Které šaty jsou ty nej?

Profilova fotka
Omlouvám se, zlobí mi appka a nepřidali se mi fotky :-( Ahoj holky, Už jsem měla vybrané šaty, ale zase asi moc uvažuji a jsem na vážkách... tak které? emoticon
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty na posledním fotu vypadají krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty druhe vam moc slusi
Odpovědět
Poslední :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty poslední určitě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi se také přidávám k posledním, ač normálně jsem spíše pro šaty s rukávy nebo alespoň ramínky. Tady bych ale volila ty poslední.:-)
Odpovědět
U prvních i přijde, že nesedí a nedělají to "ono"., navíc mi tam opticky vadí ta zvláštnost, co tam dělá ta mašle, u druhých mi pozornost přitahuje ty "kola" co dělá podprsenka, pokud by podšité látkou od prsou až dolů, tak by to bylo super, a ty třetí nejsou úplně moc z fotky zřetelné, ale zatím bych se přiklonila k těm třetím.
Odpovědět
Uplne souhlasim s @mala.levandulova. Na prvnich je zvlastni ta masle, u druhych je strasne divne to bile zakryvajici prsa, ty posledni vam moc slusi (alespon podle te fotky, co jste nahrala).
Odpovědět
V těch posledních máte šmrnc!
Odpovědět
Když už bych musela rozhodnout, tak ty druhé... Nicméně podle mě to není ono a našla byste lichotivější. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
První naprosto nesedí, korzet je moc krátký, končí strašně nízko pod podpažím. U druhých mi připadá, jako kdyby ta prosvítající "podprsenka" byla moc malá. Ze třetích není nic moc vidět, díky předklonu a nadhledu dělají hezkou siluetu, ale chtělo by to vidět víc. Je to navíc takové "mezi slepými", vypadají dost obyčejně, hledala bych dál.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?