Barva k fialové

Ahojte, holky chtěla bych se zeptat mam problém s výběrem barvy, přemýšlím nad tm.fialovou s tyrkysovou a pak tm. fialovou s broskvou barvou....s tím že by fialová dominovala... nevím která ta kombinace by byla nejlepší...dííky za odpovědi
Odpovědět
@elasik mě se líbí varianta tmavě fialová + tyrkysová. Plus bych k tomu přidala trošku bílé :-)
Odpovědět
Mně se zase moc líbí tmavě fialová s broskvovou :-)
Odpovědět
:D tak to je v hajii :D tím to začínám jako první protože to je asi to nejtěžší co může být vybrat barvu(barvy)
Odpovědět
Tmave fialova s tyrkysovou mi prijde jako strasne "tezka" kombinace (pokud je fialova opravdu tmava) anebo jako strasne "kolotocarska" kombinace (pokud je fialova svetla). Takze za me s tou broskvovou. Popremyslela bych ale jeste o dalsi barve, ktera je doplni, treba jako na obrazku.
Odpovědět
@lulu_84 děkuji tohle vypadá nádherně :-o ..jestli máte další návrhy k fialové tak se nebudu bránit :) já mám namysli něco takové jak mam tu ve fotografii
Odpovědět
Ahoj, co smetanová? :)
Odpovědět
@anikaas máte nějaký ten návrh té smetanové (fotku) ? :) Bylo by fajn....:)
Odpovědět
bohužel ještě nemám fotky z naší svatby, ale měli jsme smetanové ubrusy a luční kvítí do fialkové :) vypadalo to krásně!
Odpovědět
@anikaas tak až budete mít tak mi třeba pošlete na inspiraci... :) neboť přítel barvy na mě nechavá :D, já totiž ráda fialovou takže říkal že počítá s tím že já tu fialovou budu mít i tam..:DDDDD tak proto mi nechává volné ruce při výběru barev a jsem ráda...
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste se podívat na cs.pinterest.com, je tam hromada krásných inspirací, stačí zadat do vyhledávání violet wedding, nebo purple wedding. Krásná je v kombinaci s oranžovou - je to kontrastní barva, případně žlutá, krémová, nebo zelená. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je tolik krasnych kombinaci..me se libi treba s mint a take malinova..fuchsiova..ale delala jsem i se zlutou a oranzovou...juknete na pint a pak uz nebudete vedet vubec kterou barvu vybrat;-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste ta mintova
Odpovědět
Článek se načítá
No já nevím, oranžová málokteré bělošce sluší, víte, jaký máte podtón pokožky? A zda jste studený nebo teplý typ? Já si třeba dlouho myslela, že jsem teplý a nedávno jsem zjistila, že jsem na omylu. Některé barvy jsem vyřadila a některé naopak přidala a myslím, že mi to hodně prospělo. Zkusila bych tedy tato kritéria a uvidíte, že vám to ukáže nejlepší kombinaci 😊
Odpovědět
My máme fialovou a růžovou, ale je spousta barev, které se k fialové hodí :)
Odpovědět
jeee dekuji za rady :)
Odpovědět
zaujala mě taky ta fialovožlutá kombinace....sakra :D budu v haji s tím vyběrem,to je težké co vybrat.... :D
Odpovědět
Profilova fotka
Fialova, malinova a zluta;-)
Odpovědět
Taky budu mít fialovou svatbu a k tomu lehce oranžová...líbí se mi ta kombinace :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, hodně se začíná objevovat kombinace s mint nebo růžovou. Broskvova, meruňkova mi víc sedí k jute, bezove...ale záleží, jestli to je tvůj šálek kávy. Určitě bych ale doplnila bílou nebo smetanovou na zjemneni. Jak ale psaly už holky výše, mrkni na pint a půjde ti z toho hlava kolem😁 taky vezmi v potaz termín svatby, jestli už máte. Třeba k podzimu se ta oranžová hodí moc a jestli třeba chceš mít sezónní květiny atd ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží i na zvolených odstínech, třeba i světle tyrkysová se světle fialovou mě kladně překvapila, posílám inspiraci z mé dílny.
Odpovědět
Jeee dííky moc za inspirace...ja ještě uvidím :-D co na to řekne přítel.... at mi taky s tím pomůže :D že to není jen tak :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?