe patří a každopádně je to další věc, jak pobavit hosty, udělat další pekne fotky a hlavne potěšit jednu svobodnou slečnu malou kytickou, která svatebni rozpočet vubec nenaruší ;-)
Odpovědět
Já házela přímo svojí svatební kyticí. Bylo mi jí sice trochu líto, ale stejně nevím co bych s ní pak dělala. Chtěla bych si jí schovat a jen by se mi na ní doma prášilo, tak jsem se jí "zbavila".
Odpovědět
Profilova fotka
Kytici jsem nehazela, zadna svobodna slecna na svatbe nebyla (krome nasi rocni dcery), navic bych svou kovanou ruzi mohla nekoho zabit... a hlavne bych si kytici chtela nechat na pamatku, tak bych nehazela ani za jinych okolnosti :-) Zalezi jenom na tobe, jestli hazet chces, nebo nechces. A pokud hazet chces, tak jestli pouzijes svoji kytici, nebo nejakou mensi podobnou.
Odpovědět
taky plánuju házet přímo tu svojí kytici, taky už s ní asi nic provádět nebudu, tak takhle aspoň bude mít nějaká kámoška radost :-)
Odpovědět
a neházela jste některá třeba kytku, která byla jako dekorace na autě? Nebo ta je po celém dnu zničená? Poradí některá? A kdy se tak hází? Ja na 3 ze 4 svateb nezažila házení kyticí, další tu říkají nebo vidím, že se hází hned po obřadu, což mi přijde škoda, že se zničí nevěstina kytka ještě před focením...
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem házela svou svatební kytici, chytla ji kamarádka, která mi ji pak vrátila. Říkala, že jí stačilo, že ji chytla a že si ji nepotřebuje odnést. :-) Tak jsem si ji vzala zpátky a za dva dny stejně letěla do koše :-| Jinak házela jsem až někdy k večeru, po focení, při volné zábavě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
V červenci jsem byla jsem na svadbě, kde nevěsta házela. Já ji chytla, pak jsem ji dala starší dámě, která po ní toužila a obloukem se vrátila nevěstě, která ji dala na hrob otci. Super je, že když jsme se minulý týden rozhodli, že se 16.11.2017 vezmeme, ani jeden jsme si na příhodu nevzpomněli. O víkendu jsem koukala na fotky a tam to na mě vyplulo. Funguje to ;-) Já mám super květinářku, budu házet kopií, ale až po tom, co zjistím, kolik svobodných vdavekchtivých vlastně na obřadu bude. Kvůli jedný to asi nemá smysl..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?