Čištění svatebních šatů Praha. Poradíte mi čistírnu?

Profilova fotka
Potřebovala bych poradit čistírnu či salon na svatební šaty v Praze? Potřebuji před svatbou šaty vyčistit a bojím se, aby mi je někde nezničili. Věděla jsem o Keinod, ale ten šaty čistí až v září. Teď nemají čas. Děkuji za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981Já vezu šaty do čistírny na Karlínském náměstí 234/5. Čistí tam šaty i módní návrhářky, tak snad bez rizika. Každopádně s termínem není problém. Volala jsem tam a mohu je přivézt bez objednání. Jestli chceš mohu ti poslat telefon.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@nanyska a nevis kolik se plati za cisteni sv. satu??
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z počítala bych do 500,-Kč, tolik stálo čištění mých
Odpovědět
Profilova fotka
Do kleinodu je nedávej....zničí ti je a pak tvrdí že je to od bublifuku. A ty pak doma zjistíš že to jde krásně vyprat.....a ještě si za to naúčtujou 800kč. Jsou nesolidní..... Myslim že jakákoliv i obyčejná čistírna ti šaty krásně vyčistí.
Odpovědět
Profilova fotka
@niccky.z Platila jsem 1000Kč, měla jsem hedvábné šaty, takže proto to bylo asi i dražší. Ale byla jsem spokojená...
Odpovědět
@nanyska a jsou tam opravdu šetrní? mě už totiž šaty vyčistit odmítli ve třech čistírnách v praze..a to i specializovaných..že si na to netroufnou...
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji čistírnu oděvů Daja, praha 1 ulice v celnici, za 500 vyčistili krásně šatečky do tří dnů;)
Odpovědět
Profilova fotka
@hatsepsut Měla jsem to na doporučení, že tam snad dává čistit i Tatiana Kovaříková. Já jsem měla vše v pořádku a dávala jsem čistit i mamčiny hedvábné šaty. Vše v pořádku...
Odpovědět
@nanyska díky moc, jde ot o že mým šatům chybí údaje o čištění, všité do švů...proto se asi všichni bojí, i když dodám přísušné údaje..
Odpovědět
Profilova fotka
@hatsepsut Aha, no tak pokud víš co je to za materiál...
Odpovědět
@nanyska to ano, to jsem dostala napsáno k šatům:-) každopádně to nechápu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Obnovuji tema.. Rada bych nechala saty poradne vycistit, mate nejake tipy na prazske cistirny? jake jsou ceny? me v kauflandu na vypichu rekli, ze cca 800kc a to bez spodnice.. me se to zda jednak silene drahy a jednak nevim, jestli to tam neznici.. dekuji za odpovedi
Odpovědět
Článek se načítá
můžu poprosit o telefon do Karlína
Odpovědět
já vím, že v salonu Bereniké v Praze je čistí také. Zaslechla jsem jak to říká majitelka někomu do telefonu když jsem tam byla. Cena prý okolo 500,-Kč. Asi podle složitosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@nanyska Ráda bych vyzkoušela čistírnu na Karlínském náměstí, poprosím o kontakt, moc děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, také sháním čistírnu na svatební šaty v Praze, předchozí majitelka mě varovala, že nemohla žádnou čistírnu dlouho najít, že to nikde moc nechtěj udělat. Sukně je celá pošitá kousky tylu. Poradíte, popř. dáte kontakt na čistírnu, kde by to mohli udělat? Díky moc :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
A co v Brně?? Mám hedvábné šaty a chci je po svatbě vyčisti ;-)
Odpovědět
Já chodím pravidelně do čistírny V Celnici a myslím, že jsem tam položku "svatební šaty" zahlédla na ceníku. Podrobnosti ale bohužel neznám. @prcekverunka
Odpovědět
Čistírna Daja v ulici V Celnici je výborná, doporučuji ji hlavně na hedvábí, vlnu a choulostivé šaty, což svatební šaty jsou.
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff Díky, ale můj dotaz je z roku 2013 a toto téma už dávno vyřešené :-) Jinak svatební šaty vyčistí skoro každá čistírna, ale ty moje byly dost složité a čistírny se bály, že je zničí...
Odpovědět
@prcekverunka promiň, nevšimla jsem si. Tak snad to poslouží někomu jinému :-)
Odpovědět
Ahoj holky.. takze aktualni cistirnu v Praze byste doporucily jakou? Mam korzet se spooooustou perlicek a koralku a bojim se, ze o pulku prijdu.. jinak obyc tyl a sifon.. 7 vrstev, takze obrovsky saty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zizzik Já jsem si je nechala vyčistit v čistírně v Kauflandu na Vypichu. Měla paní plnou pusu keců, ale vzhledem k tomu, že jsem to před tím měla emailem dojednané s jejím šéfem, tak mi je vyčistila. Ovšem upozorňovala mě, že je to na moje riziko. Šaty přežily bez újmy. Taky jsem právě měla bohatou sukni pošitou kousky tylu a bohaté zdobení korzetu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Obnovuji diskuzi. Nějaká aktuálnější doporučení? Mám bohužel dost zabahněnou vlečku. Trochu se mi povedlo to umýt ve vaně, ale odborný zásah to ještě bude chtít... Ale nerada bych za to vyčištění zaplatila víc než za samotné šaty :D Dík!
Odpovědět
@amenophus odpověděla jsem ti v druhé diskuzi :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Holky máte nějaké doporučení na čistírnu (nejlépe dry cleaning) – Praha, Pardubice, Hradec, ev. Č. Budějovice? Ráda bych nechala vyčistit svatební šaty, péřový kabát a šátek. Do těch věcí jsem investovala a nechci riskovat s kdovíjakou čistírnou (minule mi takhle zničili šátek LV)… Předem díky!
Odpovědět
@nanyska mohu poprosit o kontakt na čistírnu ? Diky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?