Kdy je ten správný moment požádat svědka?

Ahoj holky, kdy je ten správný čas požádat svědka zda vám odsvědčí? V jaké době před svatbou jste to řešily vy? Díky za info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1234555 ahojky.. tak já jsem to mojí svědkyni řekla, když za mnou po dlouhé době dojela, jinak to ale bylo domluvené již od puberty :-) je to kamarádka navždy. Přítel to oznámil originálním způsobem :-) byli jsme v restauraci i s jeho budoucím svědkem a ten nám navrhl, že by nám mohl dělat řidiče jestli chceme :-) s úsměvem jsme mu řekli, že dělat řidiče prostě nemůže a tak ho o to požádal :-) nezáleží kdy, ale hlavně správný okamžik :-) tenhle byl i pořádně úsměvný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi záleží na tom, jak moc si seš jistá že dotyčnýho svědka chceš...já si byla jistá už pár minut po zasnoubení, když sem začla vnímat :-D Sice jsem jí hned psala zprávu, že se budu vdávat...ale na požádání jsem si za ní dojela osobně:) A to budu mít svatbu až za rok :)
Odpovědět
Já to řešila tak, že namísto oznámení kamarádce, že bude svatba, jsem se jí rovnou zeptala, jestli by mi šla za svědka...byla dojatá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já o to požádala svou budoucí svědkyni u vína v restauraci. Chtěly jsme probrat jak proběhly zásnuby, a když jsme si ťukly, zeptala jsem se jí, jestli jí o to můžu požádat. Taky byla dojatá :-) No a já hned ronila slzy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A já pořád vyčkávám,protože se nemůžu rozhodnout,zda mám požádat ségru nebo kamarádku,chceme se brát 7.7.2012 a tak mám ještě chvilinku času ;-) i když je a bude to pro mě velké dilema!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Co nejdřív po stanovení termínu svatby, abys měla jistotu, že bude mít opravdu čas ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Mě sestra o dosvědčení nežádala prostě jsem k tomu nějak byla postavená jako slepej k houslím. Já jsem sestru mého drahého požádala hned jak jsme byly osobně oznámit zásnuby ;-) Někdo žádá o dosvědčení při předávání oznámení každý to má jinak
Odpovědět
ja jsem kamaradku pozadala nejdriv o to aby mi pomohla vybrat saty :) ty mi pomohla vybrat a kdyz jsme se vraceli domu autem,tak kdyz me dovezla domu,tak jsme jeste v aute kecali a pry ty prilezitosti jsem ji i pozadala zda by mi sla za svedkyni :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak 3 mesice predem at si zvladne vyjednat volno a sehnat nejaky slusivy oblek... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Když jsem byla požádána o ruku, této kamarádce jsem to volala jako první a rovnou ji požádala, zda mi půjde za svědka. Bylo to 11 měsíců před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se ptala sesty jako svědka ten den, kdy jsme přišli svatbu oznámit rodině. Byla ráda a myslím, že jsem udělala dobře. Ale smála se mé žádosti typu: " Ségra...víš, já jsem tě chtěla požádat....teda jestli k tomu oltáři dojdu a mezitím mě nešlehne z těch příprav a tchýně...jestli bys tam byla se mnou a odsvědčila mi to..." :-) :-D
Odpovědět
Hned když sem byla požádána o ruku (můj svědek věděl, že se to chystá). A snoubenec žádal svého svědka poté, co sme to řekli rodičům. Den na to sme na matrice stanovili termín a svědkům to zopakovali, ať si nic neplánují ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?