Poradíte které jsou top?

PORADÍTE PROSÍM KTERÉ????? Svatba v přírodním stylu- výzdoba juta, krajka, květiny v podzimních barvách se zakomponovaným obilím, obřad romantický v kapličce "na samotě u lesa". U šatů č. 2 by musela být větší vsadka. U obou by k nim byl dlouhý závoj až po zem. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Vasi postave lichoti vice ty prvni, ale hledala bych dal.
Odpovědět
Ahoj asi spis dvojka, ale pokud si nejsi jista, tak bych jeste hledala, dokud neobjevis saty o kterych si hned reknes ty chci :D
Odpovědět
šla bych do jineho salonu, ja tady v tomto vubec nevybrala...
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jedny. Zkuste propínací šaty se zahalenými zády. Máte hodně široká záda a šněrování Vám nelichotí.
Odpovědět
hledala bych jiné, nesedí vám a navíc ke stylu svatby by se moc nehodily
Odpovědět
K vám ani jedny. A ke stylu svatby už vůbec.
Odpovědět
Za mě taky ani jedny. A myslím, že tenhle styl šatů se pro přírodní svatbu moc nehodí, jsou to šaty spíše na zámek. Zkuste hledat dále, krajka je super, ale šla bych do jiného stylu....Mrkněte třeba na nějaké fotky lesních svateb apod. ...
Odpovědět
Profilova fotka
A pokud máte romantickou svatbu v přírodním stylu, s jutou, obilím apod., tak dle toho i volte šaty - lehké, vzdušné, splývavé... Určitě ne korzetovky, obruče, bohaté zdobení... A i nad tím závojem zauvažujte.
Odpovědět
Holky moc díky za názory. V obou jsem se cítila jako princezna, ale rozhodně hledám dál, ve čtvrtek pokračuji :-) Jen mě zajímaly názory, protože moji nejbližší se všichni shodli na těch 1... V přírodním stylu bude spíše výzdoba, obilí bych ani nechtěla, ale skrz nastávající společné příjmení musí být :-) , svatba ale jinak určitě nebude ve stylu venkovní svatby... macekma- můžeš poradit další salony v Brně? už jsem byla ve 3, ve čtvrtek jdu do dalšího 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
@kaczen Podle popisu tvé svatby, bych šla do mnohem jednodušších šatů, jak už zde bylo řečeno, tak tyhle jsou spíš do kostela a k tvýmu stylu si třeba ani ten závoj nedokážu představit. Jestli seš někde od Brna, tak já jsem byla nejspokojenější v Svatebním ráji ve Vyškově, prodavačky kolem tebe skáčou a šatů tam mají celkem velký množství, dál byly holky skvělý i v Paulině v Brně, ale tam jsem si já nevybrala, ale přístup super a šaty taky krásný. Já teda byla ještě v salonu Sedm na Úvoze, ale tam ti prodavačka moc neporadí, jen na tebe navěsí šaty :( takže i když bych si tam šaty vybrala, tak ten přístup mě bohužel hodně odradil, protože já jsem potřebovala i názor někoho jinýho...
Odpovědět
@petussska Ahoj, no ono ten popis není úplně přesný, určitě to nebude přírodní svatba jako taková, kaplička- je to takový spíš menší kostel s normální příjezdovou cestou, hostina v kulturáku apod. přírodní bude hlavně výzdoba, protože nechceme ladit do barev... Pravda, úvodní popis jsem napsala dost blbě :-D 8-( :-x V salonu Sedm už jsem byla, do Pauliny se chystám...
Odpovědět
Pokud bych musela vybrat tak první u těch druhých je vidět, že jsou malé nebudí to hezký dojem, když by bylo šněrování přes celá záda
Odpovědět
Článek se načítá
Ani jedny - obě ti dělají hrozně krabicoidní vršek a strašně zvětšují paže. Taky bych volila něco jednoduššího, s méně objemnou sukní, něco styl ala víla třeba? Ten sedí i slečnám, které nemají 40 kg i s postelí). Zkus vybrat a nafotit něco, co by sis třeba ani sama vůbec na sobě předtím neuměla představit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne sa tie šaty nehodia vobec k štýlu svadby,teda podla popisu.Ale to je len moj nazor :-) každopadne mate svoju predstavu a viete v čom sa cítite dobre :-)
Odpovědět
U prvních to opticky působí, že máš trup stejně dlouhý jako nohy, druhé se mi líbí od pasu dolů, ale korzet nesedí.. volila bych trochu jiný styl šatů, jak už bylo řečeno, i vzhledem k typu svatby. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Korzetové šaty nejsou pro vaši postavu zrovna dvakrát lichotivé. Zkusila bych úplně jiný strih ;)
Odpovědět
Za me bohuzel take ani jedny. Nejsou sice spatne, ale prijde mi, ze Ti malinko deformuji postavu a vubec se nehodi ke stylu svatby (romantika v kapličce "na samotě u lesa"). Kazdopadne hlavni je, aby ses v nich libila Ty sama sobe a taky zenichovi, vsechny ostatni nazory jsou ve finale irelevantni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hledala bych dál. Ten střih nelichotí vaší postavě, což je škoda, myslím, že lze najít něco, v čem vám to bude slušet tisíckrát víc.
Odpovědět
Nevím, ani jedny moc nesedí na ten styl.. Myslím že najdete lepší! :)
Odpovědět
taky bych volila jiný střih.. toto zbytečně rozšiřuje. Já taky nejsem žádná modelína, ale i tak jsem našla šaty, ve kterých si myslím, že jsem hezká. Šněrování nám "kusům bab" podle mě nelichotí ;)
Odpovědět
Profilova fotka
koukni do mé složky, mám šaty s objemnou sukní a to jsem myslela, že mi nebudou slušet a to jsem prcek mám 157 cm a mají široke ramínka jakoby. A to jsem si myslela, že mě to rozšíří vršek, ale právě to zjemnilo.
Odpovědět
Lépe vám sedí první, ale hledejte dál ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaczen Ježišikriste, který expert Ti poradil ty druhé? Šněrovačka přes celý záda..., to jsou bezpochyby malý šaty. Určitě hledej dál.
Odpovědět
Jen jsem se ptala na názory a celkem mě zaráží, jakým stylem některé vyjadřují svůj názor... Každopádně jsem hledala samozřejmě dál- nejsem blázen a své vysněné jsem nakonec našla...
Odpovědět
Ty druhé :)
Odpovědět
Profilova fotka
Prvé majú pekne riešený predok, pri ktorom mám pocit, že Ti aj lepšie sedí a nevytláča to, čo nemá. Druhé ti zozadu nelichotia. Ak sa ti však viac páčia, možno by bolo pekné, keby k nim našili malé rukáviky z látky ako je na sukni. Možno niečo na takýto štýl, ale z tvojej látky. Takýto rukáv je lichotivý, zakryje nedostatky a ešte aj prenesie váhu šiat na plecia, takže nehrozí, že ti budú padať a môžeš aj divokejšie tancovať :) Ale to je len môj názor, ak sa v týchto cítiš ako bohyňa, tak nepočúvaj, čo tu keciame a uži si ich také aké sú :) Keď sa vydávali kamarátky, niektoré štíhle ako modelky, tak zakaždým keď mali korzetové šaty, tak sa našiel nejaký ten faldík, čo pokazil celú fotku a ich radosť.
Odpovědět
@kaczen ahojky. Kdybys zavítala do svatební salonu Paloma - v Brně, ráda přenechám zálohu 2000 kč se slevou :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?