Svatební šaty - být v nich celou dobu nebo si připravit i "civilnější společenskou variantu"?

Vybíráte si takové šaty, aby jste v nich mohly strávit celý svatební den nebo už rovnou počítáte s převlečením, řekněme na after party? Pod otázka, máte nějaký speciální plánovací diář, sešit, šanon? Případně typy, kde pořídit (kamenný obchod). Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrala jsem si šaty, které mohu mít celý den pohodlně na sobě... Fotku můžu poslat soukromě. Diář není třeba - jeden plánovač je i tady na webu, tam jsem si ale ověřila všechno až teď těsně před svatbou. Zvládla jsem to celé se svým normálním diářem :).
Odpovědět
já si vybírala šaty tak, aby mi byly pohodlné a vydržela jsem v nich co nejdéle. Ale zároveň jsem sháněla šaty na převlečení, protože jeden nikdy co se může stát. Mě se například při focení utrhlo připínání na vlečku a nedala se nijak připnout, tak jsem se pak převlákala hlavně kvůli tomu. Speciální diář jsem také neměla - jestli mám vše hotové jsem si kontrolovala tady na webu a zbytek jsem si psala do svého klasického diáře a harmonogram dne atp. ve finální podobě jsem si i tiskla a zakládala do šanonu
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som sa zamerala čisto na estetiku šiat (na funkčnosť a pohodlie som vcelku kašlala, chcela som byť proste krásna) a po 23 som mala v pláne prezliecť sa do popolnočných šiat. Vo svatobných šatách som behala úplne neplánovane ešte o 6 ráno. Takže myslím, že vždy sa všetky plány možu ešte zmeniť,a určite by som sa tým napr. neobmedzovala.
Odpovědět
Volila jsem princeznovské šaty s tím, že jsem v nich plánovala zůstat do konce, což se mi taky podařilo. Výhodou bylo, že jsem měla šaty koupené, takže když jsem si je sem tam přišlápla, nevadilo to (a kupodivu i všechno přežily :-) ). Zároveň jsem měla připravenou bílou sukni a bílou halenku, kdybych v nich nevydržela. Svatební diář jsem zvažovala, ale zdál se mi zbytečně drahý, takže jsem si pořídila plánovací sešit a vytvořila složku v počítači a vzájemně kombinovala.
Odpovědět
@androz děkuju, klidně pošlete do zprávy fotečku, budu ráda za ispiraci Děkuji vám všem. Asi máte pravdu. Chtěla bych být samozřejmě krásná, šaty si užít co nejdéle, ale člověk nikdy neví, co se může přihodit, takže budu mít raději v záloze šaty na převlečení a obyčejný šanon nebo sešit, který si přizpůsobím taky zvažuji. Děkuji moc ;-)
Odpovědět
Taktéž jsem si vybírala šaty tak, abych v nich vydržela celý den - navíc byly krátké, takže celkem bez problémů :) Diář jsem na plánování neměla, co je třeba zařídit plus poznámky jsem si psala do Wordu, rozpočet a seznamy hostů jsme měli v Excelu - měla jsem to tak stále po ruce....
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem si vybírala šaty podle toho jak se mi líbili (je fakt, že sem neřešila jak dlouho v nich budu). Chtěla sem princeznovské šaty :-D Koupila sem si i šatky na převlečení, protože sem počítala že 16.července bude horko a že v těch svatebních nevydržím. Ale kupodivu zima jak v ruským filmu takže na šaty na převlečení ani nedošlo :-D A ve svatebkách sem vydržela od 10 od rána až do 3 do noci :-) A měla sem svatební diář :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem vybirala saty tak, aby byly pohodlne a mohla jsem je mit az do noci. Chtela jsem si je uzit. Opravdu jsem je mela cely den a bylo to v pohode, ani jsem se neprezouvala. Akorat saticky byly pekne spinave, ale v pujcovne byli moc mily a rikali, ze je to dobre. Nicmene jsem sebou mela satky na prevleceni, kdyby se stala nejaka nehoda. A specialni diar jsem take nemela, od kolegyn z prace jsem dostala takovy balicek s obyc diarem, tuzkou atd. A postacil. ;-)
Odpovědět
Měla jsem krásné za draho půjčené svatební šaty, takže jsem měla v záloze za cca 500,- z Tesca na převlečení, ale s radostí mohu říct, že na převlečení nedošlo, užila jsem si to v šatech až do 4 do rána, a to jsem v nich pak ještě sklízela jídlo z rautu jako klobásy a tak (zahradní svatba). Šatičky zůstaly krásné a nezničené, odspodu jen lehce potrhaný tyl, ale s tím si v salonu umí snadno poradit :) Takže určitě doporučuji zůstat v nich celou dobu, za ten "princeznovský" pocit to stojí, celý den patří tobě/vám! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem-pro všechny případy- připraveny šaty na převlečení, ale nakonec jsem byla celou dobu ve svatebkách, nechala jsem je upravit tak, aby byly pohodlné a navíc jsem z nich byla úplně unešená a chtěla jsem si je užít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem složku v počítači, kam jsem si vše ukládala:-)
Odpovědět
@weruberu To úplně chápu, taky si to chci užít a už je nikdy nesundat :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@proste_veruse A konkrétní tip na diář? Využila jste? Děkuji
Odpovědět
Saty jsem mela na prevleceni s sebou, kdyby nahodou, ale nebyl problem. Navic na svatebni se desne tesite, a pak mi prislo i lito je hned svlekat :-). O diari jsem premyslela, nakonec stacil sanon s nadepsanymi strankami jako hoste, restaurace, svedci, misto, termin, dort a zakusky, saty, kadernice....a pohoda. Navic se mi tam vejdou i suvenyry z programu :-) ;)
Odpovědět
Určitě je lepší mít nějaké šaty v záloze, pro případ, že se něco přihodí. Nikdy nevíš, může se ti něco utrhnout, někdo tě polije...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?