Červeno-bílá svatba - inspirace

Profilova fotka
sarka50
Autor diskuze
16.10.2018
Ahoj, chystá se některá z vás mít červeno bílou svatbu? :)
Odpovědět
nicorodriguez
16.10.2018
Červená s bordó detaily :). Takže u mě červené kecky a kytice, přítel snad kravata a pokud seženeme tak kapesník, vývazky bílo červené. Stůl sladěný spíše do bíla, kde bude sem tam nějaká červená věc (ubrousky a třeba sem tam něco) a na židlích, pokud se s mužem shodneme, červené mašle. Vždy jen detail, aby tu bílou rozbil, ale zase nechci, aby bylo vše rudé :).
Odpovědět
Profilova fotka
ppawlusha
PRO
16.10.2018
Dobrý den, v září jsem chystala bílo-červenou s přírodní. Vše se dá krásně kombinovat přes dekoraci až po květiny. Přikládám pár fotek z realizace😊
Odpovědět
manon_
16.10.2018
Ahoj, ano, my budeme mít červeno bílou svatbu. :-) Zrovna dnes jsem objednávala vzorky svatebního oznámení a vývazků. O dekoraci už mám taky nějakou představu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
emendem
16.10.2018
Moje kamaradka mela cervenou svatbu, sla jsem za druzicku. Vypadalo to vsechno moc pekne 😊 hlavne druzickovske dlouhe cervene saty.
Odpovědět
moninak
16.10.2018
My meli cervenomodrou s puntikama. Netreba se toho bat☺
Odpovědět
Profilova fotka
rozkvetla_dilna
PRO
16.10.2018
Také jsem chystala květiny na červeno-bílou svatbu. Pokud máte tyhle barvy ráda, jděte do toho ;).
Odpovědět
Profilova fotka
luccane
PRO
21.10.2018
Vyrobky z nasi dilny na cervenobile svatby👠 + Na podobny dortik se chystam (foto stazeno z netu)
Odpovědět
Profilova fotka
futura_grafika
PRO
22.10.2018
Červeno bílá je hezká. Posílám na skouknutí svatební oznámení. Poslesní jsou v kombinaci se svěží zelenou.
Odpovědět
Profilova fotka
kristynka111
22.10.2018
@sarka50 my jsme měli taky do červena :)
Odpovědět
Profilova fotka
digggisek
22.10.2018
zrovna dnes jsem přidávala album z naší svatby, kde jsme měli detaily do červena:) jiná barva u mě snad ani nepřicházela v úvahu :)
Odpovědět
mrozdy
06.11.2022
Ano a vůbec nevím co vše je potřeba,jak ozdobit stůl, prostě nic. Bohužel nikoho kdo to dělá si dovolit nemůžu,navíc na to vše mám necelý mesic.
Odpovědět
Profilova fotka
dennyna
PRO
07.11.2022
Za nás v červené třeba takto 🙂
Odpovědět
rraadka
08.11.2022
@mrozdy Pak je varianta to nedělat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?