Mám vzít ženicha do salónu na zkoušku svatebních šatů?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chtěla bych znát váš názor? Vzaly byste sebou budoucího manžela do salónu na zkoušku šatů? Zkusila bych si jich několik, zjistila co se mu líbí a pak se rozhodla???
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já bych hlasovala jít bez něho....za prvé ho tím neotravuješ...nemají moc rádi nějaké extra courání a za druhé to až tě uvidí ve svatební den bude neskutečná síla...já šla s mamkou a pak s kamarádkama....a jsem ráda, že mě uvidí až v den D!
Odpovědět
Já jsem šla taky s přítelem. Byla jsem moc ráda, že jsem ho tam měla, i když má jiný vkus než já, takže šaty, které se mi vůbec nelíbily, tak mi řekl, že mi strašně sluší a ty, které jsem si nakonec vybrala, tak říkal, že se mu až tak nelíbí, protože jsou krémové a ne bílé. Ale stejně jsem si je vzala, protože se v nich cítím dobře a jsou přesně takové, jaké jsem chtěla. Takže na jeho názor jsem nedala, ale i tak jsem byla ráda, že tam byl přes 3 hodiny se mnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...já jsem měla poradní orgán složený s mojí mamky, švagrový a sestry, přítele bych nevzala ne však z důvodu pověrčivosti, ale vím jaké to s ním je utrpení v obchodě, prostě on na tohle není ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla s mamkou. Ve vybraných šatech jsem se vyfotila a ukázala ji přítelovi. Samozřejmě, že odvázaný nebyl (zná mě hlavně v džínách), ale nakonec uznal, že jsou fakt dobré. Stejně to možná ještě změním. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
muj pritel se chtel vtirnout ale zakazala jsem mu to :-) ne z povercivosti ale z toho ze chci aby padl na zadek az me uvidi ve svatebni den :-) musi to byt pro nej zazitek spatrit me ve svatebnich satech namalovanou ucesanou a uzasnou :-D
Odpovědět
já byla s přítelem, jeli jsme autem, tak ho nenechám sedět v autě přeci.. ;-) ale slečna v salonu se celkem divila že jsme spolu...
Odpovědět
Profilova fotka
já bych s ním nejela. má to přeci být překvápko, no ne?
Odpovědět
já chtěla slyšet jeho názor, nevadí mi to, že mě viděl....jsem ráda že se mnou byl ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
S zenichem lepsi nez s tchyni. :-( :-( Ale taky nic moc.
Odpovědět
Já byla také s nastávajícím a bylo to super 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych ani nastavajiciho nechtela pri zkouseni satu - nesnasi nakupy a ma to byt prekvapeni pro nej:-) - s vyberem satu mi pomahala moje svedkyne a kamaradka v jednom:-). Ma velmi dobry vkus a cit pro detaily.
Odpovědět
Jejda vzít mého přítele na zkoušku šatů by byla hotová pohroma.Oni na to prostě někteří chlapi nejsou!Taky v ten den by měl byt opravdu překvapen a jak tady někdo napsal,padnout na zadek.JJ na to se opravdu těším ;-)
Odpovědět
Já si myslím že padne na zadek i tak, nejde jen šaty, ale i účes, líčení, atmosféru... a ony i ty šaty budou vypadat trochu jinak po další zkoušce a s doplňky. Však každá ať vybírá s kým chce, hlavně aby u toho nebyly zbytečný proslovy, což umí i některé maminky i kamarádky. Já mám štěstí na chlapa, který se do půjčovny těšil a bavilo ho to. Nejdůležitější je si to užít, každá máme jiný vkus, tak hlavně běžte s někým kdo vám ho nebude vymlouvat.
Odpovědět
Ahojky, tak mě ani na chvíli nenapadlo, že bych ho brala s sebou vybírat šatky... Přesně jak psala Hypo - chci abych mu v ten den "D" vyrazla dech (obrazně) :-p :-D :-D Takže ten můj nemá vůbec představu, jaký šaty jsem si vybrala. Fotky v nich jsem si vypálila na CD, napsala na něj NEKOUKAT a zahrabala ho mezi ostatní - s tim, že slíbil, že se nepodívá. Což mi přišlo taky takový "zvláštní", tak jsem se ptala: "Takže tebe to nezajímá, ty nejsi zvědavej?!" A on: "Když budu zvědavej a podívam se tam, tak budeš naštvaná, že jsem se podíval, když se nepodívam, tak budeš naštvaná, že mě to nezajímá - tak co po mně chceš??" :-D :-D Takže tskhle je to u nás... 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
S nastavajicim na saty je asi blbost.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak já jsem vybírala napřed na internetu a pak když jsem v obchodě viděla ještě hezčí, než jaké jsem měla vyhlídlé tak jsem neváhala a hned je koupila,byla jsem s přítelem, ten řekl že se mu nelíbí, ale na to jsem vůbec nedbala - bude to muset vstřebat :-), má na to ještě čas...teď už jen doufám, že mi ještě ve svatební den budou.
Odpovědět
ahoj, tak já byla vybírat šaty s nastávajícím manžílkem a ani teď bych to neudělala jinak. Předejdete případnému zklamání a navíc si pak muž dokáže lépe představit, zda se ve svém oblečení k vám bude hodit. Koneckonců, my taky své muže vidíme v oblecích ještě před svatbou. V salonech mi říkali, že dnes je to zcela běžné.
Odpovědět
tak ja taky vyrazim zenichovi dech :-D A videt je ani nechce,protoze rika,ze se necha prakvapit a taky chci aby me videl uz nacesanou se vsim vsudy ;-) Oblek vypada na chlpech stejne,saty jsou ruzne a kazde slusi jinak i kdyz si myslim,ze den pos vatbe nebude ani vedet jake jsem mela :-D A jeho zklamani se nebojim,urco se mu budu libit
Odpovědět
Profilova fotka
taky si nějak nedovedu představit že bych pro manžela byla ve svatební den zklamání. No já se ho ale ptala jaké šatyse mu líbí a když jsem zjistila že se naprosto neshodnem :-D :-D , stejně jsem si vybrala takové jaké se líbilo mi a v jakých se cítím dobře a vím, že mu vyrazím dech :-) až mě uvidí, miluje přece mě ne moje šaty :-)
Odpovědět
tak ja vedela podminky,ze maji byt bile a to jsem splnila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych s pritelem nesla. Bude prekvapeny az v den D. Nevidel ani fotecky. ;-) V salonech jsem byla s mamkou a segrou, to byly me poradkyne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
simicak: no právě můj chtěl taky bílé ale mě se klasicka (sněhově bílá) moc nelíbí a hlavně mi nesluší. Až v salonu jsem se dozvěděla že jsou asi 4druhy bílé, takže podle nich v salonu mám bílé a podle mě už krémové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
líbím se mu těhotná :-) tak v šatech bude naprosto v šoku a vůbec nebude řešit jaké to vím. Ale zas třeba vím, že já uvažovala o krémově červených a že proti těm by asi byl, tak do těch jsem našla. Prostě kopromis co kdy oba od něčeho ustoupíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty. Můj přítel se vysloveně dožaduje přítomnosti na vybírání mých šatů! Nejdřív mi to nevadilo, ale ženský v salonech z toho byly vedle a jedna byla vyloženě naštvaná, že je tam semnou. Pak jsem pořád neměla vybráno a šla jsem zkoušet s mamkou, segrou a kamoškou, když on nemohl. A tenkrát jsem si vybrala. Jenže on má oblek ve stejném salónu, takže máme i společně zkoušku a vyzvednutí. Takže se toho, aby mě neviděl předem asi neubráním. Pak jsme tam byli jenou, když si zkoušel vestu, tak chtěl, aby mu je ukázali a ty ženský na něho hned že ne, že to je zakázaný a že se to nemůže( přitom já jsem jim nic neříkala :-) ) Ukázala jsem mu několik fotek a on je hned poznal, které to jsou, ale tak zas si říkám, když na to kouká do počítače, tak je to jiný než ve skutečnosti. A problém je v tom, že jsem si vybrala dlouhej závoj a ten jem na těch fotkách neměla, a on slyšel, jak se bavím s kamoškou, že ho budu mít, tak se pak hned ptal proč jako budu mít závoj, to mi přece nepudou vidět vlasy a tak. Takže je naštvanej, že budu mít závoj. Tak já nevim. Co s ním?
Odpovědět
já manžu měla na jedný zkoušce sebou, šel rád a získal obdiv obsluhy, já bych v tom neviděla problém, vítězný šaty tam stejně nebyly ... ale určitě bych nechtěla aby mě viděl před svatbou hotovou, šaty, účes, líčení - i když zkoušky účesů byly taky u nás doma a on u toho, ale hotovku až ve svat. den ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, přítel se mnou byl a vybírali jsme spolu. Ale už je neviděl dodatečně upravené.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?