Šaty bez kruhové spodnice

Měly jste některá áčkové šaty bez kruhové spodnice? Zkoušela jsem šaty se spodnicí v salonu a je mi to nepohodlné, připadám si jako dort a chceme tančit, jenže ty obruče jsou celkem pevné, takže se bojím, že se mi bude sukně v zadu zvedat, jak mi bude ženich "kopat" při tanci do kruhů. Chtěla bych korzetový živůtek na šněrování s krajkovými rukávy a hladkou nezdobenou sukni z nějaké lehké matné látky, pod kterou by ty kruhy byly asi i vidět. Šla by pod takové šaty tylová spodnice bez kruhů, aby měly aspoň trošku objem? Mám na mysli něco podobného jako na obrázku.
Odpovědět
Profilova fotka
myslim ze spodnicka z tylu ti spravi objem a nebude moc napadna
Odpovědět
Dobrý den, takový typ a požadavek jsem šila. Bohužel jemný satén pokud není v pase hodně nařasen a kolově střižen Vám dokonalý objem neudělá na fotografii. Můžete využít bud podštití tylem jako paní píše, nebo pevnější satén jako druhou spodní sukni. Takže máte mnoho možností. Naše nevěsta se cítila dobře a nevyužila kruhovou spodnici. Krásný den :-)
Odpovědět
Tylova spodnička by mohla vyřešit problém s objemem na fotkách a pod. Ale pokud nejste zvyklá (kdo dnes je) tak je možné že i ta vám při tanci bude zavazet. Je hodně možností, mě ještě napadlo mít sukni ustrizenou jako kolovou+ spevnit široce dolní lem, udělalo by to trochu jiný efekt, ale objem by to taky udělalo 🙂
Odpovědět
Díky za nápady, ale dneska jsem zjistila, že v takových šatech vypadám jako v noční košili, budu si muset vybrat jiné :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím tyto šaty http://ivanguyen.cz/shop/ . Všechny jsou bez kruhové spodnice. Můžeme si sejít a vykoušet na Praze 1 :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?