Svatební šaty - Jablonec, Liberec

Ahoj všem, nemáte někdo typ na půjčovnu v okolí Jbc, Lbc? Dnes jsem byla ve dvou půjčovnách v JBC a všechny šaty jsou na jedno brdo. Mámvysněné jednoduché šaty s krajkou - vílovský styl =))) Nevíte prosím, kde bych mohla sehnat takové šaty? Přápadě švadlenu nebo krejčovou, co by to dokázala ušít? Děkuji za odpovědi =)
Odpovědět
V Liberci salon Vera Marsalli,tam mají kvalitní znackove šaty,krajkové atd. A pak ještě jeden kvalitnější salon je Angelika,ale tam mají šaty jen do velikosti 40. Do obou salonu doporučuji se objednat:)...
Odpovědět
mám velikost 36 =) salony omrknu, díky =)
Odpovědět
Čauky Zandulinko :-) , byla jsem všude možně, ale nakonec jsem našla přesně to co píšeš až v Jaroměři, salon Le Monika, mají tam obrovský výběr a za dobrý penízky. Byla jsem tam s tchýňulkou budoucí a mamčou a strašně jsme si to užili, i tu atmosféru tam. Mají myslím i 34 :-) velikosti, jukni tam, když budeš chtít, pošlu ti klidně fotečku, jak jsme zkoušeli, zážitek. Tak dej vědět a ať vybereš, ju. :-)
Odpovědět
@karoljandova Ahoooj =) salon Le Monika mi už někdo doporučoval...mrkla jsem na stánky a WOW! To je přesně ten typ šatů, které sháním =) škoda, že je to 200km daleko, ale tak na výlet dobrý =) zkusim rychle ten Liberec a ještě v Praze jsem našla nějaký butik, kde by mi šaty ušili na míru a výběr mají moc pěkný...jen akorát to bude asi čína...ale tak aspoň ten materiál můžu osahat a uvidím =)
Odpovědět
@zandulin Pokud jedeš do Prahy, tak doporučuju salon Maya, Svatbu Snů a salon Maggie, všude krásný výběr, nádherné šaty a skvělý přístup. Jen ceny jsou trochu vyšší, i když s Verou Marsalli v Liberci je to cenově celkem srovnatelné.
Odpovědět
Ahojky, no, nechávat si je ušít je docela risk, mám hodně kamarádek, co byli strašně sklamaný, ale uvídíš, dej pak vědět, čauky. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?