Kde seženu krajkové svatební šaty s krátkým rukávem?

Profilova fotka
Milé dámy, mám velký problém :-S , ráda bych krajkové (ale ne celo krajkové, to se příteli nelíbí :-( ) svatební šaty užšího střihu, tak jako na obrázku dole - žádná šlehačka, ale moc se mi nechce půjčovat si je v salonu...klidně bych si je i nechala do nějaké rozumné ceny ušít =-) ...nějaké kontakty na spolehlivou švadlenku nejlépe z jihomoravského kraje nebo odkaz na nějaké šaty? nejlépe do 7000,- ale dalo by se i 10 tis.... x-) předem děkuji za každé info. Lenka
Odpovědět
Kde sehnat nevim, ale zamilovala jsem se do techto od Very Wang :)
Odpovědět
Profilova fotka
Střihově prodávám hodně podobné, ale nemají ten rukávek (mají ale pěkná, širší ramínka).
Odpovědět
Docela věrné a velice kvalitní napodobeniny originálů šije Jasminesbridalshop.com Ceny jsou kolem 10 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně podobné si budu nechávat šít, mrkni na paulastyle.cz, sice to prý je šité v Číně, ale je tu i diskuze a holky jsou skoro všechny spokojený s ušitím.. Buď si vybereš z jejich nabídky, nebo Ti je i upraví jak budeš chtít. Šijí i podle obrázku. Mě ty šaty, co mám v albu, nacenila paní na 7.000,-. Jen je nebudu mít na ramínka, jak jsou na obrázku, ale s lehkým srdíčkovým výstřihem :-) Paní je moc ochotná, klidně ji napiš, poptej se. Odpovídá rychle. Tak hodně štěstí při shánění :-)
Odpovědět
Já si pravděpodobně nechám šít v Madoře v Mikulově. Už jsem je kontaktovala, paní reagovala obratem, mám z toho dobrý pocit. Navíc je tu i téma Madora a holky si to tam pochvalují. Cenu mých šatů paní odhadla na 8000.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, mám podobný problém, neb pokud mají v salonech velikost, tak nemají jednoduchéí krajky, ale klasické princeznovské s obručí, což nechci. Zkoušela jsem i zahraniční eshopy, nicméně nemám důvěru v to, že pošlou správnou velikost a hlavně tak nemůžu zjistit, zda mi daný střih sedí či nikoliv. Takže asi také půjdu do švadleny. Našla jsem nějaký salon Nikita, který šije, ale zkouším to ještě na poptávkových systémech. Už mi přišlo 8 nabídek za poslední dva dny a zatím vybírám. Nicméně tenhle způsob bude asi nejjistěšjší, takže můžu zatím doporučit si to takto zadarmo poptat. Mám zkušenost s tímto, ale je jich vícero.: https://www.aaapoptavka.cz/poptavky/2... Tak držím palce at se nám nakonec zadaří:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také prodávám podobné, ale zase mají rukávek až k lokti. Byla jsem s nimi spokojená a všichni mi je velice chválili, že takové ještě neviděli...
Odpovědět
Ahoj, určitě bych nezoufala, nových krajkových svatebních šatů je na trhu spoustu a to i za nižší cenu, než kolik chceš za ně utratit! Taky nějaké prodávám. Držím palce při výběru!
Odpovědět
Ahoj, krajkové svatební šaty...nááádhera. Podívej se do mého albíčka pro inspiraci....jsou tam stejné, jako máš na fotce, nebo i s rukávkem, atd. Na té krajce bych mohla nechat oči. Cenově by ses dostala určitě do 7.000kč!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Tento týden nám dorazily tyto úžasné svatební šaty M2773L s rukávkem. Vel. 36, mají šněrování, proto možno také pro vel. 34.
Odpovědět
Ahoj Lenko, mám kontakt na švadlenu, můžu předat. Mrkni do mého alba, ty šaty jsem pak prodala, takže mě to vyšlo dost levně, původně stály kolem 8tis., což je často ic ena půjčovného. Když tak se mi ozvi do IP. L.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?