Mám vzít ženicha do salónu na zkoušku svatebních šatů?

Profilova fotka
Chtěla bych znát váš názor? Vzaly byste sebou budoucího manžela do salónu na zkoušku šatů? Zkusila bych si jich několik, zjistila co se mu líbí a pak se rozhodla???
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
muj se mnou byl v Andelskym studiu, cumel a nic nerikal..... ;-) Rozhodne bych se ale neridila tim,co se jemu libi za saty,dala bych na vlastni usudek...
Odpovědět
Profilova fotka
a to ses mu ukázala v několika šatech a pak sis nějaké vybrala?
Odpovědět
Profilova fotka
ukazala..a pak jsem si vybrala jinde a jiny.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to je chytré, dívala ses do mého alba, jsem tam ve vybraných šatech může mi říct tvůj názor ať už je jakýkoliv:o) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že už jsi mi psala,že?teď jsem se podívala do tvého albumu a vzpomínám si:o)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já byla na šatech sama,bez manži,a dobře jsem udělala,udělalo se mi blbě a vezla mě lítačka...jediné,co si pamatuji,jsou mé natažené ruce....a pak nohy nahoře
Odpovědět
Přiznám se, že v tomhle jsem konzervativní, na šatech jsem byla s mamkou a poté i s nejlepší kamarádkou, chtěla jsem aby manža byl okouzlený, aby mě vážně takhle krásnou viděl až v ten den a okouzlený opravdu byl x-)
Odpovědět
Profilova fotka
krista:můj byl taky,ale vybírala jsem sama samotinká :-(
Odpovědět
Tynka:pokud chceš,tak ho vem se sebou.Nevidím v tom žádný problém.Ale myslím,že se mu budeš líbit v jakýchkoli šatičkách,protože ta chvíle ho strhne.Hlavně,aby ses ty v nich cítila dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
tak můj manža by stejně nemohl,i kdybych chtěla...ale vemte je tam,holky,nakonec šaty v salónu a pak na vás,je to rozdíl.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
cítím se v nich krásně, jen mi je líto, že jsem zkoušela pouza troje šaty, bílé, šampáňo, a ty co mám v albumu každé byly jiného střihu a tyhle mě uchvátily. Vemu manžílka pod krk po svátcích a půjdu ještě zkoušet. Buď jsem si vybrala dobře a budu spokojená a nebo najdu jiné ty pravé.
Odpovědět
Tynka:jsou hrozně zajímavé.A máš hezkou postavičku,takže si můžeš dovolit skoro cokoli;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
v těch druhých to byla prostě klasika nic originálního a tyhle byly prostě ty nej jinak děkuji lllluci
Odpovědět
Na pověry nevěřím, ale nemyslím si, že můj přítel by vydržel sedět v saloně a hodnotit 20-tery šaty :-D . Nejspíš by mu připadly všechny stejný, a nejspíš by to komentoval slovy: Vem si jedny a jdeme.
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem byla na lovu taky s manzou, jsem tady totiz sama, tak jsem jinou moznost nemela. a vybrala jsem si hnedka prvni, ktere jsem vyzkousela. a manza si stejne poradne nepamatoval, jak vypadaly
Odpovědět
Profilova fotka
mualem:a vybrali jste dobře
Odpovědět
Profilova fotka
Tynko, nech budoucího manžela pěkně doma, s sebou si vem někoho jiného. Neni nad to, když tě ve svatebních šatech uvidí poprvé až v den D a jeho dojetí bude ta nejkrásnější odměna pro (nejen) tebe. ;-)
Odpovědět
Ja jsem mu take chtela udelat prekvapko, jenze pritel je zvedavec nejvetsi a uz stihl vypatrat muj profil na beremese a prohlednout si album ]-( Takze zadne prekvapeni se nekona, ale aspon tam nemam svou fotku ve vybranych satech.
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem se ho ptala jestli se mnou půjde a nakonec se rozhodnul, že ne, že chce být překvapený :o) výbět je jen a jen ne mě ví, že mám album na beremese, ale má zákat tam chodit :o)
Odpovědět
můj manžel se mnou obešel všechny salony a vybírali jsme spolu. Musím říct, že bych brala každé druhé a manžel se na mě podíval kritickým okem a většinu zamítl (v saloně jsem byla třeba i trochu zklamaná a když jsem doma koukla na fotky, tak jsem mu musela dát zapravdu :-N ). nakonec jsme vybrali úplně dokonalé šaty, které se líbily oběma. Nechtěla jsem riskovat, že by se mu šaty nelíbily...
Odpovědět
my jsme taky puvodne chteli jit vybirat spolu. Jenze jsme se pak rozhodli, ze saty nebudeme pujcovat ale kupovat. No a to uz rikal, ze by se mu to libilo jako prekvapeni az u oltare - a tvrdi, ze to nema nic spolecneho s tim, ze nakupovani nerad :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Myslím si ,že je pak hezké vidět ho u oltáře jak je překvapený.Přece jenom budeš nalíčená,učesaná a všechno bude komplet.Bude okouzlený jak budeš krásná.O :-D :-N tohle jeho ani sebe nechci připravit
Odpovědět
AHoj, já chci aby mě muž viděl až při nástupu do sálu, takže šaty obhlížím s jinýma :) Akorát když jdeme okolo některého salonu, tak se ptám co si myslí o vystavených šatech a na 90% se jeho názor shoduje s mým. A pak jsem mu ukázala šaty z ebay , abych věděla, které bych si event.mohla vybrat.
Odpovědět
Profilova fotka
tak my jsem byli s manzelem saty vybirat spolecne,... chtela jsem se libit hlavne jemu.. pak jsem si od nej nechala sestavit top sest :-D 6 satu, ktere se mu nejvice libily a pak uz jsem si vybirala ja :-D
Odpovědět
Ahoj, já jsem snoubenci taky ukázala šaty z ebay, mám tam jedny z nich vybrané, ale on neví které přesně. Bude to překvápko ;-) , o to víc se budu na ten okamžik těšit, ale díky tomu, že mohl asi 200 šatiček okomentovat :-) vím, že se mu líbí šaty třeba bez ramínek a střihu jako jsou ty moje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Podle tradice by měl ženich nevěstu vidět v šatech až o svatbě. Vůbec se nemusíš bát, že se mu v nich nebudeš líbit. Jemu se budeš líbit ůplně ve všem. x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, no ja nakonec byla tak s zenichem :), nejdriv jsem byla s kamoskama a vyzkousela asi 5 kousku, odchazela sem s 2 favority(ale moc jista jsem si nebyla-uz jsem to parkrat psala ale moc mi vadili siroke sukne, nic jsem v nich nemohla delat..), fotky se nelibili ani mamince ani zenichovy, takjsem vyrazila do dalsiho salonu, tam jsem byla 2 krat jednou s maminkou- 1 se nam libili-pritel porad nebyl moc nadseny a tak jsem ho tam vzala ukazala se v tech co vybrala maminka plus v nejakych co se mi nakonec libili a pritel si vybral 2 co se mu libi a ja porad nevim ktere vybrat (problem je, ze kdyz jsem odchazela ze salonu byla jsem si jista a kdyz jsem videla fotky, tak znova premyslim. Takze zavidim vsem co nasly sve vysnene satky :)
Odpovědět
ja som snubenca nebrala na skusanie ...mame trocha iny vkus...takze by ma zbytocne ovplyvnoval.....naozaj ma netrapi, ci sa mu tie saty pacia, lebo ja myslim, ze kazdemu zenichovi sa jeho nevesta paci, zmes euforie, stresu zo svadobneho dna a ked pride nalicena a nacesana nevesta podla mna vzdy zenichovy vyrazi dych (v tom dobrom slova zmysle).....ja som za prekvapenie ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?