coverphoto
Neaktivní

itstereza

Tereza  /  29 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. led 2020
Info o svatbe
Svatba byla 22. 5. 2021
1038
dní po svatbě
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
115 příspěvků ve fóru
1 inzerát
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +29
Svatební album
Tereza a Martin
22. 5. 2021 Strakonice | 33 fotek
květiny
Monika Frajerová Banksia.cz
Nejkrásnější svatební květiny - kytice pro nevěstu, svědkyni a maminky, náramky pro družičky, korsáže i menší kytice na házení. Paní Monika zvládne opravdu cokoliv! ❤️
make-up
Natálie Jáchimová makeup/hair
Slečnu Natálii jsem zvolila pro svůj svatební make-up i účes a připravila i mé družičky a svědkyni. Všechny jsme byly naprosto spokojené, vizáž (včetně "neslíbatelných" rtěnek) nám vydržela celý den. Rozhodně doporučuji!
svatební šaty
Svatební salon Blovice
Své saténové svatební šaty jsem si půjčovala v salonu v Blovicích. Paní majitelka Lenka Matoušková je opravdová profesionálka, vždy ochotná a s dobrou náladou. Šaty byly zcela nové, byla jsem první nevěsta, která je měla na sobě, a dokonce mi je v salonu zužovaly o dvě velikosti - nic nebyl problém. :) Manželovi jsme zde kupovali i svatební oblek.
dorty
brilliant brownies
Svatební dort a mini zákusky (tartaletky, mousse, panna cotty) nám dělala úžasná Katka z Brilliant Brownies. Všechno bylo naprosto výborné!
svatební oznámení
Dělali jsme si sami
Svatební oznámení a veškeré další tiskoviny (jmenovky, harmonogram, svatební noviny, etikety na lahve apod.) jsme si vytvářeli sami.
fotograf
david faic
Naším svatebním fotografem byl David Faic - lépe jsme opravdu vybrat nemohli. Profesionální a přesto velmi přátelský přístup, skvělé nápady, zachycení úžasných momentů a nádherné fotografie! Rozhodně můžeme jen doporučit.

Měsíc do svatby 🤍

100 dní do svatby! ❤️