Které šaty jsou lepší?

Ano jako většina z Vás mám dilema. Které si vybrat? Mé rádkyně se neshodují. Já nemůžu z hlavy dostat ty s rukávy. Jaký je váš názor? Oboje dobré? Které víc? Žádné a hledat dále? Děkuji mnohokrát! :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Za mě na 100% s rukávy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty s rukávy vám moc sluší při pohledu zezadu. Ale zepředu vypadají divně (možná jen blbá fotka)...
Odpovědět
mě se na vás víc líbí první.
Odpovědět
Střih ti sedí podle mě rozhodně víc na prvních, ale ta krajka/výšivka (nepoznám z fotky, co to je) je celkem tmavá a výrazná, mi osobně by se líbila víc bílá. Asi bych hledala dál - klidně i bez rukávů, na korzetové šaty se dá dát krajkové bolerko se zapínáním na zádech a nikdo nepozná, že jsou to 2 kusy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se víc líbí první
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě první bez rukávu
Odpovědět
Upřímně mě tedy nezaujaly ani jedny, tenhle typ střihu mi prostě na Vás nesedí. V těch bez rukávů Vám docela vidím bříško (což je možná dané úhlem a ne dobrou fotkou). Kdybych si měla vybrat mezi těmito dvěma, tak ty druhé, ale spíše bych hledala dále :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S vaší krásnou postavou bych se ještě koukla po jiných :-)
Odpovědět
Hledala bych dál. Ale pokud opravdu chcete jedny z těchto tak ty s rukávy ale podle toho kdy máte svatbu. Pokud v létě tak bych to zvážila.
Odpovědět
No, hledala bych dál...
Odpovědět
Souhlas, zkusit ještě hledat, procházet, zkoušet- klidně i šaty, které by Vás na první pohled nemusely na ramínku oslovit. Pokud jedny z uvedených, tak ty druhé.
Odpovědět
Profilova fotka
Doufám že se nebudete zlobit že se připojí i chlap :) Za mě ze zobrazených určitě 3. a 4. Ale je to hodnocení jen z pár malých fotek focených z různých úhlů.. (vidět na živo a v pohybu by bylo více vypovídající). @dasmoulinka důležité je, aby jste se v nich cítila dobře, protože jen tak v nich můžete vypadat skvěle.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Za mě druhé a možná spíše hledat dál
Odpovědět
@martinvlcek ba naopak, to je žádoucí :-). A ano máte pravdu, důležité je se cítit, proto budu hledat dále =o) Děkuji.
Odpovědět
@tereza1907 Děkuji velice. Při hledání svatebních šatů je takové povzbuzení cenné a milé. Na radu Vaši, ale i všech ostatních budu hledat dále ty správné. :-)
Odpovědět
Určite by som hľadala iné...ide o starý model (hlavne tie druhé) ...navyše Vám vôbec nesedia.
Odpovědět
Profilova fotka
Mate skvelou postavu a oboje tyhle saty jsou na vas hrozne nudne a obycejne. Hledala bych dal.
Odpovědět
Me se libi ty druhe s rukavy
Odpovědět
Profilova fotka
ani jedny nemali ten wau efekt... hladaj dalej
Odpovědět
Dobrý den Vám všem, děkuji za pomoc. Nakonec jsem se objevila šaty, ve kterých se cítím krásná, tak snad si to zase nerozmyslím =D. Jako poděkování vkládám dvě fotografie těch, které na mě ještě půl roku budou čekat :-)
Odpovědět
@dasmoulinka myslím, že parádní volba, moc ti sluší a dělají krásnou postavu ;-) Jak se v tom korzetu sedí, není to nepohodlné?
Odpovědět
@dasmoulinka Tyhle ti sluší pěkně :-)
Odpovědět
@dasmoulinka Ty jsou krásné, moc ti sluší! Dělají úžasnou postavu, určitě správné rozhodnutí. :-)
Odpovědět
@saidy Děkuji moc! K tomu sezení - vůbec ne, je nutno to sešněrovat správně a pak to drží, až mě to překvapilo. Ochotná paní v půjčovně dokonce zatahala za šaty směrem dolů, aby mi ukázala, že opravdu není šance, že by to spadlo a tím jsem ztratila strach, po silném zatáhnutí směrem dolů se ani nehnuly. Někomu by opravdu mohlo dělat problém dýchat při sešněrování, ale já cítím spíše takové "bezpečí", že šaty nikde neodstávají a hezky drží. Já se korzetu bránila zuby nehty a nakonec u něj skončila =D.
Odpovědět
@dasmoulinka dopadla jsem úplně stejně - hrozně jsem nechtěla korzet a jediné, co mi pořádně sedělo byl korzet :-)
Odpovědět
@dasmoulinka To je sranda, já si zase myslela, že si můžu obléknout jedině korzet a nakonec jsem vypadala v šatech se zipem a knoflíčky nejlépe. :-D Tobě sedí ale suprově, mně vzadu z korzetu tak nějak přetékala záda :-D Eufemisticky :-D :-D
Odpovědět
Naozaj krásne...nech sa svadba vydarí,ale hlavne nech ste obaja šťastní a naplnení pohodou, láskou a nádhernými zážitkami.
Odpovědět
@mika5555 Děkuji mnohokrát! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že dobrá volba. V té první várce se mi líbily víc s rukávy, ale ty finální jsou výrazně lepší, zajímavější.
Odpovědět
Profilova fotka
Nádherný a moc vám slusi
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?