Kruhová spodnice

Profilova fotka
Děkuji předem za rady- do dneška mě absolutně nenapadlo, že mi schází kruhová spodnice. Podle čeho mám vybírat počet kruhů? Je mi jasné, že podle toho, jak moc chci šaty nařasené, ale to po internetu nepoznám :-( Nebo se dají jen půjčit? Nebo jsou kamenné obchody na prodej spodniček za levněší ceny? Děkuji za rady! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v salonu Vám určitě půjčí:-), šaty máte předpokládám svoje? Musím Vás upozornit, že se spodnicí se mění délka sukně, pospěšte, ať je ještě čas na úpravy;-) Mě je paní v salonu zkracovala podle spodnice, řekla jsem, jestli chci sukni větší nebo malou a podle toho se to upravilo. Jinak půjčení stálo asi 200,- což je cena za novou z Číny.
Odpovědět
záleží jak moc chcete mít nařasenou sukni, obruče na spodnici jsou různě velké, nejlépe by bylo kdyby jste zašla do salonu přímo i se šatama a vyzkoušela několik spodniček, určitě Vám ji v saloně zapůjčí nebo si změříte průměr kruhu a posondujete na internetu jestli náhodou někdo neprodává, co jsem se dívala tak se na netu použitá prodává kolem 300,-Kč, nová i víc Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme nové spodnice za 390 Kč (poštovné je 50 Kč při platbě předem nebo 80 Kč na dobírku), můžete si např. koupit dvě nebo i tři:), doma vyzkoušet a tu co nesedne nám zaslat zpět. Vrátíme Vám peníze. Záleží jak chcete mít širokou sukni. Spodnice se třemi kruhy Vám ji udělá o dost bohatší, dvoukruhová je dle mého přirozenější, jeden kruh je spíš jen aby udělala tvar šatům a abyste si o ně nezakopávala..pod princeznovské šaty si nevěsty nejčastěji berou tříkruhové
Odpovědět
Doporučuju nevybírat jenom podle počtu kruhů. Je super, když spodnička samotná má nějaké vrstvy navíc, zvlášť přes ty kruhy. Bez toho se může snadno protlačovat. Navíc to působí přirozeněji a plněji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Ono také záleží zda samotné šaty mají více vrstev, většina šatů má tylové vrsty už všity a pak na spodnici nejsou potřeba
Odpovědět
@svatebnisatyrozarka Ano, mají více vrstev, ale spousta šatů je z mizerného materiálu, takže ani vrstvy nepomůžou. Ale i u kvalitních šatů vypadá taková spodnička mnohem líp.
Odpovědět
Profilova fotka
My když holkám šijeme šaty automaticky dobíráme spodnice , tím pádem nám pak sedí délka šatů a holčiny se nemusí stresovat jakou spodnici dobrat. Pokud jsou šaty bohaté nestačí jen obručové spodnice ale musíí mít našité i vrstvy tylu, který vytvoří plnost a bohatost šatů. Salon Vanessa
Odpovědět
Bohatost a šíře sukně nezáleží vůbec na počtu výztuže - počtu " kruhů", ale na její délce, tzn. průměru spodničky. Např. spodničky, které vložila svatebnisatyrozarka, mají všechny téměř stejně velký průměr a přitom různý počet výztuže. "Princeznovská" sukni se z nich neudělá. U té musíte mít buď hodně vrstev nabraného tylu nebo hodně širokou spodničku s velkým průměrem., stačí dvě až tři výztuhy. Při použití výztuže ve spodničce je třeba /nutno/, aby přes výztuž byl nabraný tuhý tyl, aby se výztuž neproznačovala na sukni. Špičkové značky vůbec výztuže ve spodničkách nepoužívají! Vše řeší jen tylem.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha Šaty mám tylove s šifonem, úplně mi vypadla varianta se spodnicí.. děkuji za názory všem!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Mám objednané šaty s velkou tylovou sukní a k tomu (od stejné prodejkyně) i šestikruhovou spodničku s vrstvou tylu :) Moc se na ně těším a jsem zvědavá jak moc obří sukně bude :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?