Nevěsta ivory šaty x ženich bílá košile...

Ahoj, prosím poraďte..bude to vypadat blbě? Mám ivory šaty a chtěli bychom, aby měl ženich bílou košili...Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
popravdě taky s tím bojujeme a snažíme se sehnat ivory košili,myslím si že by to tak mělo být
Odpovědět
Já měla ivory šaty a ženich měl ivory košili, vypadalo to líp, než s bílou... ta mi k těm ivory šatům neseděla.
Odpovědět
Profilova fotka
@evelina111 Ahoj, koukni ke mně do alba:) Já ivory šaty a ženich bílá košila,ale ve stejné barvě jako moje šaty kravata a bylo to super:)
Odpovědět
Díky holky...:) Kdyby jste sehnali nějakou pěknou ivory košili, dejte vědět.. :-)
Odpovědět
@evelina111 pokud vím, tak tohle se uvádí všude jako průšvih - košile by měla ladit s šaty nevěsty. Přece nemůže být tak těžké sehnat košili v tomto odstínu
Odpovědět
@evelina111 můj muž má Ivory košili i motýlka tón v tónu z Blažka. Bílá mi taky k mým Ivory šatům neseděla.
Odpovědět
@evelina111 košile v barvě ivory prodává např. Bandi
Odpovědět
Koukni se na Instagramu na brides a uvidíš, že 90% nevěst má šaty v odstínu slonová kost a nebo champagne a ženichové bílé košile a kravatu v odstínu šatů nevěsty a nebo i jinou a vypadá to skvěle. Já sama budu tento případ, ikdyž mi samozřejmě v půjčovně řekli, že musí mít ženich košili ve stejném odstínu. Stále se mi potvrzuje, že svatební trendy v ČR jsou prostě několik let pozadu než v jiných evropských zemích.
Odpovědět

Odpovědět
Fotka není z Instagramu, ale osobní, nevěsta šaty v jiném odstínu než ženich košili, byli překrásní, celá svatba jednoduše a decentně zdobená a slečna, teď už paní, se živí jako fashion managerka ve Francii.
Odpovědět
Pracuji v obchodě s pánskými oděvy a bílá košile se k ivory šatům (či obráceně) nedává hlavně z toho důvodu, že když stojí ženich a nevěsta vedle sebe, působily by Tvé šaty zašle jako by byly staré a zaprané...
Odpovědět
Teorie typická pro naši zemi, třeba tomu bude za pár let také jinak. A jak už jsem psala, ověřit si to na světových webových stránkách může každý.
Odpovědět
Článek se načítá
No konecne taky vidim nekde napsane, ze k ivory/kremove/smetanove barve satu muze byt bila kosile. Neminim utracet dalsi penize jenom proto, ze mi pani v salonu rekne, ze musi zenich bezpodminecne ladit. Navic ty zenske v salonu jsou silne neobjektivni, protoze potrebujou udat zbozi. Super, jsem.rada, ze si muj budoucibudouci muz bude moci vzit svou oblibenou luxusni bilou kosili :)
Odpovědět
Profilova fotka
@carol582017 @sofi92 Presne tak:) ja mela ivory resp nejake jakoze smetanove saty a v bandi nam sam pan dal bilou kosili a k satum do barvy uzasnou kravatu a bylo to bezva. A nevypadaly moje saty zasle:)
Odpovědět
Profilova fotka
@evelina111 Zdravim, ano, to je spatne. Nejde o tom, jestli to ladi nebo neladi. Jde o tom, ze to ukazka spatneho vkusu. Snazte se takove chyby ne delat. Vim ze to je narocne, sechnat na trhu, ale jestli chcete vypadat hezke, venujte tomu cas.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?