Kolik stoji kvetinova vyzdoba?

Profilova fotka
Ahoj nevest Na kolik vas vychazi kvetiny? Chci kytku pro nevestu, maminku zenicha, svedkyni, dva venecky pro druzicky, ozdobu pro zenich, svedka a tatku a vyzdobu na stul. Ja totiz vubec netusim jak se to cenove pohybuje, nezijeme v CR 😔
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Dobrý večer, pokud máte již vybránu konkrétní svatební květinu, pak lze vytvořit cenovou kalkulaci. Ceny květin se během roku liší podle sezónnosti, což znamená, že některé druhy květin jsou v létě levnější a v zimě pak mnohonásobně dražší nebo nejsou k dostání vůbec.
Odpovědět
@zuste87 Mám svou kytici, dvě pro maminky, korsáž pro ženicha a svědka, náramek pro svědkyni a drobnou ozdobu do vlasů a měla bych se vejít do 3 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební kytice vytvořená na svatbu dne 29.6.2017 vyšla finančně na cca 1500 Kč.
Odpovědět
Já jsem měla bílo-fialové kaly. A měla jsem moji kytici, 2x kytici pro mamky, korsáž pro ženicha a svědka, náramek pro svědkyni, ozdobené srdíčko a klobouk na auto a cena 2000 Kč. Květinářství je malé, paní moc ochotná, všechno mi předem ukázala :-) Malá ukázka kytičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, těžko specifikovat cenu, pokud neznáme přesnou představu - druhové složení, množství výzdoby a velikosti kytic na stoly atd. Pro vaši představu jsme naši poslední květinovou výzdobu (foto svatební kytice) dělali za 6500 Kč a obsahovala: 1 svatební kytice, 1 házecí kytice, 1 kytice pro maminku, 1 korsáž ženich, 3 korsáže ostatní, 1 náramek svědkyně, 1 hřebínek do vlasů, květiny na svatební tabuli - 16 váziček, květiny na odpolední raut 30 váziček, květinové aranžmá na podpisový stůl, přízdoba slavobrány. Pokud byste měla zájem, po konzultaci s vámi vám sestavíme cenovou nabídku. Můžeme také vyzdobit a nadekorovat celý svatební prostor, nebo jen zapůjčíme dekorace. Brno a okolí.
Odpovědět
@svatbacolor 6500 to je hodně dobrá cena.. Nás květiny vyšly na 16000,- (kytka nevěsta, 2 kytky maminky, 1 květinový náramek, 1 věneček, zapůjčený a ozdobení slavobrány a lehká přízdoba uličky, květiny na koktejlových stolech, květiny na stolech, květiny v 10 balonech - lampiony) + sukulenty asi 25 kusů. Pražská floristka a to jedna z těch levnějších. V tom započítána instalace, doprava a úklid.
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl Tato cena je bez instalace, dekorování a úklidu. V tomto případě jsme sice prostor na místě i dekorovaly, ale je možné si to i udělat svépomocí a ušetřit (což samozřejmě nedoporučuji, je to totiž opravdu fuška ;-) i když se to nezdá). Vždy záleží na finančních možnostech snoubenců a i na květinách se dá ušetřit - pokud např. zvolíte úzkou vázu, postačí do ní 1 větší květ (foto). I za méně peněz se dá udělat pěkná výzdoba. Doporučuji ale nekupovat bezhlavě jednotlivé komponenty (kamínky, kolíčky, jmenovky...), ale rozmyslet si celkový koncept. To se právě snažíme dělat s nevěstami u nás - prostřeme si stůl (i s talířem, skleničkami, ubrousky, jmenovkami, vázičkami atd.) a doladíme vše barevně a také, aby toho nebylo už moc. Pak se také nestane, že snoubencům zbyde spousta doplňků, které se pak na svatbě ani nepoužijí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?