Stále se nakupují obleky pro ženicha v Polsku ???

Za jakou cenu cca v Polsku a kde. Děkuji za rady !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kupovali jsme v Polském Těšíně, komplet celý oblek s košilí, motýlkem i boty do 5500 kč :-)
Odpovědět
Můj taťka si kupovala celý oblek i s košilí v Polsku na sestry svatbu a za 6000 Kč. Naprosto nádherný oblek, který vypadá opravdu luxusně. Nakoupil i boty a pásek ve stejné barvě, což bylo tady v ČR problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím říct, že všichni muži se u nás oblékli v Bandi (přestože původně chtěli kupovat v Polsku.) a naprostá spokojenost, úprava na míru a ceny taky super. Mají akce na různé obleky a kožené ručně šité taneční boty za tu cenu taky neseženete.
Odpovědět
Pocházím ze Severní Moravy a upřímně nikdy bych si do Polska nešla koupit oblečení. A to ani oblek pro muže. Neříkám, že sem tam nenajdete normální obchod, ale většina to je špatný materiál a hrozný střih. Boty ještě ok, ale oblek ne. To si myslím, že je lepší si počkat někde na slevy nebo zajet do outletu, kde kvalitní oblek ze 100% vlny taky koupíte za podobné peníze. :)
Odpovědět
Profilova fotka
S Polskem nemám zkušenosti. Ženicha jsem komplet oblékla u Bandiho - oblek + úpravy, košile, kravata, opasek, boty - celkem 8,5 tisíce
Odpovědět
Tchán si letos kupoval oblek v Polsku a byl nadšený, že byl z dobrého materiálu, za rozumnou cenu a prodavačka to měla v oku, co mu donesla mu pěkně sedělo. Sháněli u nás, ale nesedělo mu to, z Polska přijeli nadšení. Tchyně byla natolik nadšená, že tam s přítelem taky pojedeme vybírat oblek na svatbu. Ale byli v kamenném obchodě, na tržnici to asi bude o něčem jiném.Já si v Polsku koupila letos krásné společenské šaty za tisícovku, u nás nic neměli ve střihu, který jsem chtěla, takže za mě poláci společenskou módu umí.
Odpovědět
Byli jsme se podívat v Polsku, v Kudowě. Materiál i barva by se nám líbila, ale bohužel nebyla velikost. Mrzelo mě, že sem too musela tchýni a tchánovi vysvětlit já, paní prodavačka by nám to nevysvětlila. Měla jsem za to, že kvalifikovaný personál v dobrém obchodě raději neprodá nic, než aby si udělal špatnou reklamu. Bohužel to asi pro Polsko neplatí (taky to není kvalitní obchod, řekla bych). Tam přemýšleli, že kdyby se ty kalhoty zkrátily bylo by to dobrý.... No, nakonec jsme jeli do Bandiho. Oblek se nám líbil už na figuríně, paní přinesla správnou velikost a muž je oblečený. Materiál je kombinace vlny a něčeho (nepamatuju se), takže se bude míň mačkat a snad se v tom nebude chudák ženich pařit. Sedí skvěle. Sako, kalhoty, košile, boty, pásek a trenky náš vyšlo na cca 12tis s tím, že komplet sako, kalhoty a vesta byli v akci. Každopádně chápu ty chlapi, že obleky tak neradi nosí. Shání co nejlevnější a kvalita materiálu odpovídá, pak se v tom paří a potí jak vrata od chlíva. Ona se ta umělina sice nemačká, ale když slyším jak je to super krásný materiál a oblek za pár kč, tak rostu.... Jen si říkám, jestli není lepší koupit jednu kvalitní pěkně sedící věc, než čtyři levný šunty, který stejně nikdo nosit nebude.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?