Nevěsty, kdy si zařizujete/kupujete svatební šaty, jak dlouho před svatbou?

Profilova fotka
Kdy asi tak kupujete šaty? Plánuji svatbu na léto 2015, tak abych byla v obraze. Děkuji
Odpovědět
ahoj, nechávám si je šít. Svatbu máme za 2 týdny a za švadlenkou jsem byla na konci května se domluvit. šít začla začátkem července :-) jsou už hotové
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že stačí tak 4-6 měsíců před svatbou . Záleží na datu svatby. V létě je nejvíc svateb tak určitě těch šest měsíců před. Ale jsou tu i nevěsty, co si šaty rezervují s ročním předstihem, což podle mě není moudré. Rok je dlouhá doba, může se ti změnit postava, otěhotníš nebo se ti jednoduše zalíbí ještě jiné, protože salony mají nejvíc novinek začátkem roku. Ale zase kolem vánoc má spousta salonu různé slevy aby nalákaly zákazníky. Rozhodně to neuspěchej.
Odpovědět
Svatba byla v červenci. V lednu jsem začala vybírat, v únoru jsem byla v Madoře na zkoušce a měření a koncem dubna jsem je měla hotové.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem vybírala už na podzim, protože jsem se na výběr šatů těšila a vím, že se mi postava nezměnila už 10 let, takže moc neriskuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Na šití svatebních šatů bereme objednávky vždy v předstihu od nového roku již na měsíce 5,6,,7,8,9, pak je to klidnější tak někdy stačí i měsíc před svatbou.Pokud nebudete chtít šaty šít tak myslím, že 3 měsíce před svatbou stačí. Salonu je mnoho takže si myslím, že není problém krásné šaty najít. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsem si nechala šít, mám je hotové od neděle vdávám se 6.9. Chtěla jsem, aby mi šaty opravdu seděli a nemusela jsem řešit, že musím hubnout nebo šaty znovu předělávat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?