Černé svatební šaty. Která se v nich chystá vdávat?

Tak holky je alespoň na techto strankach nektera,ktera se řídí trendy a bude se vdavat v černých svatebních šatech?
Odpovědět
1
2
24
Myslím si, že asi ne. Ale kamarádka se vdávala v Anglii a měla jenom černé koktejlky a tak se vdával v nich, ale nevypadalo to nejlíp. Ženich a chlapi v černých oblecích. Málo veselé spíše jako na pohřbu.
Odpovědět
Profilova fotka
vidím že se diskuze přesunula z www.svatby sem :-S ;-( :-S ;-( :-S :-|
Odpovědět
no bola tu uz tema ciernych popolnocnych siat http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... veeeelmi diskutovana, ale cierne svadobne? ja na modne trendy moc nedam, ale toto je podla mna maximalne nevhodne
Odpovědět
černé svatební??to je snad vtip??
Odpovědět
na svatbycz ale k cernym satum neni diskuse, to je monolog mezi slecnou zijici v anglii, ktera vsechny diskutujici poucila jake jsme ceske socky, ze nemame cerne saty.... 8-)
Odpovědět
Ja si myslim, ze predsa tie svadobne by mali byt biele alebe kremove a pod.Ved cierne alebo bordove, ci cervene si obliekame na akukolvek prilezitost, ale svadba je zvatsa len jediny raz v zivote a viac krat si take biele uz neoblecieme... Ja som za klasiku 8-)
Odpovědět
:-o To snad nie, cierne svadobne saty!!! Ani vo sne!!! :-o
Odpovědět
Ahoj skus si pozriet tieto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
kamilečka-jo,jsou krásný.a dobrý tak na svatbu upírů. :-|
Odpovědět
No ked uz je ta tema tak nech sa Pampeliska pokocha :-D mne osobne sa nepacia ja mam pekne klasicke :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, černá je fakt zvláštní na svatbu, ale mrkněte sem: http://www.svatby.cz/firma.php?5650, je to takový kompromis...
Odpovědět
Profilova fotka
Zvláštne ... chceli to inak, mali to inak :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No tomu páru to sluší ale nejsou svatební... já jsem taky pro světlé barvičky neříkám hned bílou ale světlé....
Odpovědět
Kouknete sem, tady jsou taky taky svatebni saty s cernym hornim dilem http://www.pronuptia.cz/novinky/milad... http://www.pronuptia.cz/saty/createur... http://www.romantikparis.cz/saty.php?... tady jsou 3 modely cele cerne 8-) http://www.romantikparis.cz/saty.php?... http://www.romantikparis.cz/saty.php?... http://www.romantikparis.cz/saty.php?... me osobne nadchl prekrasny model v barve bordo od Pirre Cardin, strih byl uzasny... jen skoda ze nebyly ve svetlejsi barve (ta kremova byla take moc tmava) ... ale treba si nektera z Vas troufne: http://www.svatba-ornela.cz/models.ph... Osobne myslim ze vetsi odvaz nez cerne saty je napriklad toto http://www.romantikparis.cz/saty.php?... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zaujímavé :-o
Odpovědět
no, tie saty boli v pohode, ale nie ako svadobne ;-)
Odpovědět
Prostě nevěsta by měla být v bílém. Je to symbol čistoty a nevinnosti - černé šaty jsou krásné na ples nebo jakoukoli jinou spol. příležitost. Toť můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty šaty jsou úplně skvělý, líbí se mi, je to lepší než klasický bílý. přijde mi, že všechny nevěsty vypadají pobodně a netradičních šatech líp vyniknou. Bublinko - symbol čistoty a nevinnosti? tak před 100 lety, ale v dnešní době? tak 1 ze 100. A to nemylím nikterak uštěpačně, ale realisticky. H.
Odpovědět
Podla mna, prave nevesta v bielom vynikne, lebo nema sancu zapadnut medzi ostatnych "farebnych" svadobcanov. Ved malokedy si cele biele saty obliekame ako vecerne... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslim si ze pri svadbe ide aj o symboliku a ta biela je kvoli cistote :) a trendy by som uplatnila radsej pri strihu a doplnkoch :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám nic proti barevným svatebním šatům, ale dávám přednost světlejším tónům a černá... to je fakt moc. Opravdu spíš na ples ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nojo, jenže když se dívám na různé nevěsty připadají mi všechny stejné, šaty, vlasy, kdytičky, jde to všechno jak přes kopírák. Proto fandím originalitě, aby to bylo pro jednou něco jiného, něco co každého fakt praští do očí a řekne, to je teda bomba! H.
Odpovědět
Profilova fotka
Heli, když pak bude časem každá nevěsta barevná nebo černá, tak v bílém bude originální :-D Já chtěla původně tyrkysové šaty, zamluvila jsem je, ale pořád mi to vrtalo hlavou a říkala jsem si : chceš být originální nebo taková ta nevěsta "se vším všudy". Vdáváš se jen jednou, aby tě to nemrzelo..... Takže nakonec jdu v šampaň ;-) Jinak si myslím, ať jdeš v jakých chceš šatech, hlavně když TY jsi spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Ilci, mas pravdu, důležité je, aby byla spokojená nevěsta. Já jsem jenom občas trochu bojovnice proti tradicím, ale ne fanatická :-) Však svoji svatbu jsem měla taky netradiční, šla jsem v krátkých ke kolenům růžových šatičkách na ramínka :-) Ale nikomu nechci kecat do jejich svatby, každý ať to má po svém, jen se občas vyjádřím :-) H.
Odpovědět
Profilova fotka
Heli, nic proti tvému názoru nemám (pokud to tak vyznělo) ;-) No, já taky nemám ráda (nejen) svatby přes kopírák, takže máme dost věcí jinak a třeba máma to nemůže překousnout. Na druhou stranu se mi určité tradice líbí. Prostě jsme si vybrali to, co se nám hodí. Heli, máš někde fotky? Jinak gratuluju a přeju hodně štěstíčka
Odpovědět
Profilova fotka
nee, nevyznělo to tak, jen nechci aby si lidi mysleli, že prudím :-) Fotečky nemám nikde vystavené a asi je ani nebudu zvěřejňovat. Napiš mi ale do interní pošty mejl a já ti pár pošlu. děkuju za přání a já tobě přeju, ať to zvládnete bez nervů, to je fakt nejdůležitější H.
Odpovědět
Profilova fotka
Hela: Myslim, ze ty saty, ucesy, kyticky.. to je presne ta symbolika svatby. Jde jen o to, jak se na to divas ty sama. Kazda nevesta totiz vi, co je u ni neobvykle, protoze svatba by mela byt tim krokem mezi starym a novym (proto i ty zvyky: modre, nove, stare, pujcene..), a tak si sama zvoli, jaky uces je pro ni netradicni, jaky strih, atd. To, ze jsou ty ucesy potom stejne take neco vyjadruje, nemyslis? Stejne ucesy na nekolika fotek ze svatby podle me vyjadruji prave originalni odlisnost - odlisuji se od svych hostu na svatbe. Zajimalo by me, jak by ses tvarila na fotky, kde by si mela nejakou teticku take v ruzovych kratkych satech.. Pampeliska: Chapu, ze kazdy navrhar se snazi byt originalni a tak navrhuje s prominutim kraviny, jenom aby byl NECO. Chapu, ze se nekomu tyto uzasne vytvory libi, ale kdyz se bude chtit clovek odlisit sebevic, tak bude pusobit spis trapne, protoze jsou urcite hranice vkusu a spolecenskych pravidel. Kdo chce kam, pomozme mu tam, ale rikat o urcitem spolecenskem - no ano, lepe to asi nemohu nazvat - nevkusu, ze je to modni trend, mi prijde jako prehnana ambice. V CR jsou jine zvyky, jine chapani spolecenskych udalosti, nez v jinem statu. Je to jine chapani mezi velkymi mesty, i temi mensimi, je tu jine chapani mezi vice generacemi, i mezi vrtevniky, ale kdyz se zeptate maleho ditete, jakou barvu satu ma nevesta, tak vam vzdy odpovi bila. Proste: Pomerance jsou oranzove, ale existuji i cervene. Ale i ty cervene si vyvinuly z tech oranzovych :-) Po urcitych letech vzdycky prijde nekdo, kdo bude chtit byt trochu jiny, nez ostatni, bude to chtit delat jinak, atd. Budiz. Je to jeho rozhodnuti, ale rikat to stylem, jako kdybychom my ostatni, co to tak nechceme byli spatni, nemoderni, nevkusni, je ponekud pri nejmensim divne.. A takhle presne funguje moda. Je to jeji nejhorsi vlastnost :-| Kazdopadne abych se vyjadrila presne k barvam: nevdavam se ani v sampan, protoze se mi to proste nelibi. Na svatbu podle me patri bila, ale ostatni nevesty za to neodsuzuji. Slusi jim to v sampani stejne jako vsem nevestam v bilem. Co se mi libi, je kombinovat bilou barvu s jinou - cervenou nebo i svetle modrou. Krasne saty mohou byt samozrejme i v kombinaci s cernou, ale tam potom opravdu nevidim duvod, proc si je nevzit i nekam na ples. A o cem ta svatba potom je.. To by potom svatba mohla rovnou vypadat jako nase zasnuby na firemnim plese (kde jsem mimochodem cerne saty mela).
Odpovědět
Profilova fotka
Mě bílá neluší, tak mám šampaň ;-) A nesluší mi ani černá
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, černá mi připadá na svatbu ulítlá...spíš tak na pohřeb, každá nevěsta je přeci jiná, a není to barvou šatů... ;-) ..já jsem taky chtěla být jiná, tak jsem si zamluvila originální model (no, dneska je asi už normální), dle kamarádky jsem vypadala jako sexy nevěsta a JINÁ...jenže pak jsem je ukázala ženichovi a ten z nich byl docela znechucenej....nedokážu si představit, že bych předstoupila v černých.... :-| , to bych ho asi dorazila....přece nemáme jeden druhýho šokovat, ale líbit se mu... na druhou stranu, bílá na svatební šaty se používá od doby královny Viktorie, která je měla jako první....tak je na každý z nás, do jaký doby se vrátíme....já budu mít smetanovou (v bílý jsem tvrdá, jako všechny zrzky.. ;-) ) takže závěr: radši budu přes kopírák, ale pro toho svýho jediná, než originální pro všechny.... :-D ...příjemný výběr m.
Odpovědět
preco nie, cierna je fajn, ja mam v plane take nieco na seba dat i ked to bude cierna v kombinacii z ruzovou, nie ze by to bol modny vystrelok, ale jednoducho je to farba, v ktorej sa dobre citim, neberiem nikomu, ze sa chce vydavat v bielom ci kremovom, je to kazdeho osobna vec. i ked experimentovanie u nas sa moc nenosi....len kto sa vydava vy ci okolie, kt. na vas hladi a okolie mi je ukradnute :-)
Odpovědět
1
2
24
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?