Umělé květiny na svatebním stole,ano či ne?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,zde není blbé mít na svatebním stole umělé květiny?Chtěla bych puget pivoněk viz foto..termín máme 13.6. a přemýšlím,že jestli bude velké teplo,budou umělé květiny lepší.Svatbu máme venku a mám strach,že i když budou květiny ve vodě,tak budou stejně uvadat. Tak mě napadlo nakoupit umělé ale pořád si tím nejsem moc jistá.Předem děkuji za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já se snažím umělým květinám na svatbě vyvarovat a nebudu mít nic umělého, takže za mě ne, ale vím že je spousta nevěst, které si vezmou i umělou kytici a nevadí jim to. Květiny jsou krásné dary přírody, jedinečné a voňavé a mě prostě přijde škoda je něčím nahrazovat. Pivoňky se běžně používají do vazeb a myslím že ve vázičkách by to měly minimálně jeden den zvládnout....
Odpovědět
Profilova fotka
Blbé to určitě není, každá nevěsta to má jinak, mně by třeba vadily celkově umělé květiny na svatbě, někomu vůbec nevadí. Popřemýšlejte spíš, jestli to není škoda - půlka června je ideální pivoňkové období - tj. zrovna kvetou živé = jsou levné a voní. Ty na obrázku jsou moc pěkné, vypadají realisticky, ale počítejte s tím, že od toho se odvíjí cena, takže v pivoňkovém období vás možná vyjdou i dráž. Co se týče vadnutí, pokud dodržíte zásady řezu pivoněk, tak by neměl být problém.
Odpovědět
Nedoporučuji, jsou minimálně dvakrát tak drahé a prostě to jde vidět. Vydrží to nebojte. Desítky nevěst tu mají svatbu přes celé léto a drtivá většina živé květiny a nikdo problém neměl. My měli loni 15.6. a dokonce jsme to už nachystali den předem do vody a chladu a úplně v pohodě. A to jsme měli krásných 33 ve stínu 😃
Odpovědět
Moc děkuji za názory.Taky se mi do těch umělých moc nechce :-| zkusím zjistit kolik mě tahle květinová výzdoba bude stát.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že v tom období jsou opravdu lepší živé, ale doporučovala bych je co nejdéle nechat někde v chladném prostoru. Pokud by měly být vedra jako v minulých letech a pražilo by do nich třeba celé dopoledne slunko, tak by pak moc pěkně nevypadaly. Ale to lze vše přizpůsobit podle dané situace, tak aby byly fit, až budete sedět u stolu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?