Svatební potahy na židle, kde si je můžu půjčit?

Holky poraďte mi...Na poslední chvíli mi vybouchlo půjčení svatebních potahů na židle.Nemáte některá tip,kde je sehnat?(České Budějovice, Tábor, Benešov). Díky moc!
Odpovědět
Zkus Eva Jansova - ewulia. Za dobrou cenu a posila je vsude po CR
Odpovědět
Profilova fotka
www svatebni-potahy cz taky budu mít i já, zasílají po celé ČR. A dokonce mi poslali i vzorky, abych si vyzkoušela, jestli mi budou potahy sedět. Super přístup, zkus toto. A pak už jen pí. Jansová viz. výše doporučení od Lieverd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojky, chtěla jsem Vás poprosit, kdo by věděl o půjčovně levných svatebních potahů na židle v Zlínském nebo Moravskoslezském kraji? díky..
Odpovědět
Další alternativou k potahům na židle jsou bílé svatební židle, na které se nemusejí dávat povlaky ( cena za zapůjčení je stejná jako zapůjčení povlaků) a přitom jsou hezké. Dají se použít také na oblíbené venkovní obřady a svatby, protože se neboří do země. Výhodou je , že jsou skládací a při deští před obřadem se pouze otřou . Nevýhodou je, že se nedají poslat poštou. Hodně používané jsou na svatbách v USA. Pro inspiraci několik obrázků.
Odpovědět
Profilova fotka
S e.jansovou mám taky dobré zkušenosti....
Odpovědět
Profilova fotka
slevosvatbatečkacezet
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý deň, máme v ponuke taktiež prenájom poťahov. Vlastníme dva druhy a to univerzálny biely a druh ktorý má jemný vzor. Tento druh vlastníme ako jediný. Zasielame po celej ČR i vzorky pre vyskúšanie. Prikladám ukážky :D želám pekný deň.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební potahy na židle, foto v našem profilu, cena dohodou.Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím půjčení potahů na různé typy židlí, k výběru máme ze 4 typů potahů a 20 barev organzových mašlí. K půjčení máme mimo potahů i ubrusy , rautové sukně za příznivé ceny. V případě bezradnosti při výběru potahů nás kontaktujte, rádi Vám poradíme s vhodným výběrem :-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Myslíte ze se dají někde sehnat potahy i s mašlí za levněji nez 30-40-50kč???Já našla z Brna za 25kč,ale bohužel na požadovaný termín je mají už obsazený:(((
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, velmi levné jsou potahy od naší půjčovny :)
Odpovědět
Článek se načítá
My máme v ponuke návlek za 25,80 kč/kus. Prikladám foto návleku. Tak isto máme navýber mašle z rôznych farebných vzorovaných materiálov. Zasielame po celej ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nyní máme potahy na zapůjčení v akci za 25,-/ks (přes interní poštu), organzová mašle za 5,-/ks, saténová za 15,-/ks. Potahy lze osobně vyzvednout v Praze 9 nebo zasíláme službou Balík do ruky ( cena poštovného se liší dle počtu ks-váhy).
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji krásný večer, nabízím pronájem luxusních potahů na židle i mašlí, zároveň nabízíme pronájem organz na svatební tabuli i další drobnosti. Je možné zaslat Vám nabídku ve, co vše jsme schopni a za kolik Vám nabídnout dle barevného schématu. Naše potahy jsou z materiálu Atlas, velmi luxusní materiál používaný v prestižních restauracích. Pronájem činí ks potahu za 30,-Kč, mašle za 5,-Kč a organza m za 7,-Kč. Potahy je možné si vyzvednout osobně v Chomutově nebo jsou zasílány na dobírku. Zatím nemáme žádného nespokojeného zájemce, vyjdeme Vám maximálně vstříc. Více na mém profilu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, rozhodla jsem se napsat své zkušenosti s potahy od pí. Jansové. ROZHODNĚ TUTO PŮJČOVNU NEDOPORUČUJI!!! Přesto, že má potahy jedny z nejlevnějších na trhu, tak nikomu nepřeji řešit na poslední chvíli (potahy přijdou cca 2 dny před svatbou) co bude na židlích.. Potahy přišly potrhané, špinavé a každý jiný. Možná v roce 2012 to bylo ještě v pořádku, ale očividně od té doby potahy zestárly, potrhaly se a nikdo s tím nic nedělal. Přesto se pí. Jansová nestydí poslat to na další svatbu. Ihned jsem volala a posílala fotky poškozených potahů a bylo mi přislíbeno vrácení peněz za poškozené potahy = uznání reklamace. Je to již přes 2, 5 měsíce a přesto, že jsem pí. Jansovou urgovala několika emaily, jestli mi pošle část peněz zpět, tak se stále nic neděje. Chvíli se vymlouvala na to, že má 30 dní na reklamaci, což samozřejmě chápu, tak jsem čekala. Pak se vymlouvala na účetní a teď raději na maily nereaguje. Pí. Jansovou jsem upozorňovala, že pokud nevyřeší reklamaci, napíšu své zkušenosti na svatební forum, ale očividně ji jde více o peníze než o dobrou pověst. Proto jsem se rozhodla napsat tuto recenzi, abyste nemusely ve Váš den řešit to, co já. Přikládám ještě pár foto poškozených potahů...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, rozhodně PANÍ JANSOVOU TAKÉ NEDOPORUČUJI!!!http://www.svatebni.eshop-zdarma.cz/!!! Vdávala jsem se 12.6.2015 smlouvu jsem měla s ní sepsanou tak, že mi dorazí potahy 10.6., abych vše stihla. Potahy bohužel i po urgencích přišly 11.6. ve čtyři hodiny odpoledne, takže si dokážete představit ten shon, kdy jsem 50potahů dávala na židle a aranžovala mašle. Potahy byly úplně mokré, smrděly a byly potrhané, rozpárané švy, totálně zašpiněné a opravdu použitelných byla tak polovina. Druhá polovina byla ve špatném stavu a 5 z nich jsem nemohla použít vůbec. Hned po svatbě jsem jí psala, že žádám o kompenzaci, od té doby jsem jí psala ještě jednou a ani jednou neodpověděla. Mně ani nejde tak o ty peníze, ale o princip. Jako každá nevěsta jsem se snažila mít všechno zařízené a všechno hezké a pak nám je schopná takováhle ženská zkazit hezký pocit... Jak píšu nejvíce mi vadí to, že ani nic nevysvětlí, neomluví se. Přitom když balila ty potahy do krabice, musela vědět v jakém je posílá stavu. TAKŽE PANÍ JANSOVOU JIŽ NIKDY!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Půjčovna - potahy na židle, mašle na židle, rautové sukně, ubrusy krajkové a saténové. Doprava po cele ČR službou PPL na dobírku nebo osobní předání dle dohody okr. Olomouc, Zábřeh a Šumperk.
Odpovědět
Dobrý den, nabízíme prodej saténových univerzálních potahů na židle. Rádi poradíme. Slevy při větším množství odebraných potahů, doprava zdarma po celé republice.
Odpovědět
Chtela bych upozornit na nefer jednani co se tyce pujceni potahu na zidle a masle na ne. V Salonu Miriam v Plzni, Vam za poplatek 35,- pujci potahy a za 5,- pujci jeden kus nastrihane o roztrepene organzy. Pri poctu 42 ks zidli Vas organza prijde na cca 200,- a to trvaji na vraceni te pouzite organzy. My ji nevratili, protoze jsme kalkulovali, ze za cenu 5,- jsme si je odkoupili. Trvaji na vraceni nebo doplatku 570,- Jen pro informaci v obchodě sezenete 9 m organzy za 65,- proto Salon Miriam NEDOPORUCUJI!! Zrejme maji v planu ty organzy jeste vyprat a vyzehlit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Potahy na židle rychle seženete i v internetových půjčovnách (třeba u nás :-) ), kde jsou schopni je k Vám do 24 hodin dopravit kamkoliv. Jediné co je třeba zkonzultovat je rozměr a výška židle a potvrdit si, že právě na Vaše židle budou pasovat,
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě zajímá jestli se platí záloha na to, že Vám potahy v pořádku vrátíme a případně kolik je tato záloha? Předem děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak to tedy funguje co si pujcuji co mi zustava dekuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?