Nezdají se vám tyhle svatební šaty obyčejné?

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na tyhle (šampaň) svatební šaty, nezdají se vám moc obyčejné? http://www.caxa.cz/_data/section-1/47... Popravdě jsem z nich byla úplně nadšená, tak sem zaplatila zálohu ale ted jak pořád listuju dalšima a dalšima stránkama na netu se svatebníma šatama říkám si že sem mohla vybrat něco odvážnějšího :-N Díky za názor
Odpovědět
@imila1 jsou krasne. podle me, jakmile zaplatis zalohu, nekoukej jinam, protoze ta nabidka je tak siroka, se se pokazde muzes znejistit.
Odpovědět
Jojo, určitě máš pravdu a asi už budu muset skončit s okukováním dalších šatů ;-)
Odpovědět
Jsou krásné! V jednoduchosti je krása, já nemám ráda přeplácané šaty 8-)
Odpovědět
to že jsou "obyčejne " musiš brat jako přednost :) jstli jsi se do mich zamilovala tak to jsou ONY a neměm :) aspon nebudeš " přeplacana " a v teto době i timto jedinečna
Odpovědět
Jsou krásný, podobné jsem si zkoušela, ale nemohla jsem v nich dýchat :-( ale jestli se v nich cítíš dobře, už neváhej, mně tady psala spousta holek do alba ať si vezmu tyhle a tyhle ne, ale já už mám jasno a to co napíšou je jen názor.....Jdi do nich, jsou skvělý a je to hlavně tvůj den a ty se musíš cítit ;-) :-)
Odpovědět
mně se mco líbí. důležité je, jak se v nich cítíš, jak ti padnou. a to že jsou jednodušší alespoň dovoluje něco výraznějšího na krk nebo do účesu... :-)
Odpovědět
Holky moc děkuji za názory a určitě ste mě zklidnily x-)
Odpovědět
sú krásne, zas môžeš mať závoj a doplnky výraznejšie, ja mam výrazne šaty, tak zas všetko bude jemnejšie, žiaden závoj, na krku nič...
Odpovědět
šatičky jsou krásné a určitě se nemusíš bát, že by byly obyčejné ;-). Co se týká projíždění dalších svatebních katalogů, tak nezapomeň, že na fotce vypadají všechny šaty krásně, ale důležité je, jak potom sluší konkrétní osobě a hlavně, jak se v nich potom dotyčná cítí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
krásně jednoduché a něžné, záleží,jak se v nich budeš cítit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krasne!
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že šaty se musí líbit především oné dotyčné, co je bude mít na sobě a musí ji hned sednout ( neboli láska na první pohled)... ono totiž když jsem se radila v práci a s kamarádkama, každé se líbily jiné a pak se máte rozhodovat.. :-) a tyhle jsou opravdu pěkné ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
..jak bylo již napsáno, v jednoduchosti je krása...můžeš zvolit výraznější doplňky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jako jednoduché jsou. Já jsem podobné zkoušela a dávám přednost jiným, momentálně jsem se stálé nerozhodla mezi 2 šaty. Ale vím že jak zaplatím zálohu tak už se nikam nekoukám :-)
Odpovědět
Kdepak. Jsou jednoduché, elegantní a ženské.Rozhodně ne obyčejné.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, šaty jsou jednuduché a elegantní. Naopak si k nim pak můžete dovolit odvážnější závoj nebo kytici. Na fotkách budou vypadat skvěle. Nejdůležitější je, abyste se v nich dobře cítila a byly pohodlné (a taky lehké).
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že obyčejné nejsou, můžeš si k nim vzít výrazné šperky a budeš kočka :-)
Odpovědět
Jsou krásné a sexy ;) já si vybrala šaty v 1. půjčovně proto, že mě nadchly a teď už jiné neřeším... ber to tak, že sis prostě vybrala a můžeš řešit další věci okolo svatby... určitě ti budou slušet!
Odpovědět
Profilova fotka
obyčejné? mě připadají úplně akorád, jsou krásné...rozhodně bych je neměnila za nějaké nevkusné šlehačkové šaty s obručí...
Odpovědět
Profilova fotka
jsou úžasné!
Odpovědět
Jsou mov krásné, určitě správný výběr. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@imila1 v té bílé jsou luxusní!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krásné, ale samozřejmě asi záleží na velikosti v které je chceš :) velikost 46 by asi nevypadala takhle luxusně, hodně záleží na střihu a na tvaru postavy, takže pokud ti sedí, jsou úžasný :)
Odpovědět
Jsou krásné! V jednoduchosti je krása. Mě se naopak nelíbí takové ty přeplácané. Takže za mě určitě ANO.
Odpovědět
Tak rovnou hážu menší ukázku ale jsou to ty bílé, já budu mít šampaň ale jsou delší tak se budou muset upravovat. Jinak doufám že se mi k nim podaří vybrat ty správné doplňky. Protože do závoje se mi moc jít nechce, raděj bych nejakou bílou kytku do vlasů............
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou úplně nádherné :-D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásné a padnou ti...v jednoduchosti je krása :-) už se nikam nekoukej :-)
Odpovědět
Jsou strasne moc krasne! a hrozne moc ti slusi...
Odpovědět
Já na jednoduché šaty moc nejsem, ale tyhle jsou velice vkusné. Jak jednou něco objednáš, zásadně už nehledej, jinak by to bylo na zbláznění. Zase si můžeš dovolit zajímavější doplňky, závoj korunku cokoli, aniž by se to třískalo. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?