Svatební šaty Pronovias, model Hechizo. Máte zájem?

Ahoj holky :-) velice se mi libi tyto saty, v barve slonova kost (tlumena bila). V Praze jsou ale jiz na muj termin, 27.6.2009 zamluvene, navic studio, kde je maji (Andelske svatebni) na mne pri zkouseni nezapusobilo moc dobre ;-( Tak me napadlo, jestli by se mezi vami nenasla nektera nevesta, ktera ma o tyhle saty take zajem a mela by stejnou velikost jako ja (velikost satu 34, normalne mam ale konfekcni velikost 36-38, takze se neni ceho bat) ;-). Ja bych saty objednala ze Spanelska (stoji okolo 34 000 kc) a mela je na sve svatbe, potom bych je samozrejme nechala vycistit atd a predaly bychom si je :-). Muj navrh je, ze bych za pujceni chtela cca 10 tisic, spis i mene a pak po dvojim pouziti bych je za 10-15 tisic prodala :-) Kdyztak mi dejte vedet!A hodne stesti, Katka
Odpovědět
Profilova fotka
já bych teda ještě obešla nebo obvolala jiné salony v ČR, kde mají Pronovias, ASS není jediné, i když se tak rádo nazývá :) Dá se to sehnat i v Kleinod, Bella, Tosca, Angelika... jasně, některé jsou dál od Prahy, ale pokud víš, že je chceš, tak se to za ten výlet možná vyplatí víc, než je kupovat za 34 tisíc. Třeba Kleinod jedné mé známě udělal, že šaty, které chtěla, objednal, a pak jí je jen půjčil a nechal si je v portfoliu, takže jen za 1/3 ceny.
Odpovědět
No super, to by bylo uplne idealni :-) Ja mam totiz strach, ze as si je pujdu vyzvednout tak budou znicene... :-( Rozhodne do Kleinodu zavolam!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
urcite je maji v Tosce v Brne, mozna i Bella
Odpovědět
Profilova fotka
Kacenko, jen bacha na to, ze jsou i ve velikosti 34 dost velke. zkousela jsem si je a i kdyz mam dle ASS velikost 34 ( a jen pres prsa mi to trosku jde pres jejich dane centimetry - oni maji napsano 89 a ja mam 91), byly mi tyto saty silene velke!!!!!!!! jak pres prsa, tak pres pas. uplne ze me padaly. slecna sama rikala, ze tyto saty jsou z te kolekce ve 34 vetsi. takze fakt pozor na to. Ostatni 34 mi byly dobre.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
Co saty Go Home? nemaji? Pronovias tam maji irco :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?