Svatební šaty s krátkým rukávem, jaký je Váš názor?

Profilova fotka
Nabídka šatů je nepřeberná, ale moc mi schází v nabídce šaty s krátkým rukávem a širokou sukní. Asi už moc nejsou v kurzu ... Ale mě se líbí (viz obrázek). Ráda bych znala Váš názor na podobný šaty (nejlépe se šněrováním) případně jestli poradíte, kde je koupit? díky Lucka M.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejak se mi tyhle saty nelibi, ale pokud se ti libi, tak proc ne. Pokud chces mit kratky rukav, tak to muzes vyresit bolerkem treba pres saty s raminky.
Odpovědět
Profilova fotka
dík za názor, sama přemýšlím, jestli jsou to ty pravý..., samozřejmě že nemusí být úplně stejné, ale ten střih mě nějak láká ...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naši nabídku, máme tam víc kousků.. jinak šířka sukně se dá samozřejmě regulovat spodnicí
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@malucia Dobrý den, svatebních šatů s rukávy ať krátkými či delšími máme v půjčovně velké množství:-) Máte to ke mně sice přes celou Prahu, ale třeba by jste si vybrala. Více fotek ráda zašlu na email:-)
Odpovědět
Také jsem o šatech s rukávem uvažovala a skončila jsem u takových, jaké mám v albu :-) ale ve hře byly i 3/4 rukávy i dlouhé krajkové...každopádně se mi rukávy (jakékoli) líbí víc než korzety :-) asi jsem konzerva, ale korzetovky s holými rameny mě nikdy neuchvátily a ani mi nepřišly moc pohodlné (z toho, co jsem kdysi zkoušela do tanečních a podobně). Za mě tedy rukávky 100% :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jaké máš míry? Mohla bych ti pak prodat svoje. Taky jsem nenašla ty pravé, tak jsem si je nechala ušít na zakázku. Nemám je nikde v celku vyfocené, ale mužu ti pak poslat fotky ze svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu mit s rukavky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aakashaa Jsem stejného názoru holá ramena mi už připadají nudná, korzet je zjímavý a může být i s krátkým rukávem
Odpovědět
Profilova fotka
Jako přesně tyhle šaty co jsi sem dala nejsou úplně můj šálek čaje, ale tak to je na každém... byla by nuda, kdyby se nám tu líbilo všechno stejné. Ale jako pro rukávy jsem určitě... já osobně je na svatebních šatech miluju :-)
Odpovědět
Bacha na materiál rukávů, taky jsem původně chtěla šaty s rukávem (krátkým nebo dlouhým to je jedno) ale v žádných se nedalo hýbat :-S prostě ten materíál není tak pružný jako běžné trička, takže když jsem ruce nadzvedla, tak se zvedaly celé šaty v ramenou a vypadalo to blbě :-S taky jsem měla pocit, že bych nikoho neobjala :-| a když byly volnější, aby dovolovaly pohyb, tak to zase nedělalo hezkou postavu =-) jediné co ještě šlo byly spadlé ramínka :-) Nakonec budu mít šaty bez rukávů, klasické korzetové :-D
Odpovědět
Ahoj, já jsem taky nechtěla holá ramena, necítím se tak dobře a třeba ani v létě moc nenosím tílka apod. Paní v salonu mi nabídla možnost našít ke korzetovým šatům malé rukávky nebo širší různě řasená ramínka, měla jich tam na výběr plno a dalo se to nakombinovat opravdu téměř ke každým šatům co jsem vyzkoušela.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
fakt je, že ten výběr šatů s ramínky nebo rukávky je omezený ... navíc ta varianta korzetu (nebo šatů se šněrováním) s rukávky taky není k zahození ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?