Oznámení zasnoubení

ahoj, chtěla jsem poprosit o radu, s přítelem jsme se rozhodli zasnoubit a o vánocích by jsme to chtěli oznámit i rodičům, chtěli by jsme jim to podat nějakou vtipnou formou jako takovej malej vánoční dárek :) neřešily jste to někdo taky? díky moc za radu
Odpovědět
Profilova fotka
To by mě také moc zajímalo.... :) Těším se na nápady :)
Odpovědět
Moje sestra taky oznamovala o Vánocích a nakonec to podali tak nějak normálně. Přinesli šampaňský a oznámili nám, že jí přítel požádal o ruku :-)
Odpovědět
Napadlo me dat velkou krabici do ni dve obalky s nejakejma kartickama a vtipnym textem nebo tak neco. Ale napad na nejakej text zatim nemam,psani neni moje silna stranka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak stačí změnit status na facebooku ne? :-D :-D Dělám si srandu ;-) tak staromódně s květinkou a lahví 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to teda jako dárek nedávala, co z toho rodiče budou mít? To je snad dárek pro požádanou, ale ne pro rodiče..U dítěte neřeknu, budou z toho mít vnouče, ale ze svatby? Akorát neplánované výdaje :-D Zas tak bych to neprožívala a přišla klasicky s kytičkou pro nevěstinu maminku a s flaškou pro otce. Třeba u mého otce si manžel dost šplhnul, jelikož on sám byl před lety žádat mou babičku (ještě, že mi to babička řekla a já to řekla manželovi, že musí) :-D
Odpovědět
Kamarádky mamka si ujíždí na ezoterický vlně. Její dcera nechala vytisknout falešné tarotové karty a dala jí je také k vánocům. Na těch kartách byla jenom svatební symbolika, tak to té mamče vrtalo hlavou, jakože to jsou nějaké divné karty a jak na sebe se snoubencem začali pomrkávat a uculovat se tak jí to došlo :). Vím, tip pro úzkou skupinu rodičů, ale mě to přišlo geniální :).
Odpovědět
Já jsem asi ve svých 25 letech staromódní, ale myslím si, že by se měl otec požádat, jestli svou dceru ženichovi dá. Dát mu to jako vánoční dárek je takové jaksi drzé :-D Mě přítel požádal při mém pobytu v zahraničí. O pár dní později jsem se ho ptala, jestli se zeptal mého táty....prý ho to vůbec nenapadlo. Tak mu o dovolení volal telefonem a zásnubní prstýnek jsem začala nosit až od té doby :-)
Odpovědět
@k_klarca Tak dozvědět se o zasnoubení dcery po telefonu mi příjde takové zvláštní, neuctivé a určitě ne staromodní :). Ale proti gustu ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andynova75 Tam šlo asi o princip a kdyby nebyli na dovolené tak by to ženich jistě musel udělat jinak. Ale asi byl nedočkavý a chtěl vědět hned jestli mu ji dají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andynova75 Aha, teda né na dovolené ale asi oba doma :-)
Odpovědět
@barter Souhlas. Nechapu, proc nekdo dava pribuznym jako darek to, ze jim oznami zasnoubeni (nebo treba i tehotenstvi) 8-( Co z toho maji? Asi jsou radi, ale ze by to byl vylozene darek?? :-N Darek je to pro hlavni aktery, ale ne primo pro pribuzne. Navic mi to prijde kycovite (moje osobni preference). Zakladatelko - ja myslim, ze v dnesni dobe vsech radoby vtipnych a originalnich 8-( oznameni bude asi nejvetsi prekvapeni, kdyz jim to oznamite strucne jako dospeli zodpovedni lide, kteri vedi, do ceho jdou a jsou si vedomi s tim spojene zodpovednosti. Zadne infantilni radobyvtipne zerty. Ledaze by vase rodina podobne 'vtipne' reci ocenovala, pak je to asi jedno, co zvolite, jakakoliv forma, byt sebevetsi kravina, bude mit uspech :-D
Odpovědět
@barter Jsem na půl roku v zahraničí. Přítel byl opravdu nedočkavý a když mě tady navštívil, tak mě požádal. No a abychom dostáli toho dovolení, tak se zeptal aspoň po telefonu. Jak dojedu domů, tak společně jim oznámíme, že jsem řekla "ano" a svatba bude. Jen jsem svým příspěvkem chtěla říct, že požádaný tatínek, který svěřuje svou dceru budoucímu zeti, je poctěn takovým dotazem. Doteď dcera patřila jemu a on ji teďka svěřuje ženichovi...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@k_klarca Já to chápu, však jsem na to odpovídala nechápající uživatelce ;-)
Odpovědět
já to rodičům taky volala z dovolené, jelikož my byli na dovolené a oni jeli na dovču, když mi jsme se měli vracet a to bych asi nevydržela 14 dnů to neříct mamce a ségře ... a jako nevidím na tom něco vééélkého ... nijak se tím nechlubím kamarádkám přijde mi to takové "trapné" ááá panebože jsem zasnoubená ... prostě jsme řekli příští rok bude svatba, konec šmitec :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nedavala bych jako darek k vanocum. Co by z toho rodice meli jako "darek"? Muj manzel, prinesl normalne sampus, oznamil to hezkou reci mym rodicum a brachovi, tukli jsme si a bylo :-) Jestli to chces spojit s vanocemi, tak to klidne oznam na vanoce, ze priste uz je budete slavit jako manzele...ale davat to jako darek mi prijde minimalne ujety :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mne to prijde hodne zvlastni davat nekomu zasnoubeni jako darek.Moje rodice z toho treba vubec radost nemeli kdyz jsme jim to rekli-za svatbou vidi akorat hromadu penez a spoustu zarizovani.A to jeste podotykam,ze jsme po nich zadnou pomoc nechteli-vse si hradime a zarizujeme sami.I tak mne prijde,ze je nase svatba vylozene obtezuje kdyz se o necem zminim.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My jsme to oznámili v létě na grilovačce u našich :) přivezli jsme kytičku a lahev a schovali to. Grilovalo se, povídalo a pak se Tom zeptal, jestli by mu naši dali svolení si mě vzít. Naši překvapeně koukali, absolutně to nečekali (i když jsme spolu skoro 7 let) a pak řekli, že samozřejmě, Tom vstal a dal mamce kytici 25 růží a povídá, že to je jako poděkování za každý rok, který mě doma měli a za to, že mu mě vychovali takovou jaká jsem, mamka to obrečela a táta dostal lahev :) ale myslím, že u našich si tím dost šplhl :) bylo to krásné, romantické :) neměnila bych. Nejvíc koukali bráchové :D jinak Tom mě požádal o týden předem, kdy jsem mu řekla své ano, ale tajili jsme to, než to naši neschválí :)
Odpovědět
sice to není ten stejný případ, ale stejně se podělím se zkušeností s "dárkem" k Vánocům. Brácha dal rodičům jako dárek fotku z ultrazvuku, do pěkné obálky pod stromeček. Na ty Vánoce nikdy nezapomenu.. Nádherný večer, řízky, nálada, cukroví, dárečky, až došlo na ten poslední, pečlivě utajovaný a naprosto naprosto poslední. Teď si tak říkám, jak musel být brácha nervózní už jen z toho, jak si představoval, co bude.. co nastalo, nečekal ani on, ani nikdo. Bylo to peklo.. možná že to bylo proto, že tu jeho "přítelkyni" vůbec nikdo z nás neznal a nikdy neviděl, a on přišel na štědrý den s tím, že v březnu z něj bude táta.. Mno :-D asi tolik k takovým "dárkům k Vánocům". Pokud víš, že to rdiče potěší, asi nebude ten samý problém. Ale já teda takovýhle dárky teda jako dárky neuznávám a rozhlašuju, že to radši nedostávat nic. Hodně štěstí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?