Svatební šaty Pronovias Florida nebo Pronovias Reyes?

Ahoj holky, prosím o radu. Měla jsem šaty v kterých jsem myslela, že se budu v dávat, ale bohužel do nich nevlazu a teď jsem rozhozená a nevím, zda si mám půjčit Reyes nebo Floridu. Můžete mi prosím napsat Vaše názory které se Vám více líbí? Mám zamluvené Reyes, ale teď jsem ještě objevila Floridu a fakt nevím.... Děkuji.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
tohle je vec osobniho vkusu a taky tvoji postavy. me se treba strihove libi ty tmavsi, ale zase se mi nelibi barva. ale ja mam proste rada jednoduche veci.
Odpovědět
tak tak, věc osobního vkusu....já bych sáhla po těch vpravo :-)
Odpovědět
nejlepší by bylo vidět je na oblečené tobě
Odpovědět
Holky, děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Florida je novější model z 2012 - viz: www nuance.cz/sezonni-vyprodej-detail/65_2012-pronovias-florida/ (je tam i video). Jsou u nás nyní v sezonním výprodeji za 13.900. Reyes jsou z roku 2008 nebo 2009, tyto modelové ročníky my již delší dobu nenabízíme. Vyberte si model, ve kterém se budete příjemně cítit a který budete mít upraven přesně na Vaši postavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě bych ti radila ty vpravo! Takhle na modelce vypadá všechno hezky, ale myslím si, že reálné ženě, co nemá velikost 34, budou šaty vpravo slušet mnohem více.
Odpovědět
ty vpravo, ty v levo mají divné ,,mačkánky"
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych brala ty vpravo... :-) i kvůli střihu i kvůli barvě... souhlasím s mysicka_lb :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dulahaj Mně se líbí víc ty vpravo, i když fotka je dost malá, tak nevím, jak vypadají zblízka. Nejlepší však je vyzkoušet si je, takhle se těžko radí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?