coverphoto
Neaktivní

blanule2

Blanka Svobodová
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. říj 2011
bydlí v městě Zlín
Info o svatbe
Svatba byla 22. 9. 2012
4235
dní po svatbě
Aktivita
36 příspěvků ve fotoblozích
89 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +37
Svatební album
Blanka Svobodová a Karel Vrba
22. 9. 2012 Zlín | 41 fotek
dorty
p. Málková Fryšták
Dort vzhledově odpovídal přesně tak jak jsem chtěla. chuťově však zklamal. Chtěla jsem světlý piškot i krém, bez příchutě kávy a ořechů. 6e však krém nebude mít vůbec žádnou příchu´t jsem nečekala. Aspoň rumová esence, nebo vanilková tam být mohla. Nebo dát pod krém aspoň marmeládu. Byl to jen osalzený máslový krém a piškot zakryté marcipánem.
hostina
Restaurace Bohemia - Hotel Moskva, Zlín
S obsluhou jsme moc spokojeni nebyli, nikdo s hostů to nějak nevnímal, ale na pivo pánové raději už chodili k baru, jelikož by se nemuseli dočkat. A několikrát jsem musela obsluhu upozornit proč v osm večer stále nejsou v baru likéry, které byly zaplacené. Takže nic moc. Čekali jsme víc :-( Večer když se vše odváželo, jelikož jsme hned odjížděli, zapoměli se nám dát koláčky, kdyby nebylo příbuzných mohla jsem je po návratu vyhodit, a že jich nebylo málo
svatební šaty
Svatební studio Dany Svozílkové
Na náměstí velice ochotné a příjemné paní. Spolupráce užasná, velký výběr šatů. Možnost propojit kadeřnici a kosemtičku, které jsou jen o patro víš, a obléct se pohodlně v salonu. Někdo toto odsuzuje já si to nemohu vynachválit. Oblečena jsem byla velice rychle, lepší než aby se kamarádky mordovali půl hodiny se šněrovačkou .-)
účes
p. Vyoralová Zlín
Zkouška netrvalo dlouho, shodli jsme se hnedna poprvé. Vysledek byl nakonec uplně jiný, 100x hezčí, zůstal jen základ velký drdol :-) Cenově příznivá
make-up
p. Bednaříková Zlín
Výborná, makeup zakryl nedostatky a apřitom nebylopoznat ani že ho mám. Nalíčená uplně v jiných odstínech než jsem zvyklá výsledek užasný, na svatební den zapůjčí i konturu a rtěnku :-)
civilní obřad
Zámek Holešov
Krásné prostředí. Ne moc drahé, paní matrikářka užasná.
hudba
Dj Chose Uherské Hradiště
Výborná spolupráce, vše bylo přesně jak jsem si předtavovala. Nebyli s ním žádné komplikace, hudba skvělá, důkazem je, že se tančilo ještě ve dvě ráno a svatba byla ukončena na mou žádost. Myslím, že ostatní by vydrželi na parketě až do šesti do rána.
koláče
pan z Lukovečka
doporučuji
Žádné příspěvky