Znáte E-shop, kde koupit tyl, šifon, běhouny na stůl a židle? :)

Budu ráda za jakékoliv doporučení na e-shop popř. kamennou prodejnu v Jihomoravském kraji. Prozatím jsem objevila obchod terrymoda.cz, ale cenově se mi to nezdá moc dostupné. 😞 Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já kupuji na www.marciklatky.cz bezva domluva a jsou moc ochotní. Neměli problém mi radit s odstínem na dálku a vůbec se mnou měli trpělivost. 🙂 Dodání včas, cena není nejlevnější, ale je to vidět na kvalitě. Nemusím se stydět opakovaně zapůjčit nevěstám. Látky nejsou po vyprání zatrhané, nebo "cuckaté" . přeji dobrou volbu, hezký den Vlasta M.
Odpovědět
Profilova fotka
@malehoracio Zkuste galanterie - například stoklasa. Mají velký výběr, myslím, že by jste tam vše měla sehnat. Mají eshop i kamennou prodejnu.
Odpovědět
Profilova fotka
@malehoracio nabízíme šifonové přehozy na židle k zapůjčení 🙂
Odpovědět
Ahoj, zkusila bych SHEIN. Není to sice z ČR, ale dodání je max do 14 dní a ceny fajn 😉 . Přítelova sestra tam toho do výzdoby sehnala dost a vypadalo to moc hezky 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@malehoracio My jsme na svou svatbu nakupovali v Domě látek v Brně: https://www.metraz-galanterie.cz/brno... (kamenná prodejna i e-shop). V prodejně nám dobře osobně poradili. Něco jsem pak objednávala z Textil fora (https://www.textilforum.cz/) a naprosto skvělý tyl od Lary's Luxury Fabrics (https://www.larysluxuryfabrics.cz/tyl..., majitelku paní Larissu si nemůžu vynachválit 🙂 ).
Odpovědět
@aleafoto mockrát děkuji za doporučení 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?